Карти Таро тема 20

• 20 665
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Карлово
Не са листовки, кормуване е. На паркирането не успяла, уж и било най-лесно при обучението.

# 421
ДамаТрефа, от последния коментар оставам с впечатлуние, че дъщеря ти е скъсана на кормуване. Какъв е сега въпросът?

Здравейте отново.
Може ли да помоля някой да ми тегли карти за следното нещо: в момента съм по заместване на тази позиция вече над 3 години. Знам единствено, че жената, която замествам, няма да се върне до края на календарната година. Искам да попитам, ще се върне ли М. (нейното име) на работа? Да търся ли друга работа? Кандидатствах и ходих лятото на няколко интервюта, но ме отрязаха от там, където исках.
Благодаря ви и ще дам ОВ, когато мога.
Смятам, че ти се въртят идеи в главата за бъдещето. Независимо дали жената ще се върне или не, това не е важно, ти ще си търсиш и ще си намериш друга, по-добра работа. Доста ще си активна и решителна в търсенето и ще се докажеш, ако трябва. Пътят ти е напред.
Светът, Кралица меч, 6 меч

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 21:06 от Silky_soft

# 422
Може ли и на мен едни карти: от къде идва лошият ми късмет напоследък. Чудя се и се мая какво се случва. И не мога да си обясня.

# 423
Днес извърших уникално глупава постъпка, водена от лекомислие и реваншизъм. Не съм ощетила никого, само себе си, тъй като сама се осъдих и определено не харесах нивото си днес. Искам да знам как да се поправя и да вървя напред, а не назад.
Моля да ми изтеглите карти с въпрос: какво да направя/как да действам, за да изградят силната, уверена и щастлива личност, която искам да бъда.

# 424
Днес извърших уникално глупава постъпка, водена от лекомислие и реваншизъм. Не съм ощетила никого, само себе си, тъй като сама се осъдих и определено не харесах нивото си днес. Искам да знам как да се поправя и да вървя напред, а не назад.
Моля да ми изтеглите карти с въпрос: какво да направя/как да действам, за да изградят силната, уверена и щастлива личност, която искам да бъда.
Просто постъпвай така, че сама да се харесваш.

Може ли и на мен едни карти: от къде идва лошият ми късмет напоследък. Чудя се и се мая какво се случва. И не мога да си обясня.
Елфичка, смятам че преживяваш тотална вътрешна пустота и изолация, на което на външен план реагираш с агресия, нетърпение и реваншизъм. Доста неща са се объркали, за което нямаш обяснение, важни неща или хора са се отдалечили и са станали спомен и е време да обърнеш внимание на това, доколкото ти е възможно. Въпреки състоянието ти, имаш достатъчно вътрешни сили да се съпротивляваш.
Обесен, Звезда, Р-р меч
Решението - Любовниците, Смъртта, 8 жезли. Време е за сериозен разбор на живота ти. Промяна ще настъпи, но каква, зависи от теб и твоите решения и това, което ми се струва е, че резултатът от изборите ти ще е доста бърз, така че внимавай какво решаваш.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 21:44 от Silky_soft

# 425
Точно така е Силки. Тръгват си едни хора и не мога да си го простя направо. Боря се, боря се и пак в начална позиция. Мерси за подсказката с решението. Мисля че знам какво е. Ще пиша после дали ще се навържат нещата след това.

# 426
Здравейте Simple Smile
Не ми вървят гладко отношенията с една колежка. И не знам дали проблемът е в мен или тя е подло и подмолно същество.

Може ли да ми изтеглите карти Praynig
“А. прави ли ми мизерии в работата и какво е отношениети й към мен?”

Може и по друг начин да е зададен въпроса, ако се сещата за по- добро питане. Интересува ме колко активно говори и действа против мен.

Благодаря 🌺🌺🌺

# 427
На въпроса дали в рамките на 2 месеца ще започна нова работа, тъй като кандидатствам изтеглих: 7 пентакли - 8 пентакли - 10 мечове. Първите две вещаят намирането на такава. Но 10 мечове е трудна карта - какво означава да ми бъдат попарени плановете. Че ще си вися безкрайно много ли?
Изтеглих уточняващи:
Императорът - паж жезли - колесницата
Поясняващите карти са положителни.

Зори, по първата комбинация 7 пентакли - 8 пентакли - 10 мечове
Картите ти показват, че нещо не ти достига за да се реализираш професионално/ 7 пентакли + 8 пентакли/ , 10 меча просто е пикът на твоите възможности и умората от натрупването на усилия, които си вложила да се реализираш. Цялата комбинация заради пентаклите, е като застинала, тук няма случване на нещо само ситуацията.

