Карти Таро тема 20

• 18 990
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря много за бързия отговор и най-вече за разбирането. На теория ми е ясно, че не трябва да се вманиячавам и да гледам назад в миналото...но практиката е друго нещо, прекалено много мисли и емиций имам вложени там явно. Дано наистина се случи нещо в близките дни за да се проясни малко ситуацията, защото сега не е добре положението

По-скоро си я идеализирал тази жена и това, което си загубил е мечтата за идеалната тя, а не реалната тя. Промени отношението си към жените от хвърляне на сляпо (2 мечове) към давам и получавам, ценен съм и привличам ценни жени (Умереност). Не търси някоя като теб. Отвори се. Привличането е много лесно ако си на правилната вълна. Бъди не много въвлечен в преследването, не много емоционален, не много отдалечаващ се, не много романтичен, не много ухажващ. Бъди обран, за да се получат нещата. Въпреки, че се получава да се запознаеш с някоя нова жена, по скоро виж дали тя не е като предишната: добър кандидат за идеализиране и емоционално неготова за отваряне на сърцето.

# 631
Здравейте, днес се случи нещо много лошо за мен...момиче в което от дста време съм влюбен,  за което няколко пъти съм питал в тази тема и получих няколко съвета да опитам да заговоря отново, ми отказа и дори изобщо не искаше да говори с мен...едва не ме изгони. Може би това ще ви се стори като нещо детинско или ученическо, но от моя страна аз се чувствам ужасно...въпросът ми е може ли някой да попита картите дали в близко бъдеще ми предстои, ако не нова връзка, поне ново запознанство за да може да не мисля непрестанно за това което не е било и не се е реализирало. Аз съм Т.И.Благодаря предварително ако някой вземе отношение
Светът+Кулата, Колесницата+Магът, Асо чаши+10 пентакли
Действително тази приключила история си изживял като срутване на целия ти свят и това се е случило бързо, изневиделица, изобщо не си очаквал. Няма да се учудя, ако мацката е била доста рязка, категорична, донякъде и груба.
Разбираемо е, че сега искаш много бързо да се освободиш от угнетяващото те чувство, преценяваш, че си способен бързо да си стъпиш на краката като се устремиш към нова връзка, НО не това ти е нужно.
Колкото и да бързаш, емоциите те преследват и пресрещат, няма къде да се скриеш от сърцето си. Нуждаеш се от домашния уют, от атмосфера, в която се чувстваш себе си, без преструвки и оправдания. Нужно ти е да си сред хора, но близки, сродни, приятели. Така ще си стъпиш отново на краката.

# 632
Скрит текст:
Благодаря много за бързия отговор и най-вече за разбирането. На теория ми е ясно, че не трябва да се вманиячавам и да гледам назад в миналото...но практиката е друго нещо, прекалено много мисли и емиций имам вложени там явно. Дано наистина се случи нещо в близките дни за да се проясни малко ситуацията, защото сега не е добре положението

По-скоро си я идеализирал тази жена и това, което си загубил е мечтата за идеалната тя, а не реалната тя. Промени отношението си към жените от хвърляне на сляпо (2 мечове) към давам и получавам, ценен съм и привличам ценни жени (Умереност). Не търси някоя като теб. Отвори се. Привличането е много лесно ако си на правилната вълна. Бъди не много въвлечен в преследването, не много емоционален, не много отдалечаващ се, не много романтичен, не много ухажващ. Бъди обран, за да се получат нещата. Въпреки, че се получава да се запознаеш с някоя нова жена, по скоро виж дали тя не е като предишната: добър кандидат за идеализиране и емоционално неготова за отваряне на сърцето.
Това е много вярно, все едно че ме познавате и сте била там...аз зная,че я главата си съм я идеализирал, но също  осъзнавам че в действителност никой не е идеален...лошото е че при мен беше още повече, всмисъл аз знам за някои доста сериозни нейни проблеми и вместо отва да ме отдалечи и отблъсне, аз сякаш бях много отверен към това ако ми позволи да и помогна и едва ли не да ги решим заедно...което от сегашното положение изглежда чак малко смешно. За следващото което казвате за моето отношение съм също съгласен, но отново на теория. На практика е много трудно да се търси баланс когато наистина искам да се получи нещо.

