Карти Таро тема 20

• 20 626
  • 740
  •   1
Отговори
# 480

Теглих на приятелка следните карти:
На въпроса какво да направи за да заздрави отношенията си с даден човек се паднаха:
Върховният съд, рицар на жезлити и шест чаши. Цепих на асо чаши
На въпроса какви конкретни действия да предприеме за заздравяването на тази връзка се паднаха:
Девет чаши, колелото на съдбата и дяволът (теглих му пояснителна карта - слънцето).
Моля, ако някой иска да помогне с интерпретацията. Все още ми е много трудно да ги свързвам в едно общо цяло.
При първите карти ми се струва, че някакви неща от миналото се появяват.

И по двата въпроса - изобщо нищо не зависи от нея/ Страшния съд / , няма как да заздрави връзката/ Дявола + Слънцето / , ситуацията е извън нейния контрол / Колелото на съдбата + Дявола + Слънцето/ . Най- добре ще е да " прогледне" / Слънцето /  , но по тези карти не виждам да стане възможно, а и неприятностите й не са свършили.

# 481
И все пак аз тъпо и упорито да помоля някой ако може да изтегли карти, има ли смисъл да го потърся сега, ако променя поведението си.
Мелиса, много ми се искаше да ти изтегля карти точно на този въпрос - единствения смислен въпрос досега, сори Simple Smile
Асо жезли, 7 жезли, Паж чаши
Ее, тия карти нарисуваха картинката изцяло. По асото си завладяна изцяло от импулса,  като искра си се запалила да търсиш нови възможности и път към този мъж. Идеята и мисълта за това те е обсебила. Прекрасна карта е за начало на отношения, без да дава, обаче, гаранции за развитието им.
По 7 жезли си фокусирана върху това желание и искаш контролът да е изцяло твой. Но си и мнителна, не се доверяваш, страхуваш се по 7 жезли+Паж чаши.
Паж чаши пък показва едностранна любов, а също и идеализиране и мечти за другия. Но пък Асо жезли + Паж чаши говори за "раждане", нещо ново ще се появи, ще стане ясно нещо, което досега е било незивестно. Затова аз биг те посъветвала да  рискуваш, да го отблокираш и да го потърсиш. Така се отработва проблем с контрола - като навлезеш в ситуация, където нямаш никакъв контрол, пък каквото сабя покаже. Не са любовни картите, показват както вътрешния, така и външния конфликт, но имат заряд. Осмели се да го използваш! Ще превъзмогнеш себе си, а дори и нищо да не се получи, нищо няма да загубиш - то и сега не притежаваш този мъж.

# 482
  • София
Здравейте Кралици на Таро, Simple Smile

Днес беше прекрасен ден. Чакам новата девойка в службата да вземе решение относно работата и стискам палци да е положително.

След един разговор преди малко обаче на дневен ред е темата за приятелството. В близкия ми кръг има три жени, но една от тях ми прави тайно мизерии. Искам да разбера коя е. И на трите имената започват с буквата С, затова ще използвам първите две букви, за да се разграничат.
Попитах Таро: "Приятелка ли ми е Со. и прави ли ми лоши неща?"
Картите са: 4 пентакли, Рицар на пентаклите, 8 чаши
Скритото е: Любовниците
Как ще ги тълкувате? Тук вече май има доста емоции? За другите две ще тегля по-късно. Благодаря ви предварително.

# 483
Мелиса, подкрепям Силки напълно. Може би е дошло времето да преглътнеш егото, което си играе така добре с теб. Фактът, че този мъж те е заинтригувал толкова, е показателен. Мислех да ти го напиша преди картите на Силки. Според мен - обади му се, разкажи му съвсем искрено какво се е случило с теб.  Имаме само този живот и рядко срещаме хора, които са специални. Рядко съм срещала такава искреност, с която ти ни се разкри тук. Ако я оцени, значи е човек, който си струва. Находка са такива хора. Ако не - мисля, че техниките за пускане са напълно излишни.

