Карти Таро тема 20

• 19 011
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Хорарните карти са астрологичен похват. Не се вземат, построяват се. 🙂 Много са точни, между другото. Обаче това не е по темата, тук е Таро, има тема Астрология.

# 601
Хорарните карти са астрологичен похват. Не се вземат, построяват се. 🙂 Много са точни, между другото. Обаче това не е по темата, тук е Таро, има тема Астрология.

Добро утро,

Скрит текст:
А за хорарна карта не трябва ли да й има данните?

Не е само, за да не спамя темата, исках и теб да питам какво мислиш по картите на Силки за вчерашния ми въпрос
Цитат
Изтеглих ти с въпроса как ще се развият отношенията между вас. Излязоха
9 меч, Дяволът, 7 чаши + Луната, Магът

Или ако не би ли изтеглила карти ти също? Или не е редно един и същ въпрос двама човека.. не съм сигурна. Моите карти ги занулих и изчаквам да си починат мъничко.

# 602
Хорарната карта се построява по час на въпроса, а не по час на човека. Но по този въпрос - толкова, защото си е наистина чист спам и дори би било правилно тези въпроси да бъдат изтрити от администратор.

За Тарото по-късно мога да погледна.

# 603
Цитат
Напротив, излизай! Опознавай хората! Как иначе ще разбереш навреме кой стои пред теб?
Не искам да си губя времето, като цяло не ми е приятно да излизам ''на среща'', дори никак. Мисля да питам картите за всеки, който ме покани да излезем или ми пише и ако не е Той да го блокирам. Въобще не ми се занимава.
А тази комбинация казва ли, че с него можем да станем добри приятели? Ех, стана ми наистина неприятно Sad значи ли, че всички приятни виждания и разговори са били лъжа?
Морела, ти си противоречиш. Искаш връзка, но ти е неприятно да излизаш на срещи. Но пък ти е приятно с този мъж като всъщност искаш друг. Кой кого лъже сега?
Не приемай така крайно картите. Въпросът към тях беше за развитието на отношенията ви, а и как може да са били  лъжа контактите ви, щом още дори не се познавате? Кой си обещава вечна вярност на първа среща? Просто картите показват много сложна връзка, обременяваща и натоварваща, а изборът е твой.
И още нещо, никой не може да ти гарантира безоблачни отношения, за да можеш спокойно да се впуснеш в тях. Така гарантирано ще си останеш сама.

# 604
Здравейте! Може ли да помоля да ми изтеглите карти с въпрос: Ще получа ли обаждането, което чакам в следващите 4 дни? Благодаря предварително!
2 мечове+Асо пентакли, Магът, Светът
Понеже не си казала за какво конкретно става дума, събсем общо ще кажа, че нещата ще бъдат наред. С твоето активно участие.
Все пак, би ми бил интересен поводът за въпроса ти.
Alaya,  Silky, много благодаря,  че ми отделихте от времето си. Въпросът е за отношения, които няма как да се оправят,  без това обаждане. Silky, картите наистина изглеждат положителни, но тези два меча с асото не отразяват ли моето сляпо желание да ми се обадят или човека от среща иска, но не знае какво да каже или направи? Макар че Магът ми говори за действие. Alaya, от къде я вземаш тази карта за хорар?

Е, картите наистина са хубави! Според мен показват "втори" вариант, за да се състои разговора. Няма ли някакъв друг начин, просто е много странно - друг повод, за да звънне, случайна среща на място където двамата сте поканени или нещо подобно. В крайна сметка изчакай и ще видиш как е. Ами хорарът се строи с астрологична програма.  Нямаше аспект между това което показва въпроса ти и разговора, но имаше между дома, която отговаря за флиртове, страст, отношения, затова пресположих, че ти е важно и е за мъж. Освен това трета планета аспектираше това което отговаря за твоя въпрос и за дома, свързан с разговори, което според мен означава посредник, но това ще го разберем със сигурност след четири дена. По-принцип отговора на хорара не беше категоричен.