Втората комбинация

Императорът - паж жезли - колесницата
Да, положителна е като желание и намерение от твоя страна да се докажеш / Императорът + Колесницата/ , но отново нещо не достига, Императорът преминава в Паж жезли и става малко "несериозен" , Император, но без да си тежи на мястото, без авторитет, яхнал Колесницата само от желание за новото, за промяната. Хубавото в тези карти е, че имаш желание да опитваш, не се страхуваш и не се отказваш. Успех!

# 428
Здравейте,момичета!
Спешно ми трябва вашата помощ и ще съм много благодарна ако някоя откликне.
Та бившия ми приятел ме потърси,иска едва ли не да се оправим той е Г.,както вече знаете,обаче се появи и друго момче наскоро,с което си пишем,виждаме се в обща компания от време на време за сега.
Той е с А.
Въпросът ми е дали с А. Може да се получи нещо сериозно или не? И другия ми въпрос: какво да правя с бившия ми?
По принцип много искам да се получи с А.,защото ще е нещо ново.. ще се доверя на отговорите на вашите карти!
Благодаря предварително!

# 429
  • София
Silky, благодаря ти. Доста активно се бях хванала лятото да търся нова работа, пробвах, пробвах и нямах късмет. Сега съм спряла, но скоро сигурно пак ще започна.

# 430
Здравейте,момичета!
Та бившия ми приятел ме потърси,иска едва ли не да се оправим той е Г.,както вече знаете,обаче се появи и друго момче наскоро,с което си пишем,виждаме се в обща компания от време на време за сега.
Той е с А.
Въпросът ми е дали с А. Може да се получи нещо сериозно или не? И другия ми въпрос: какво да правя с бившия ми?
По принцип много искам да се получи с А.,защото ще е нещо ново.. ще се доверя на отговорите на вашите карти!
Благодаря предварително!

Изтеглих ти три карти само, за отношенията с А , новите.
2 чаши 6 чаши Обесеният
Да, миналото присъства, но колко стабилно и дълготрайно може да бъде нещо, което е МИНАЛО?! Много е хубаво наистина човек да се потопи отново в стари емоции, да му е приятно да почуства отново нещо като любов, но с тези две карти от боя чаши е  доста нереално и ще бъде краткотрайно. С Обесеният в комбинацията, картите ти казват, че докато не престанеш да гледаш назад/ миналото , няма как да вървиш напред, особено за отношения. Премисли нещата хубаво и за Г и за А.

# 431
Здравейте,момичета!
Той е с А.
Благодаря предварително!

2 чаши 6 чаши Обесеният
Да, миналото присъства, но колко стабилно и дълготрайно може да бъде нещо, което е МИНАЛО?! Много е хубаво наистина човек да се потопи отново в стари емоции, да му е приятно да почуства отново нещо като любов, но с тези две карти от боя чаши е  доста нереално и ще бъде краткотрайно. С Обесеният в комбинацията, картите ти казват, че докато не престанеш да гледаш назад/ миналото , няма как да вървиш напред, особено за отношения. Премисли нещата хубаво и за Г и за А.

А ако престана да намесвам и гледам в миналото,дали може нещо да се получи с А.?
Защото явно сега излизат такива карти,понеже все още мисля за Г. И имам чувства минимални към него

# 432
Скрит текст:
Здравейте,момичета!
Той е с А.
Благодаря предварително!

2 чаши 6 чаши Обесеният
А ако престана да намесвам и гледам в миналото,дали може нещо да се получи с А.?
Защото явно сега излизат такива карти,понеже все още мисля за Г. И имам чувства минимални към него

Картите не могат да ти дадат готово решение. Прекалено много разчиташ друг да мисли/ решава вместо теб/ Обесеният/ , а ти да си " висиш" и да чакаш друг да действа и мисли. Липсва ти здравия разум и като цяло според комбинацията ти от карти, няма връзка между емоциите / чашите / и мисленето /Обесеният/ преобладават емоциите, но полза никаква от тях, затова и нищо не ти се получава.

# 433
Благодаря за отговорите! Ще се постарая да се променя!
А също искам и да попитам за една приятелка и преятел и двамата са с инициали Д.,как ще им се развие връзката?

# 434
Благодаря за отговорите! Ще се постарая да се променя!
А също искам и да попитам за една приятелка и преятел и двамата са с инициали Д.,как ще им се развие връзката?

Ами то не е до постараване! Не мисля, че в скоро време ще успееш на да се измъкнеш от влечението си по Г, затова няма да има и кой знае каква промяна / Обесеният /
За приятелката, по - добре ти да изтеглиш карти и да публикуваш или тя самата да си изтегли карти. По- добре ще се види ситуацията.

Общи условия

Активация на акаунт