Карти Таро тема 20

• 20 655
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Правени са му тестове, Roxelane . Не знам дали точно този,но са ни давали и тестове ,които да работим вкъщи . Детето в някои отношения е по-напред от връстниците си,в други - има леко изоставане. Говорният проблем е нещо,с което постигаме успех,Слава Богу !
Притесни ме агресивното му поведение напоследък и на какво се дължи .Не е към всички деца ,с повечето играе чудесно,има си приятели,търсят се. Обаче виждам неща,които не са типични за него ,имам чувството,че понякога си търси конфликта ,сякаш за да излее някакво вътрешно неудовлетворение. Това беше проблемът.Не е заради говора , наблюдавам,че се разбира чудесно и с по-големи деца,води нормална комуникация.
Ще се радвам и на твоето мнение по твои карти ,разбира се !

Много ми напомня точно на ситуацията с моето дете, същите проблеми - ту агресия ту много добре си играе, дори една година въобще не ходи на детска и седя с мен, никой не го искаше. Ако е над 6 (извинявай, изпуснала съм началото на разговора) трябва да се прави WISC- V ;  за тестове вкъщи не съм чувала, има си точно определен протокол.  Ние правихме вариантът за под 6 (WPPSI - IV), точно и при него по показател реч изоставаше (причината я знам, не само, че е билингвал...)  а всичко останало - бързата памет (визуална и тн), абстрактното мислене -  много високо.
Изтеглих Кралица Чаши - Колесницата - Дяволът
Нещо да се е случвало докато си била бременна или той е бил малък, да си била свидетел на нещо, катастрофа, смърт,  да си изживяла  депресия ? Някакаква травма има тук, сякаш нещо е попил и му се е отразило, че е много чувствителен е очевидно.

# 406
Менарини, така като видях картите има проблем с бащата. Заведете го детето и на психиатър като толкова иска бащата. Само не го слагайте на хапчета, защото не е специален, а най-обикнивено момче, което иска и неговия баща да му поправя колелото.

Дяволът показва, че детето ще го играе изостанало, за да получи внимание от бащата. Хобито му да не е да качва Хималаите?

Решението е да отидете на психолог двамата, за да сте в помощ на детето. Формулирай си въпрос относно бащата и извади едни карти. За мен той е симптома на проблема. Не си тежи на мястото като баща, не взима своята част от тягата.

# 407
Рискувам да обсебя форума, а не ми е удобно. Никога няма да заведа детето на психиатър, за да угодя на бащата. Не на инат, но детето разбира абсолютно всичко и няма да му го причиня. Не е необходимо.   Елфичка, не знам какъв въпрос да формулирам. Бащата е непроменим. Опитвам да го моля и да обяснявам, че децата имат нужда от него повече, малкото не, но голямото... И стигаме до скандал, защото обичайната реплика е - "Ти какво искаш да кажеш, че не си гледам децата ли? " .Не, просто, че той има нужда от повече внимание от теб. Задънена улица... Карам го да разговарят двамата, разговорът е по-скоро разпит, насила работа. Никакъв градивен въпрос не ми изплува. Психологът на детето му е на разположение. Един път не е потърсил обратна връзка. С логопеда също. Грижата му за децата се изчерпва до чисто битов план и то ми е коствало не малко.
Дълго не можехме да имаме деца. През цялата бременност треперех дали ще родя здраво дете, умирах от страх. Дало е отпечатък, няма как...

# 408
  • Pavlikeni
Рискувам да обсебя форума, а не ми е удобно. Никога няма да заведа детето на психиатър, за да угодя на бащата. Не на инат, но детето разбира абсолютно всичко и няма да му го причиня. Не е необходимо.   Елфичка, не знам какъв въпрос да формулирам. Бащата е непроменим. Опитвам да го моля и да обяснявам, че децата имат нужда от него повече, малкото не, но голямото... И стигаме до скандал, защото обичайната реплика е - "Ти какво искаш да кажеш, че не си гледам децата ли? " .Не, просто, че той има нужда от повече внимание от теб. Задънена улица... Карам го да разговарят двамата, разговорът е по-скоро разпит, насила работа. Никакъв градивен въпрос не ми изплува. Психологът на детето му е на разположение. Един път не е потърсил обратна връзка. С логопеда също. Грижата му за децата се изчерпва до чисто битов план и то ми е коствало не малко.
Дълго не можехме да имаме деца. През цялата бременност треперех дали ще родя здраво дете, умирах от страх. Дало е отпечатък, няма как...

Надявам се децата не са свидетели на скандалите и не чуват, когато го караш да се занимава с тях.... Вижте, децата не са глупави, всичко УСЕЩАТ, и това им се отразява!

# 409
Здравейте, реших да приема предложението за работа.  Може ли някой да ми изтегли карти на въпросът ,,Ще се справя ли с работата'', тъй като в детска градина не съм работила, а само в училище....Благодаря предварително.
Това ще е само едно стъпало към по-нататъшни възможности. Не виждам да се задържиш на тази работа. Няма да си си на мястото там. Не е въпросът дали ще се справиш там, а как ще се чувстваш.
Паж пентакли, 5 пентакли, 8 чаши

# 410
Менарини, искрено ти съчувствам на ситуацията. Изглежда, че се бориш и с него, и за двама ви за доброто на детето ви, както и на семейството. Вместо той да защитава дома, ти да не се бориш с всичко и всички за доброто на семейството, той изглежда ти дава работа да свършиш неговата работа и после ти и държи сметка какво се е получило с това.

