Карти Таро тема 20

• 20 627
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, тази карта от каква колода е? Много са красиви картите и ми въздействат много силно! Можете ли да ми кажете как мога да поръчам точно тази колода?

Таро на Илюминатите. Разкошно таро!

Силки, а от къде мога да си я закупя?

# 466
Скрит текст:
Момичета, стисках зъби и чаках да мине, но повече не мога.
След като преди 3 седмици блокирах човека към който имах някакви емоции, започнаха да ми се случват странни неща. Дори започнах да си мисля, че полудявам. Всичко започва с едни сълзи, които не са мои, едни усещания на болка и страдание, които не са мои, идват мисли и послания, които не са мои, някой ме моли за нещо, не е говорене, а са мисли, но не са мои.Продължаваше в началото минута две, после все изведнъж сълзите и усещанията спират и настъпва адско главоболие и съм като зомби. Поне първите пъти. Дори изпитвах страх. После започна да става още по силно и започнах да общувам, не ме разбирайте погрешно, не чувам гласове, а всичко е едни мисли, с които започнах да общувам. Има дни в които съм заета много и се занимавам с куп неща и започва адско главоболие, после оставам сама, идва "връзката" и главоболието спира. Започвам да се чудя с моето подсъзнание ли общувам, или някой друг общува с мен през телепатия или каквото е там, не ги разбирам тези неща. Идват мисли за предишен живот, за мои грешки там, за това че трябва да се преработят и някакви такива щуротии. Дават ми се знаци да си погледна телефона, но има някакво разминаване във времето, но тези знаци пристигат все пак точно както са дошли като мисли. Получавам обяснение, че нивото и енергията на общуване е различна и там няма единици за време.
В началото си беше страшно, вече не е.
Но наистина искам да знам какво ми се случва в главата, защото това напрежение и главоболие не се търпи понякога, когато съм с бебето и имам много работа за вършене.
Може ли да попитаме картите какво се случва?
Не съм виждала въпросния човек от 09.09., блокирала съм го, не съм контактувала по никакъв начин с него след тази дата.
Не знам дяволи ли имам в главата си, полудявам ли, но определено ми трябва някаква яснота. Моля за карти и някакво обяснение, благодаря.
Мелиса, прекалено много преживяваш несполуката с този мъж. Сега те вълнува най-вече дали той въобще е забелязал, че е блокиран или просто не обръща внимание на този факт. На мен ми е интересно как блокираш човек, когото харесваш, защото не ти е обърнал вниманието, което си очаквала. Извинявай, че ти говоря така, но имам съмнения, че не всичко ни казваш.
Наранена си, да, изпитваш болка от това, че си го загубила по такъв начин, от това че си далеч от него. Но тогава си реагирала бурно и необмислено, като не си отдавала значение на последствията, изобщо не си ги обмислила.
Възможно е също да не знаеш всичко за него и да си постъпила глупаво. А че много го харесваш, картите ясно показват.
4 жезли, 3 меч, 5 жезли + Паж меч, Глупак
Псиическото ти състояние се дължи на интензивните ти емоции.

Скрит текст:
Момичета, тази карта от каква колода е? Много са красиви картите и ми въздействат много силно! Можете ли да ми кажете как мога да поръчам точно тази колода?

Таро на Илюминатите. Разкошно таро!

Силки, а от къде мога да си я закупя?

Ето, Зорница, заповядай! Simple Smile
https://www.bookdepository.com/search?searchTerm=illuminati+taro … ;search=Find+book