Скрит текст:
Здравейте, днес се случи нещо много лошо за мен...момиче в което от дста време съм влюбен,  за което няколко пъти съм питал в тази тема и получих няколко съвета да опитам да заговоря отново, ми отказа и дори изобщо не искаше да говори с мен...едва не ме изгони. Може би това ще ви се стори като нещо детинско или ученическо, но от моя страна аз се чувствам ужасно...въпросът ми е може ли някой да попита картите дали в близко бъдеще ми предстои, ако не нова връзка, поне ново запознанство за да може да не мисля непрестанно за това което не е било и не се е реализирало. Аз съм Т.И.Благодаря предварително ако някой вземе отношение
Светът+Кулата, Колесницата+Магът, Асо чаши+10 пентакли
Действително тази приключила история си изживял като срутване на целия ти свят и това се е случило бързо, изневиделица, изобщо не си очаквал. Няма да се учудя, ако мацката е била доста рязка, категорична, донякъде и груба.
Разбираемо е, че сега искаш много бързо да се освободиш от угнетяващото те чувство, преценяваш, че си способен бързо да си стъпиш на краката като се устремиш към нова връзка, НО не това ти е нужно.
Колкото и да бързаш, емоциите те преследват и пресрещат, няма къде да се скриеш от сърцето си. Нуждаеш се от домашния уют, от атмосфера, в която се чувстваш себе си, без преструвки и оправдания. Нужно ти е да си сред хора, но близки, сродни, приятели. Така ще си стъпиш отново на краката.
Ами да рязко беше крайно, без никаква причина, моето отношение винаги е било положително към нея. Но за мен не начина е толкова важен колкото крайния резултат, в смисъл че така и няма да получа шанс да и покажа колко съм искал да и дам...а това което ме съветвате смисъл съвземане чрез контакти с близки и приятели...не знам днес го пробвах след случката и не мога да кажа че ми помогна по някакъв начин, ако няма коя друга да заеме мястото и не виждам излизане от ситуацията за жалост

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 21:34 от AnMary

# 633
Не аз те съветвам, а картите. Ти си в правото си да избереш как да постъпиш и да провериш какво ти трябва, но никога новата връзка не е помогнала да се забрави непреболедувана стара.

# 634
Ами да и в това има смисъл, защото пък сега като постоях няколко часа сам и сякаш още повече мисли ме връхлитат...

# 635
Момичета, може ли едни карти и на мен. Иска ми се да видя какво е отношението на една приятелка към мен. Мога ли да й се доверя?

# 636
Момичета, може ли едни карти и на мен. Иска ми се да видя какво е отношението на една приятелка към мен. Мога ли да й се доверя?
10 пентакли, 9 жезли, Асо чаши
Ако въпросът ти касае по някакъв начин семейството ти, по-добре тя да е настрана.

# 637
  • там, където ми харесва
Силки можеш ли да ми хвърлиш едни карти за работата? И по точно като период до края на декември дали ще остана на тази работа или ще замина за чужбина на друга работа?

# 638
Силки можеш ли да ми хвърлиш едни карти за работата? И по точно като период до края на декември дали ще остана на тази работа или ще замина за чужбина на друга работа?
Лина, до края на декември няма да заминеш. Ще обмисляш желанието си, но само толкова.
Паж чаши, Слънцето, 6 меч

# 639
Точно за лични въпроси става дума, Силки. Не знам защо се усъмних, че не трябва да ги споделям с нея. Иначе сме много близки, но... Благодаря и че картите го потвърждават.

# 640
Здравейте момичета,
Преди време ви писах за един И. Той бе малко нежелан ухажор и го наритах лошо. Присещам се за него нещо и често. Искам да знам той ще ми прости ли лошото отношение?
С пожелание за хубава вечер!

# 641
На въпрос ще има ли комуникация между нас до 2 месеца тегля Паж жезли, звездата и паж меч.
Този меч ме притеснява до Звезда?

# 642
Момичета,здравейте !
Преди известно време теглих карти за моята съдружничка,с която имам проблеми.Те не са спряли,само с леки затишия.
Обаче ,доколкото си спомням,Силки беше споменала по предишните карти,че ще направи проблем за пари.
Мисля,че се опитва да скрие приходи от мен,почти сигурна съм .