# 605
Цитат
Напротив, излизай! Опознавай хората! Как иначе ще разбереш навреме кой стои пред теб?
Не искам да си губя времето, като цяло не ми е приятно да излизам ''на среща'', дори никак. Мисля да питам картите за всеки, който ме покани да излезем или ми пише и ако не е Той да го блокирам. Въобще не ми се занимава.
А тази комбинация казва ли, че с него можем да станем добри приятели? Ех, стана ми наистина неприятно Sad значи ли, че всички приятни виждания и разговори са били лъжа?
Морела, ти си противоречиш. Искаш връзка, но ти е неприятно да излизаш на срещи. Но пък ти е приятно с този мъж като всъщност искаш друг. Кой кого лъже сега?
Не приемай така крайно картите. Въпросът към тях беше за развитието на отношенията ви, а и как може да са били  лъжа контактите ви, щом още дори не се познавате? Кой си обещава вечна вярност на първа среща? Просто картите показват много сложна връзка, обременяваща и натоварваща, а изборът е твой.
И още нещо, никой не може да ти гарантира безоблачни отношения, за да можеш спокойно да се впуснеш в тях. Така гарантирано ще си останеш сама.
Не лъжа за нищо, това е което чувствам. Харесвам един мъж от много време, но тъй като не се получават нещата с него се опитвам да давам шанс на други, които ме забелязват. Но когато не изпитвам някаква тръпка към тях ми е неприятно да излизам на срещи - да. Какво странно има? С този ми е приятно да говорим и с времето, след много много време бих могла да допусна нещо, но ти каза
Цитат
Това няма да са любовни отношения. Може да са страстни, интензивни, но ще ти се иска да избягаш през глава от тях.
Затова мисля, че няма смисъл...да продължавам да давам шанс на нещо, от което ще ми се иска да избягам през глава, а дори няма да са любовни отношения.. само и само да не съм сама?

# 606

Скрит текст:
И аз с едни карти днес.Преди време разговаряхме с приятел ,имаше намерение да започне нов бизнес и беше доста ентусиазиран.Изтеглих карти как ще се развие начинанието му и излезе Колелото на съдбата на трета позиция.А нещата изглеждаха доста обещаващи.Казах си ,че явно не му е дошло времето за това,даже не съм записала комбинацията.Колелото на трета позиция си стопира нещата и то за дълъг период от време.
Това беше преди около 2 седмици.Днес има среща с човек,на който много разчита за помощ.
1.Изтеглих карти как ще протече срещата :

2 меча /6 чаши / 5 жезли

Брей...Няма да е добре ,изглежда ще трябва да се примири с положението и вероятно ще стигнат до спор.Познават се отдавна и ми се струва,че ще задълбаят някаква тема от миналото,която ще доведе до някакво разногласие.

2.Доволен ли ще е от срещата ?

7 чаши / Крал жезли /Луната

Прекомерни надежди има и май сам не знае какво точно иска ,действа наистина смело и ентусиазирано ,но резултатът от срещата ще е неясен ( Луната).Да не би Крал жезли да прегори и да не е сигурен дали ще му стигнат силите ...Сякаш му се иска ,обаче от една страна не е наясно кой точно избор да направи,от друга нищо не е такова,каквото му е изглеждало.

3. В крайна сметка - как ще се развие бизнес начинанието му ?

От тестето изхвърчаха 3 меча + 10 меча.
 По принцип не обръщам особено внимание на летящите карти,обаче тези ми се подредиха като на тепсия.

изтеглих

5 чаши - Кралица чаши - 3 жезли

Разочарование . Нито един голям аркан ...Тази кралица чаши какво прави там,не ми е ясно . Въобще тази комбинация ме обърка .Струва ми се,че няма да има развитие. Надникнах отдолу в тестето и там пак бяха 3 меча .

Как мислите?
[/spoiler]
bian_9023, ето какво мисля аз по картите ти:
Как ще протече срещата?
2 меча /6 чаши / 5 жезли  - той е принуден от обстоятлествата да се срещне с този човек, когото познава от преди, но въпреки че разговорът ще започне в конструктивна атмосфера, ще стигнат до разногласия, които ще го раздразнят и ще му докарат истерия, понеже иска много неща да направи за този проект, но не получава подкрепа, не вижда възможност му е мъгла как да се справи и ще е още по-объркан след срещата.
7 чаши / Крал жезли /Луната

Как ще се развие бизнес начинанието му?
3 меча + 10 меча.
 5 чаши - Кралица чаши - 3 жезли
3 меча

Неуспешно. Ще бъде разочарован, че това, което постига,  въпреки огромните си усилия, е нищо в сравнение с онова, което е виждал в плановете си и от това, че не може да избере правилното решение.

