Карти Таро тема 20

• 18 969
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте Таро факирки, Simple Smile
Аз само да ви поздравя! Simple Smile
Моите карти за сега почиват. Не, че нямам въпроси към тях, но съм ги оставила на спокойствие. Иначе си ви чета редовно. Страхотни сте! Simple Smile

# 661
Здравейте! Да дам обратна връзка😊 Обаждането, което чаках - не получих, но получих подарък през трети човек, за хубаво ли е, за лошо ли е - не знам😕
Ванда, благодаря за ОВ! Не си получила обаждане, а подарък от същия човек, но през трето лица, така ли?

Здравейте Simple Smile
Кандидатствах за работа, одобрихаме, но никой не знае кога ще започна. Има вероятност да ми се обадят както утре, така и след месец. Може ли да ми теглите карти, до колко време ще ми се обадят 🙂
Благодаря!
За време досега не съм гледала. Не съм сигурна как картите го показват, но ти изтеглих, като не претендирам за точност въобще.
Императрицата, 6 чаши, Слънцето
Да не би да те проучват? Ще трябва да мине време, нужно е, за да са готови да те повикат - по Императрицата, а предположих проучване по 6 чаши + Слънце - да се види в миналото какво е имало. Така че, аз предполагам че няма да те извикат още утре, а поне след 2-3 седмици.

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 21:35 от Silky_soft

# 662
Ванда, по-скоро Асото пентакли+Магът. Асото като подарък, а той като Магът, че е успял да ти прати знак, въпреки обстоятелствата. Simple Smile

Момичета, имам една малка драма с един дребен шеф. Прави ми спънки. От неговото съгласие зависи да се преместя в друг отдел, а той като че нарочно нищо не прави. Ще съм благодарна да изтеглите едни карти за: Ще ми даде ли разрешението, което ми трябва? И ако не аз какво мога да направя. За съжаление не виждам как мога да заобиколя дази дребна душичка, пък ако си хвърля аз картите нищо няма да разбера.
Еми да, обича да злобее, да пречи и да тормози, доколкото може, но е дребна риба, а ти се тормозиш доста.
Смятам, че ще подпише и ти ще се преместиш в края на краищата. Но ти не губи самообладание, дръж се на ниво. Може да получиш и помощ по този казус, но в крайна сметка ще ти се уреди въпросът.
Кралица чаши, Умереност, Паж меч
Колесницата

Последна редакция: вт, 08 окт 2019, 22:19 от Silky_soft

# 663
  • София
Момичета, може ли някой да изтегли карти вместо мен, че моите нали почиват...
Въпросът е: Каква е А. в работата? Кой ще вземе работата А. или М. ?
Благодаря предварително.

# 664
Момичета, имам една малка драма с един дребен шеф. Прави ми спънки. От неговото съгласие зависи да се преместя в друг отдел, а той като че нарочно нищо не прави. Ще съм благодарна да изтеглите едни карти за: Ще ми даде ли разрешението, което ми трябва? И ако не аз какво мога да направя. За съжаление не виждам как мога да заобиколя дази дребна душичка, пък ако си хвърля аз картите нищо няма да разбера.

Кралица чаши, Умереност, Паж меч
Колесницата

[/quote]

Допълвам по картите на Силки. Преместването доста ще се забави, но по картите искаш да се наложиш над този шеф, ала не си достатъчно уверена и не показваш необходимите качества. Ти заявила ли си изобщо официално, публично и с документ или молба това си желание?

# 665
Официално писмо не съм изпращала. Както се казва то се знае. Намерила съм си нов мениджър, новият мениджър се е съгласил да ме вземе при него, този само се чуди кога би било удобно да се преместя и то вече един месец. Ако си бях дала известие за напускане до сега да съм на нова работа. Ама не става така. Начинът да го заставя да вземе решението, което му влиза в задълженията е с това да го натопя няколко нива над него. И ще се реши, ще ме пусне и ще ми вгорчи живота докато си тръгна.

Този паж жезли  обаче ми стана интересен. Ще помисля как писмено да ги задействам нещата, че да се случат напред.

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 10:52 от Елфичка

# 666
Благодаря, Силки!

# 667
Момичета,здравейте !
Преди известно време теглих карти за моята съдружничка,с която имам проблеми.Те не са спряли,само с леки затишия.

Справедливостта - 2 жезли - Кулата

Отдолу на тестето - 3 меча

Страшният съд - 3 пентакли - 2 меча

Отдолу - Отшелникът.

Рицар пентакли - 9 жезли - Императрицата...

В картите ти има ревност от нейна страна, нещо доста старо и няма връзка с работата, а с мъж/  Справедливостта + 3 меча / , а от твоя страна - много вина. Ти си знаеш сигурна съм. Освен Императрицата накрая и Отшелникът и 3 ка пентакли, 9 жезли  показват твоята творческа енергия и потенциал, които влагаш в работата, но също така означават, че напоследък все повече се вглъбяваш в себе си не ги използваш рационално, не си удовлетворена и страдаш от това.