# 411
На въпроса дали в рамките на 2 месеца ще започна нова работа, тъй като кандидатствам изтеглих: 7 пентакли - 8 пентакли - 10 мечове. Първите две вещаят намирането на такава. Но 10 мечове е трудна карта - какво означава да ми бъдат попарени плановете. Че ще си вися безкрайно много ли?
Изтеглих уточняващи:
Императорът - паж жезли - колесницата
Поясняващите карти са положителни.

# 412
На въпроса дали в рамките на 2 месеца ще започна нова работа, тъй като кандидатствам изтеглих: 7 пентакли - 8 пентакли - 10 мечове. Първите две вещаят намирането на такава. Но 10 мечове е трудна карта - какво означава да ми бъдат попарени плановете. Че ще си вися безкрайно много ли?
Изтеглих уточняващи:
Ще ти предложат работа, но екипът ще е 10 мечове: змиярник с такива дето ти забиват нож в гърба без да се замислят. 

Може ли да помоля и аз за едни карти. Ситуацията е следната. А. постоянно ми излизаше с нови и нови претенции. Накрая преувеличи в пъти недостатъците на работата, която съм й издала само и само да не плати пълната цена на изработката. По принцип съм ок да направя отстъпки стига клиентът ми да е довлен, но тук направо имам чувството, че се възползва от мен. Въпросите ми са: опитва ли се да се възползва от мен? И да си искам ли пълната цена за труда ми?

# 413
Елфичка, мога да тегля карти, но съм зле с тълкуването. НО съм много добър юрист. Пиши ми на лични каква е ситуацията и ще ти дам прав(или)Ен съвет. Но ако държиш и карти ще ти тегля Simple Smile
Едит: Картите ти са: умереност - 8 мечове - 7 чаши
Изтеглих уточняващи:
Ще ти предложат работа, но екипът ще е 10 мечове: змиярник с такива дето ти забиват нож в гърба без да се замислят.  

Може ли да помоля и аз за едни карти. Ситуацията е следната. А. постоянно ми излизаше с нови и нови претенции. Накрая преувеличи в пъти недостатъците на работата, която съм й издала само и само да не плати пълната цена на изработката. По принцип съм ок да направя отстъпки стига клиентът ми да е довлен, но тук направо имам чувството, че се възползва от мен. Въпросите ми са: опитва ли се да се възползва от мен? И да си искам ли пълната цена за труда ми?

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 23:04 от Анонимен

# 414
Благодаря от сърце на всички,които се включиха по моя въпрос !!!
Елфичка ,за начинаещ не бих си позволила да коментирам картите ,които ти е изтеглила Зорница.
Понеже често изпадам в такава ситуация,особено с моето великолепно съдружие ,бих попитала любезно ,но директно - какво точно не й харесва на клиентката,за да не го допускаш следващия път и да остане тя доволна .

# 415
  • София
Здравейте отново.
Може ли да помоля някой да ми тегли карти за следното нещо: в момента съм по заместване на тази позиция вече над 3 години. Знам единствено, че жената, която замествам, няма да се върне до края на календарната година. Искам да попитам, ще се върне ли М. (нейното име) на работа? Да търся ли друга работа? Кандидатствах и ходих лятото на няколко интервюта, но ме отрязаха от там, където исках.
Благодаря ви и ще дам ОВ, когато мога.

# 416
  • Бургас
Здравейте, реших да приема предложението за работа.  Може ли някой да ми изтегли карти на въпросът ,,Ще се справя ли с работата'', тъй като в детска градина не съм работила, а само в училище....Благодаря предварително.
Това ще е само едно стъпало към по-нататъшни възможности. Не виждам да се задържиш на тази работа. Няма да си си на мястото там. Не е въпросът дали ще се справиш там, а как ще се чувстваш.
Паж пентакли, 5 пентакли, 8 чаши
  Благодаря ти за отговора,  мястото е временно. Реших да започна, защото е по специалността ми.  Силки, какво имаш предвид с това, че ще е ,, само едно стъпало към по- нататъшни възможности''....

# 417
Точно това, че ще е временна, след която ще си намериш по-добра.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 17:22 от Silky_soft

# 418
  • Карлово
Моите начални опити с Таро карти.

Преди 2 дни теглих карта за дъщеря ми, която не искаше да се обременява с въпроса, за да не се подведе емоционално на шофьорски изпит пред КАТ.
Въпросът "Ще вземе ли изпита от първо явяване?"
Излезе карта "Отшелникът".
Моето тълкуване "НЕ". Ще  трябва да се успокои и премисли нещата, да се дистанцира и... да промени посоката. Възнамерява да направи допълнителните часове в друга школа и да се яви повторно в друг град.

Какви корекции ще ми направите?

# 419
  • гр. София
Моите начални опити с Таро карти.

Преди 2 дни теглих карта за дъщеря ми, която не искаше да се обременява с въпроса, за да не се подведе емоционално на шофьорски изпит пред КАТ.
Въпросът "Ще вземе ли изпита от първо явяване?"
Излезе карта "Отшелникът".
Моето тълкуване "НЕ". Ще  трябва да се успокои и премисли нещата, да се дистанцира и... да промени посоката. Възнамерява да направи допълнителните часове в друга школа и да се яви повторно в друг град.

Какви корекции ще ми направите?
Аз не съм от разбиращите, но е добре да теглите поне по три карти на въпрос, за да може Таро да отговори с изречение. 😊 А иначе щерката да си научи листовките 😉 Успех!

Общи условия

Активация на акаунт