[/quote]

Силки,благодаря ти !
Не беше никак доволен от срещата.Това е втори човек,на чиято помощ разчита,но в общи линии му е попарил надеждите за мащабно разгръщане...А той си е такъв - винаги мисли мащабно .
В гласът ,а и в очите му имаше огромно разочарование,не ми казва всичко,а не е и длъжен,не спомена за разногласия,но те ясно се виждат в картите. Той е много овладян и съм сигурна,че не е показал с нищо раздразнението си,скри го и от мен.Ама понеже и двамата работим с хора от цяла вечност,улавяме всяка нотка в гласа и всяко отместване на погледа.
В един момент се чудех дали не бъркам за 5 жезли ,дали не е импулса да се справи и да се бори,но явно не съм. Разногласия определено е имало.
И да - дори да положи огромни усилия,резултатите няма да са това,което е очаквал.
Напълно права си !
Изненадах се първият път като теглих ,съжалявам,че не записах комбинацията,но втората карта беше 7 меча,последна Колелото на съдбата - категорично вето това,за което се  пита ,да се случи.Не и сега.

Мисля да му дам някои идеи,но се съмнявам да ги използва.

Тази Кралица чаши какво прави в последната комбинация,да му се не види...Не е конкретна жена,просто няма намесена жена във въпроса...

# 607
Здравейте! Може ли да помоля да ми изтеглите карти с въпрос: Ще получа ли обаждането, което чакам в следващите 4 дни? Благодаря предварително!
Понеже не си казала за какво конкретно става дума, събсем общо ще кажа, че нещата ще бъдат наред. С твоето активно участие.
Alaya,  Silky, много благодаря,  че ми отделихте от времето си. Въпросът е за отношения, които няма как да се оправят,  без това обаждане. Silky, картите наистина изглеждат положителни, но тези два меча с асото не отразяват ли моето сляпо желание да ми се обадят или човека от среща иска, но не знае какво да каже или направи? Макар че Магът ми говори за действие. Alaya, от къде я вземаш тази карта за хорар?
По Асо пентакли, да много искаш да ти се обади. 2 мечове говори за раздяла под влиянието на външни фактори или по независещи от вас обстоятелства (и Асото подкрепя това) и ти преживяваш доста тежко това положение. Чувстваш се безсилна да направиш каквото и да е, за да го промениш и можеш само да чакаш.
Връзката е замряла, развитие не се очаква по Света на трета, но макар и притиснат Магът, може да продължи и сам. Затова ти казах, че всичко ще е ок за теб, независимо дали ще има обаждане или не, не това е важното А обаждане може да има, но едва ли разговорът ще върне хармонията във връзката.

Тази Кралица чаши какво прави в последната комбинация,да му се не види...Не е конкретна жена,просто няма намесена жена във въпроса...
Кралица чаши е неговото емоционално състояние и чувствителност към проблема му. А в съчетание с жезлите си е направо истеричност, а тази комбинация от бои се повтаря при всички карти и потвърждава категорично, че  буквално е  раздрусан от това, че не може да пробие.
bian, благодаря за обратната връзка!

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 11:36 от Silky_soft

# 608
  • гр. София
Alaya,  Silky, много благодаря,  че ми отделихте от времето си. Въпросът е за отношения, които няма как да се оправят,  без това обаждане. Silky, картите наистина изглеждат положителни, но тези два меча с асото не отразяват ли моето сляпо желание да ми се обадят или човека от среща иска, но не знае какво да каже или направи? Макар че Магът ми говори за действие. Alaya, от къде я вземаш тази карта за хорар?
По Асо пентакли, да много искаш да ти се обади. 2 мечове говори за раздяла под влиянието на външни фактори или по независещи от вас обстоятелства (и Асото подкрепя това) и ти преживяваш доста тежко това положение. Чувстваш се безсилна да направиш каквото и да е, за да го промениш и можеш само да чакаш.
Връзката е замряла, развитие не се очаква по Света на трета, но макар и притиснат Магът, може да продължи и сам. Затова ти казах, че всичко ще е ок за теб, независимо дали ще ми обаждане или не, не това е важното А обаждане може да има, но едва ли разговорът ще върне хармонията във връзката.
Silky, много точно го казваш. По независещи от нас обстоятелства се случи и съм безсилна да оправя нещата. Не ми се иска да продължавам на през без него и за това толкова се надявам на това обаждане😕