# 484
Здравейте!

Много интересна тема! Четох малко и от предната, и бих искала да попитам напредналите тук:  Биха ли ми изтеглили карти? Интересува ме темата за партньорствата? Появи се наскоро един мъж и е малко странен.  Въпросът ми е: Ще се случи ли нещо там, или няма да го бъде? Какви данни трябва да дам? Името му започва със "С".
Доста странен тип, наистина. Някак си страни от другите, като целият е отдаден да  преследва единствено своята си цел и всички обкръжаващи се преценяват през призмата на тази цел. Подозрителен е и е готов да защитава своето, но изглежда някак си по детски, у него няма стабилност и увереност. Това за него по картите.
А за връзка същите карти не дават никаква зелена светлина. Той си има своите вътрешни преживявания, но няма да ги сподели с теб. Няма да се получи връзка, но и няма за какво да съжаляваш.
8 чаши, 9 жезли, Паж жезли

# 485

След един разговор преди малко обаче на дневен ред е темата за приятелството. В близкия ми кръг има три жени, но една от тях ми прави тайно мизерии. Искам да разбера коя е. И на трите имената започват с буквата С, затова ще използвам първите две букви, за да се разграничат.
Как ще ги тълкувате? Тук вече май има доста емоции? За другите две ще тегля по-късно. Благодаря ви предварително.

Ехаа, Кралици на Таро, много готино звучи! Преди време си мечтаех и исках да съм такава, но добре, че осъзнах колко трудно и отговорно е да си Кралица на Таро и аз няма да стана никога такава!

Първата приятелка, не ти прави "лоши неща", поне в картите не виждам нещо такова. Затворена е, малко особена, но пък е здравомислеща, не витае в облаците и е малко в повече материалистка / 4 ка пентакли + Рицар пентакли/. Има си нейни проблеми / 8 чаши /. Мисля, че дълбоко в себе си е неуверена / Влюбените/ и точно заради това да е и контролираща / 4 пентакли/, нищо чудно да е малко конфликтна и особена поради тази причина. Дали ти е приятелка? Според картите, трудно приема хора много близо до себе си и трудно се доверява напълно. Но имай предвид, че ти също до голяма степен си такава с нея в отношенията ви!

# 486
  • София

Ехаа, Кралици на Таро, много готино звучи! Преди време си мечтаех и исках да съм такава, но добре, че осъзнах колко трудно и отговорно е да си Кралица на Таро и аз няма да стана никога такава!

Първата приятелка, не ти прави "лоши неща", поне в картите не виждам нещо такова. Затворена е, малко особена, но пък е здравомислеща, не витае в облаците и е малко в повече материалистка / 4 ка пентакли + Рицар пентакли/. Има си нейни проблеми / 8 чаши /. Мисля, че дълбоко в себе си е неуверена / Влюбените/ и точно заради това да е и контролираща / 4 пентакли/, нищо чудно да е малко конфликтна и особена поради тази причина. Дали ти е приятелка? Според картите, трудно приема хора много близо до себе си и трудно се доверява напълно. Но имай предвид, че ти също до голяма степен си такава с нея в отношенията ви!

Е, за мен сте си Кралици!
И пак си в целта... Дева е. И е материалистка, да! И за другото си права, но да не задълбавам. Би ли изтеглила и ти едни карти за двойна застраховка? Ама и аз съм еднаааааа, супер мнителнааа... Не в теб и тълкуването ти, разбира се. Има причини...
И другото, дали да изтегля карти и за другите две сега или да изчакам до утре?

# 487

И другото, дали да изтегля карти и за другите две сега или да изчакам до утре?

Изчакай до утре за другите. По - добре да не тегля аз карти, мисля, че твоите са много точни. По рицар пентакли мисля, че е искрен човек.

# 488
Момичета,
Изтеглих карти с въпроси:
Какво ми липсва за да бъда фаворит за позициите, за които кандидатствам?
Паднаха се: умереност - 7 жезли - 6 жезли
Какво трябва да направя, за да започна добра според моите критерии работа: колелото - 2 чаши - рицар чаши. Обръщам внимание, че сърцето ми е спокойно, и при питане съм се абстрахирала тотално. Явно съм много привързана към настоящата си работа и това е така.
Ще получа ли предложение от една фирма - 10 пентакли - крал чаши - смъртта - Ами по скоро не Sad