Благодаря,че се включваш , a.nik !!! Няма възможност за конкуренция между нас двете спрямо мъж.Не и в интимен план.
Единият вариант  - третият човек във фирмата.Тя си развали отношенията с него отдавна,аз успях да подходя така,че да се разбираме .И  спря да идва в офиса известно време под предтекст,че с него се разбираме добре ,когато нея я няма...Тинтири-минтири...Тук категорично не се допуска да имаме някакви интимни отношения,не е това.
Вторият вариант - основният ни клиент - лицето за контакт с нас там е мъж.Тя го намрази жестоко,хвърляла ми е грозни реплики,но мисля,че пак ,защото той ни въртеше номера,успях да обърна нещата така,че започнахме да си помагаме взаимно.Той на мен - повече.Предлагах й тя да поеме комуникацията с него,ако се чувства ощетена,отказа.Направи невъзможното,за да опропасти добрите отношения и с него...Не й се получи твърде.
Права си,че напоследък не съм удовлетворена от работата.Кулата не е лесна за преживяване.Освен в работен,сривът беше и в личен план...

# 668

В картите ти има ревност от нейна страна, нещо доста старо и няма връзка с работата, а с мъж/  Справедливостта + 3 меча / , а от твоя страна - много вина. Ти си знаеш сигурна съм. Освен Императрицата накрая и Отшелникът и 3 ка пентакли, 9 жезли  показват твоята творческа енергия и потенциал, които влагаш в работата, но също така означават, че напоследък все повече се вглъбяваш в себе си не ги използваш рационално, не си удовлетворена и страдаш от това.

Не съм написала нищо за интимни отношения!!! Ревността има доста варианти. Кулата е най- лесна за преживяване от Справедливостта, Страшния съд, 2 меча и Отшелника. Просто са се струпали доста нагъсто едни от най- трудните за понасяне ГА и наистина показват и личните ти преживявания.

# 669
Да,разбира се ,исках да уточня,че няма вариант за конкуренция спрямо мъж в чисто интимен план.
За мен катаклизмите помежду ни са тежки за преживяване.Тя беше най-близкият ми човек,а към нея изпитвам само любов и преданост.Никога и за нищо на света не бих я предала.Страдам много,че в главата й са се подредили невъзможни сценарии за предателство и конкуренция,които в моята не съществуват и се опитвах няколко пъти да й го обясня.За съжаление ,тя е с много ,много силна фантазия и сама вярва в сценариите си,невъзможно е да бъде разубедена. Оттеглила съм се,защото интриги,клюки и скандали не се вписват в моя свят.Тежко е наистина.Действията й в последните месеци са целенасочени да ме наранят по най-жестокия начин.

# 670
menarini излизат ти такива карти и си в тази ситуация, защото не си тръгваш нито от едното нито от другото. Докато не прекратиш сама " агонията" както я описваш, все така ще си я караш и нищо чудно да се появи и  Обесеният заедно с тези постоянни ГА , Страшния съд, Кулата, Страведливостта .......въпреки, че границата между Обесеният и Отшелника е доста тънка.

# 671
Да кажа какво се случи и по моя въпрос...
Поканих хората,за които се чудех.В крайна сметка реших,че това не е моят сценарий и няма да играя тяхната игра.
Опити за провокации не липсваха,аз наистина бях на нокти да парирам всеки опит за скандал.Ще излъжа,ако кажа,че  беше приятно,но престрелки нямаше.Мъжът се държа като сърдит,жената игра театър колко е над нещата ...
За всички ни стана ясно,че топли отношения нямаме и няма да имаме. Но привидният мир не е толкова лош вариант за момента,аз и близките ми имаме нужда от спокойствие точно сега,мисля взех по-доброто решение.

# 672
Здравейте
Днес К. и друго момиче Д. са ходили на кафе само двамата. Д. си има приятел обаче се сваля с всички. Той харесва ли я и иска ли да са заедно? Знам че няма да е с мен ама не значи че не ми е гадно като знам че гони други особено такива които го използват само да си вдигат самочувствието Cry С Д. не са приятели само колеги от университета

# 673
Ee, ама ти само го следиш с коя общува! Обещал ли ти е нещо, имало ли е нещо между вас, та се държиш по тоя начин?

# 674
Познаваме се, излизаме в общи компании, но не сме имали нищо, само закачки. Но много го харесвам нормално е. Не съм му казвала че много го харесвам срам ме е. Просто ми стана тъпо. Знам какво ми написахте че няма да ни се развият нещата ама вътрешно се надявам да ме види. Или пък искам да знам че е с друга или харесва друга и да знам че няма смисъл и да се откажа. Малко е болезнено така ама вътрешно някак ми се ще да ми кажете един ден да той в с Д Или пък иска да е с Д и да се примиря.
Можеш ли моля те да ми кажеш дали иска да е с Д разбираш ме цял ден седя с надежда някой да ми каже какво става. Cry((

Общи условия

Активация на акаунт