# 609
Morella ,ще си позволя да дам непоискан съвет...И се извинявам,че постът ми ще е без карти - ние сме на тази земя ,за да трупаме опит. И как ще го натрупаш,ако не даваш възможност.Срещай се,общувай,забавлявай се,разочаровай се  - всичко това ще ти даде възможност да натрупаш опит и да разбереш какво точно искаш,как го искаш и от кого го искаш.
Ще те направи жената,която в един прекрасен момент ще срещне точно този мъж , който й е необходим .
Без необходимия опит,ще си тъпчеш на едно и също място ,с НЕГО просто ще се разминете,защото няма да кънтите на едни вълни...
Така виждам нещата аз.
И да се разочароваш,това е опит.Той ще те отведе там,където трябва да бъдеш !

Силки,благодаря !!! Той от много време опитва да пробие с нещо,но всичките му начинания удрят на камък.Беше сигурен в успеха си и ,че тези двама души ,с които се среща,ще му помогнат.Но не би...

# 610
Soul, не питай картите за него, няма смисъл Simple Smile

bian_9023, благодаря за коментара. Просто сърцето ми не иска, не може.. само защото това е налично.

# 611
Силки,благодаря !!! Той от много време опитва да пробие с нещо,но всичките му начинания удрят на камък.Беше сигурен в успеха си и ,че тези двама души ,с които се среща,ще му помогнат.Но не би...
Само да добавя - по 3 жезли му е нужна малка пауза преди да продължи с опитите, да поеме въздух, да се ориентира и тогава да решава как. Това не е краят на опитите му, само един етап от тях Simple Smile

# 612
За Тарото по-късно мога да погледна.

Ако все още би изтеглила карти Simple Smile ... но не за онзи човек, а за мен.. дали ще се появи друг,подходящ, с когото да ни е приятно заедно? Sad

# 613
Здравейте
Виждам че помагате на много хора тук
Моля да ми хвърлите и на мен едни карти и да ми кажете дали между К и Х има нещо или наистина са само приятели. К е мъж Х е жена. Аз съм Р.

Какви са отношенията между К. и Х.?
Любовниците, Паж меч, Асо чаши
Аз предполагам, че са имали заигравка, за която ти не знаеш, но отношенията им не са се развили повече. Може това да е отскоро и момичето да се надява и напомня за преживяванията, но бъдеще нямат и няма да имат. Жалкото е, че и ти нямаш такова с него.
Слънцето, 3 жезли, 8 чаши - на въпроса какво е отношението му към теб.
Въпреки, че има интерес към теб, ако питаш какво ще се случи, нещата вървят към приключване на отношенията.

И в картите на Соул, и в моите излиза Паж меч, което говори за това, че нещо ти е неизвестно или някой не ти казва всичко.

# 614
Здравейте
Виждам че помагате на много хора тук
Моля да ми хвърлите и на мен едни карти и да ми кажете дали между К и Х има нещо или наистина са само приятели. К е мъж Х е жена. Аз съм Р.

Какви са отношенията между К. и Х.?
Любовниците, Паж меч, Асо чаши
Аз предполагам, че са имали заигравка, за която ти не знаеш, но отношенията им не са се развили повече. Може това да е отскоро и момичето да се надява и напомня за преживяванията, но бъдеще нямат и няма да имат. Жалкото е, че и ти нямаш такова с него.
Слънцето, 3 жезли, 8 чаши - на въпроса какво е отношението му към теб.
Въпреки, че има интерес към теб, ако питаш какво ще се случи, нещата вървят към приключване на отношенията.

И в картите на Соул, и в моите излиза Паж меч, което говори за това, че нещо ти е неизвестно или някой не ти казва всичко.
Мерси! Говориш за интерес като към жена а не приятелка? А поне ще се случи ли нещо интимно между нас преди това?
А какво не знам, влюбен ли е в момента в някоя друга или е нещо друго?
С Х спали ли са, защото ако е така категорично няма да се занимавам с него, за мен това е унизително!

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 16:49 от Sleepy B

Общи условия

Активация на акаунт