Много ми трябва нещо и ми помагат напълно непознати хора, които не съм питала или ми отговарят пак непознати и съм сигурна, че не си говоря сама и че не съм питала на глас.
И ме пита аз къде съм празнувала като млада... И взех та си спомних как на един 8 декември бившия ми ММ ( то той и на младини и на старини все си беше разсеян и нищо не планираше) ни остави 10 човека без билети на гарата на Овча купел. Тръгнали сме за Паничище- едно време, преди 25 г. без влак и автобус нямаше стигане. Студентите нямаха коли като сега... И така сняг, студ и всички автобуси пълни си заминаха и аз си стоя и наум си мисля защо ли тръгнах и няма ли как някой да се появи. Изведнъж в гарата влезе един млад мъж и дойде точно до мен и ме попита къде отивам. Аз се сопнах, че не е негова работа - мислех си че ме сваля
А то момчето карало сутрин работници в София и след обяд минавало на гарата за закъсали пътници до Дупница. Имаше микробус и ни взе всичките 10 човека, закара ни до хижата до Паничище даже и ни взе след 2 дни. И това ако не е късмет! Препоръчани теми