Изтеглих карти и ще ви помоля за помощ отново . Опитва ли съдружничката ми да ме ощети с пари ?

Справедливостта - 2 жезли - Кулата

Отдолу на тестето - 3 меча

Ще се опитам да го направя сама :

Справедливостта на първа позиция говори за минали събития,неща от миналото,които са останали неизяснени и това е точно в десетката.Според мен е опит за вменяване на вина от нейна страна ( само ще спомена ,че във фирмата има трети човек,с които се действа по същия начин - набиване на чувство за вина),сякаш да се чувствам,че така е редно,така е справедливо и да не ровя повече. Двойка жезли я виждам като несигурност и нестабилност ,колебание и преход,който ще доведе до тотален срив по Кулата .Собственото й его ( пак по Кулата) ще  доведе до сриване на доверието и отношенията помежду ни .Тотален разрив.
3 меча по-скоро ми дават отговор "Да" .

Ще съм благодарна да чуя мнението ви,не да си напасвам картите.

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 11:02 от menarini

# 643
Справедливостта е договори, договорни отношения. Според мен си й дала повече власт чрез договор, отколкото тя заслужава.

Основната карта от трите ти е 2 жезли. Ако те крадеше, щеше да излезне 4 или 6 чаши или дяволът. Обаче 2 жезли показва, че тя се готви за финансов удар срещу теб. Този финансов удар ще те разлюлее (3 мечове), но на нея не й пука. Тя си се готви, т.е. правилно подозираш, но още нищо не е станало.

Кулата според мен ти показва, че се замозалъгваш, че сте партньорки и че не можеш без нея.

Какво ти готви тя: смъртта обърната. И на нея й е ясно, че приятелството ви и партньорството ви го няма вече. Обаче ти си в играта с това да си изясняваш нещата, докато тя отказва да продължи напред.

И ти също. Хем не сте си любими хем не се предприема нищо да се разделите. Смъртта обърната показва, че още дълго ще се мъчите така.

# 644
Скрит текст:
За първи път ще опитам да си тълкувам карти .
Имах преди  време конфликт ,много остър ,с моята съдружничка в работата. Тя говореше за раздяла на фирмата ,но така и нищо не предприе. Аз също,смятам го за неразумно.
Картите,които ми изтеглихте тогава ,съм си записала :
8 меча - 10 меча - Силата
Точно това показват картите - конфликт и след него затишие и бездействие, а най-вече една безпомощност. Искала е да дели фирмата, но изобщо не е била уверена, че ще се справи сама с цялата табота.

1. Какво иска да постигне спрямо мен в работен план :
Кулата - Обесеният обърната - 2  пентакли
Очаквала е да се проваля с гръм и трясък и да се чувствам безпомощна, да обвинявам съдбата за това. 2 пентакли преход ли значи ?
Тя ли ти каза това? Защото точно това е искала да види - да се провалиш с гръм и трясък и да обвиняваш съдбата и другите за това. И да започнеш да търсиш начин да  излезеш от ситуацията.

2. Какво да очаквам от нея в личен план - бяхме като сиамски близнаци преди ?
Справедливостта - 9 чаши - 7 меча
Смята ,че тя е правата страна в конфликта и е доволна . Може би се опитва да ме изиграе .
Нищо не очаквай. Няма да има стопляне на отношенията. Напротив, ще прдължат в конфликт.

3.Ще успее ли да ми навреди?
7 чаши- 6 чаши - Силата.
Ха-ха, с тия карти точно, нищо не може да ти направи. Споко! Simple Smile

Елфичка,намерих старата си публикация с тълкуването на Силки .

Ти си коментирала ,че ще има проблем с парите .
И двете не търсим път една към друга - тя търси,когато има нужда от конфликт с мен.
С договорни отношения не ме държи .Аз не предприемам разделяне,защото очакваната реакция е - ето,виждаш ли,аз те създох,сега ти ,неблагодарница,искаш да се делиш от мен. Никой не обръща внимание на заплахите й и мисля,че от това беснее...Поне пред нея слагам poker face ,иначе че ме ядосва,така си е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт