Карти Таро тема 20

• 19 008
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Мерси! Говориш за интерес като към жена а не приятелка? А поне ще се случи ли нещо интимно между нас преди това?
А какво не знам, влюбен ли е в момента в някоя друга или е нещо друго?
С Х спали ли са, защото ако е така категорично няма да се занимавам с него, за мен това е унизително!
В никого не е влюбен, това е интересното. Има голям избор, но дори не иска да избира.
Възможно е да са били интимни, но всъщност вие в какви отношения сте тримата? Защо се интересуваш от техните отношения? И ти ли искаш да играеш на сигурно и въобще нямаш никакво вътрешно усещане за ситуацията?
Ако истински се интересуваш от него, кажи му го и ще чуеш неговото мнение, ще знаеш всичко със сигурност. Или искаш само секс, само да бъдеш с него, пък макар и само веднъж? Тогава защо те интересва с кого е или не е спал?

# 616
Мерси! Говориш за интерес като към жена а не приятелка? А поне ще се случи ли нещо интимно между нас преди това?
А какво не знам, влюбен ли е в момента в някоя друга или е нещо друго?
С Х спали ли са, защото ако е така категорично няма да се занимавам с него, за мен това е унизително!
В никого не е влюбен, това е интересното. Има голям избор, но дори не иска да избира.
Възможно е да са били интимни, но всъщност вие в какви отношения сте тримата? Защо се интересуваш от техните отношения? И ти ли искаш да играеш на сигурно и въобще нямаш никакво вътрешно усещане за ситуацията?
Ако истински се интересуваш от него, кажи му го и ще чуеш неговото мнение, ще знаеш всичко със сигурност. Или искаш само секс, само да бъдеш с него, пък макар и само веднъж? Тогава защо те интересва с кого е или не е спал?
Аз не я харесвам затова и мисля че е интригантка, но тя му е френдка. Ние сме познати ама само се закачаме, не сме се целували даже и не сме близки като той с Х. Шанса да ми каже истината е 0. Просто не искам да си играе с мен и да научавам после някакви неща. Аз много го харесвам просто но явно няма да стане нещо по сериозно и искам да знам какво мога да получа...

# 617
Явно не ме разбра. Не казвам да го разпитваш за отношенията му с нея, а за отношението му към теб.
Има лесен начин да разбереш как стоят нещата. Ограничи комуникацията си с него. Ако му направи впечатление и му пука, ще те потърси.
А това, че искаш да знаеш какво можеш да получиш е като да си правиш уговорки със съдбата. Не става така.

# 618
Явно не ме разбра. Не казвам да го разпитваш за отношенията му с нея, а за отношението му към теб.
Има лесен начин да разбереш как стоят нещата. Ограничи комуникацията си с него. Ако му направи впечатление и му пука, ще те потърси.
А това, че искаш да знаеш какво можеш да получиш е като да си правиш уговорки със съдбата. Не става така.
Нали нищо няма да стане? Просто бившия ми приятел много ме нарани и съм предпазлива вече. Моля те виж дали поне ще изкарам един специален ден, нощ все тая с него не мога още да свикна че нямам шанс с него Sad Поне да си имам спомен от него...

# 619
После ще те боли повече. Независимо от впечатленията ти от "изкарването". С другата не е спал. Не е и влюбен в някоя, той живее за себе си и си преизгражда света след някаква голяма драма.

# 620
Идея нямам каква е тая драма. Картите ли казват че ще направим нещо и че ще ме боли?

# 621
Здравейте, днес се случи нещо много лошо за мен...момиче в което от дста време съм влюбен,  за което няколко пъти съм питал в тази тема и получих няколко съвета да опитам да заговоря отново, ми отказа и дори изобщо не искаше да говори с мен...едва не ме изгони. Може би това ще ви се стори като нещо детинско или ученическо, но от моя страна аз се чувствам ужасно...въпросът ми е може ли някой да попита картите дали в близко бъдеще ми предстои, ако не нова връзка, поне ново запознанство за да може да не мисля непрестанно за това което не е било и не се е реализирало. Аз съм Т.И.Благодаря предварително ако някой вземе отношение

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 19:17 от chovek88

# 622
Моля,бихте ли ми изтеглили карти на въпрос : "Как ще изляза от ситуацията в която съм в момента ?"  Ако може и още един въпрос " Как ще се развият нещата при мен в личен план ?" . Ходих преди дни при човек който гледа на карти, за някой неща от миналото позна за други се съмнявам, защото не виждам как биха се реализирали към този момент. Пред сериозни проблеми съм изправен за това моля, някой който има време и желание да ми изтегли карти. 

# 623
Скрит текст:
Здравейте, днес се случи нещо много лошо за мен...момиче в което от дста време съм влюбен,  за което няколко пъти съм питал в тази тема и получих няколко съвета да опитам да заговоря отново, ми отказа и дори изобщо не искаше да говори с мен...едва не ме изгони. Може би това ще ви се стори като нещо детинско или ученическо, но от моя страна аз се чувствам ужасно...въпросът ми е може ли някой да попита картите дали в близко бъдеще ми предстои, ако не нова връзка, поне ново запознанство за да може да не мисля непрестанно за това което не е било и не се е реализирало. Аз съм Т.И.Благодаря предварително ако някой вземе отношение
Нищо детинско няма в това. Чувството на пълна съкрушеност не е нещо, което надрастваш с годините.
Трите карти а сегашното са: 10 мечове (пълна съкрушеност), висшата жрица (мислил си я за най-прекрасната и подходяща за любима), страшния съд обърната (гледаш все в миналото и няма да е лесно да погледнеш напред или към друга). В теб е топката, не в съдбата, да знаеш.

Въпреки това ти се дава ново познанство до 3 дни - 3 жезли.

Скрит текст:
Моля,бихте ли ми изтеглили карти на въпрос : "Как ще изляза от ситуацията в която съм в момента ?"  Ако може и още един въпрос " Как ще се развият нещата при мен в личен план ?" . Ходих преди дни при човек който гледа на карти, за някой неща от миналото позна за други се съмнявам, защото не виждам как биха се реализирали към този момент. Пред сериозни проблеми съм изправен за това моля, някой който има време и желание да ми изтегли карти. 
Как ще излезеш - 5 чаши, загуба скръб.
Как ще се развие личния план - 4 чаши, няма да избереш, ще си седиш отстрани и няма да предприемеш действие.

Ако искаш по-конкретни неща, пиши по-конкретни въпроси

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 21:31 от AnMary

# 624
Елфичка, не отговаряш ли на chovek88 в първия отговор?

# 625
Грешното цитиране съм натиснала Bowtie Поправих се.

# 626
Как да излезеш от ситуацията, в която си?
Крал пентакли, Колелото на съдбата, 3 пентакли
Като работиш в екип, като потърсиш съдействието на други хора и най-вече на човек, авторитетен пред теб - началник, баща, приятел на когото имаш пълно доверие. Сега е времето да действаш. Възползвай се и всичко ще е наред.
По другия въпрос - Как ще се развият нещата в личен план при теб?
Обесен, Висша жрица, Умереност
Светът ти се е сринал заради най-желаната и най-идеалната жена. Заради тайна, която си узнал или заради това, че е скрила нещо от теб. Имало е доста преди това сигнали, че нещата не са наред, но си ги пренебрегнал. Затова сега ще си дадеш колкото време е нужно, за да преболедуваш. Сега не е време да създаваш нови контакти. И без това си емоционално изключен. Дай си време да се излекуваш.

# 627

Нищо детинско няма в това. Чувството на пълна съкрушеност не е нещо, което надрастваш с годините.
Трите карти а сегашното са: 10 мечове (пълна съкрушеност), висшата жрица (мислил си я за най-прекрасната и подходяща за любима), страшния съд обърната (гледаш все в миналото и няма да е лесно да погледнеш напред или към друга). В теб е топката, не в съдбата, да знаеш.

Въпреки това ти се дава ново познанство до 3 дни - 3 жезли.

Благодаря много за бързия отговор и най-вече за разбирането. На теория ми е ясно, че не трябва да се вманиячавам и да гледам назад в миналото...но практиката е друго нещо, прекалено много мисли и емиций имам вложени там явно. Дано наистина се случи нещо в близките дни за да се проясни малко ситуацията, защото сега не е добре положението

# 628
Да, наистина търся в момента съдействието на човек на който мога да се доверя. Надявам се да го намеря и да ми помогне. И понеже ситуацията е в личен план, то точно нещо от миналото на желаната жена се е появило, което пренебрегнах. Трябва време докато се оправят нещата.
Честно казано, не вярвах че може да се стигне до там, но някой хора нямат спирачки .... затова няма да стоя, а ще действам с надеждата всичко да си дойде по местата, така както трябва да е.
Благодаря Ви много за бързите реакции !

# 629
Честно казано, не вярвах че може да се стигне до там, но някой хора нямат спирачки .... затова няма да стоя, а ще действам с надеждата всичко да си дойде по местата, така както трябва да е.

Това е тъкмо обратното на това, което излезе като съвет с 4 чаши. Картите ти казват да откажеш нещо, но не с действия, а пасивно-агресивно. Да игнорираш това, което ти се предлага. Например: помирение. Ако става дума за някаква сделка или документ - каквото и да ти предложат, отхвърли го, защото не е достатъчно добро за теб.

Това, което си написал е действие за 4 чаши обърната: нищо не е достатъчно добро в момента и аз ще го направя да се натъмани. Не това ти излезна, другото ти излезна.

Общи условия

Активация на акаунт