# 489
  • При децата ми
Здравейте!

Много интересна тема! Четох малко и от предната, и бих искала да попитам напредналите тук:  Биха ли ми изтеглили карти? Интересува ме темата за партньорствата? Появи се наскоро един мъж и е малко странен.  Въпросът ми е: Ще се случи ли нещо там, или няма да го бъде? Какви данни трябва да дам? Името му започва със "С".
Доста странен тип, наистина. Някак си страни от другите, като целият е отдаден да  преследва единствено своята си цел и всички обкръжаващи се преценяват през призмата на тази цел. Подозрителен е и е готов да защитава своето, но изглежда някак си по детски, у него няма стабилност и увереност. Това за него по картите.
А за връзка същите карти не дават никаква зелена светлина. Той си има своите вътрешни преживявания, но няма да ги сподели с теб. Няма да се получи връзка, но и няма за какво да съжаляваш.
8 чаши, 9 жезли, Паж жезли

Силки, много ти благодаря за отговора! От къде ги теглите тези карти?Simple Smile Аз мога ли да изтегля? А, относно това за връзката имаш предвид него нали, не по принцип за връзка?

# 490
Хриспа, да, връзка с него имам предвид, не изобщо Simple Smile
Как откъде теглим картите? Имам си карти Simple Smile Харесай си таро, вземи си го и тегли и ти.

# 491
  • Кюстендил
Здравейте прекрасни дами, може ли да ми хвърли те пак едни карти. Какво ме очаква в личен план и ще излезна ли поне малко от заплетената ситуация в която съм(финансова) Малко се пооправиха нещата но ще попитам пак. Благодаря името ми започва с Л

# 492
Момичета,
Какво трябва да направя, за да започна добра според моите критерии работа: колелото - 2 чаши - рицар чаши. Обръщам внимание, че сърцето ми е спокойно, и при питане съм се абстрахирала тотално. Явно съм много привързана към настоящата си работа и това е така.
Ще получа ли предложение от една фирма - 10 пентакли - крал чаши - смъртта - Ами по скоро не Sad

Zornitsa A картите ти са като един " организиран хаос"!
Умереност 7 жезли 6 жезли - Огън огън огън - гори но няма какво да го раздуха / мечове, ум, да го поддържа да гори/ пентакли, земя/ 
Колелото на съдбата 2 чаши Рицар чаши - Колелото задвижва , но какво? Вода + вода , емоции, емоции...очаквания, влагане на доста чувства / чаши/ отново няма мисъл/ мечове/, отново няма стабилност / пентакли/
10 пентакли Крал чаши Смъртта - тук картите вече " изморени" от тегленето на един и също въпрос, се опитват да ти отговорят, че си достигнала една връхна точка на възможностите / 10 пентакли / и няма накъде повече, колкото и да се опитваш да лавираш, да измисляш как да " излъжеш" кратите / Крал чаши / нищо повече няма да  измъкнеш. Смъртта заедно с 10 пентакли показва край.

# 493
А.Ник. благодаря ти!
Но не знам какво да направя още, за да постигна целта си - започване на нова работа.

Момичета,

Zornitsa A картите ти са като един " организиран хаос"!
Умереност 7 жезли 6 жезли - Огън огън огън - гори но няма какво да го раздуха / мечове, ум, да го поддържа да гори/ пентакли, земя/ 
Колелото на съдбата 2 чаши Рицар чаши - Колелото задвижва , но какво? Вода + вода , емоции, емоции...очаквания, влагане на доста чувства / чаши/ отново няма мисъл/ мечове/, отново няма стабилност / пентакли/
10 пентакли Крал чаши Смъртта - тук картите вече " изморени" от тегленето на един и също въпрос, се опитват да ти отговорят, че си достигнала една връхна точка на възможностите / 10 пентакли / и няма накъде повече, колкото и да се опитваш да лавираш, да измисляш как да " излъжеш" кратите / Крал чаши / нищо повече няма да  измъкнеш. Смъртта заедно с 10 пентакли показва край.

# 494
А.Ник. благодаря ти!
Но не знам какво да направя още, за да постигна целта си - започване на нова работа.

Може би трябва да се спреш за малко и просто да помислиш върху въпросите: Защо искам нова работа? Кое е нещото което не ме удовлетворява на старата? Новата работа, с какво точно ще ме направи по - щастлива?

Общи условия

Активация на акаунт