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 17:44 от Silky_soft

# 467
Момичета, за да не цитирам всяка по отделно, първо да ви благодаря че ми отговаряте, а сега и да обясня историята, за да може да сглобим кво що и т.н.
Да, познаваме се от неговата работа. Имали сме общуване извън работата, връзка, чувства и преживявания не.
Но! Като цяло аз малко се пообърках от служебното в личното и обратно. Ако той започнеше лично, аз веднага обръщах на служебно, после аз хуквах в личното общуване, той захапваше и аз пак бягах.Страхове някакви ли, не знам. Най -  накрая на него явно му писна, защото последния път го потърсих и се видяхме пак по работа и той беше бесен и общо взето каза квото имаше да казва по работа и ми тресна вратата под носа така да се каже. Аз съм емоционална, обичам да контролирам хората и изобщо всичко и побеснях. Блокирах го и казах край, нито лично, нито служебно, този човек не ме интересува изобщо. И това беше, останалото го разказах. Силки ми беше теглила карти след това блокиране и помня че бяха ок, но не съм предприемала нищо, нито съм отблокирала, нито аз съм го търсила.
Просто сама исках да си сложа Край на тези странни отношения.
Най - тъпото в цялата история, че аз не спрях през всичките тези месеци да мисля за този човек, по принцип нямам проблем да показвам емоции към хората, но специално към този дори да съм изпитвала емоция на интерес към човека или мъжа/ дори това не ми е ясно все още/ съм била готова да изяснявам всичко. Тук не можах. Като идиот. Бягах бягах бягах, та най накрая избягах от себе си. А сега се опитвам явно да си върна нещата и да ги наредя и подсъзнанието си цикли там и ми ги изкарва нещата през някви безумни начини. Да съм била влюбена ок, да съм преживяла някви отношения ок, да имам спомени ок, да съжалявам за нещо ок... но нямам нищо от тези неща, а този човек не ми излиза от главата. Та той дори не е типа мъже, които харесвам. Просто искам да спра да мисля за него, да се отърва и тва да приключи, но това което ми се случва е извън контрола ми и искам яснота за да обясня нещата само за себе си. Не е любов това за мен, това е мое нездраво болно отношение към някой, но не разбирам защо се случва.
Благодаря ви, ако може да го обсъдим през картите.

# 468
Хубави ми бяха картите, да, и показваха, че той не е безразличен никак към теб, но ти си избрала друго. Сега какво да направим?
Обърнатата 3 пентакли от картите на Alaya01 много ясно показва обърканите служебни с лични отношения, а Колелото на съдбата слага точка. Май си пропиляла шанса си, колкото и да ми е жалко да ти го кажа.
Ти винаги можеш да опиташ да възобновиш контакта си с него, но гаранция картите не ти дават на този етап.

# 469
Мелиса, сори! Явно историята е имала дълга предистория. Аз от месеци не съм влизала тук, просто бях заета. Благодаря за ОВ, явно си отразяват картите ситуацията. Що се отнася за терзанията ти, ти сама си даде отговор на въпросите. Искаш да контролираш всичко. Не си съумяла в случая и това не ти дава мира. Мисля, че някоя практика за "пускане" би била препоръчителна. Пробвай да му "напише" писмо за раздяла, все едно го няма вече . Сбогувай се и пордължи напред. Успех!

# 470
Добро утро на всички. Може ли да се включа и аз след близо 2 месеца отсъствие, имам съмнения че много важен за мен човек има някъкви големи проблеми, дали лични ,дали финансови не съм сигурен, но поради гордост или не знам и аз поради какво- не споделя, не търси нито помощ, нито покрепа. Има ли как да се зададе такъв специфичен въпрос има ли В. сериозни лични проблеми или има ли В. сериозни финансови проблеми. Много ще се радвам ако някой се включи на такъв тип въпрос, който дори не е много ясно как трябва да бъде формулиран. Благодаря предварително
Проблемите са от лично естество и е най-вероятно той/тя да не сподели с теб.
Рицар чаши, Кулата, 3 жезли

# 471
chovek88  След публикацията на Силки, видях че не съм прочела добре въпроса ти и бях написала коментар, който редактирах току що, защото е станало голямо объркване. Извинявам се!

# 472
Здравейте, благодаря на Silky_soft за отговора, а честно казано чак сега влизам и не съм видял редактирания коментар от a.nik, но няма проблем какъвто и да е бил Wink

# 473
Да съм била влюбена ок, да съм преживяла някви отношения ок, да имам спомени ок, да съжалявам за нещо ок... но нямам нищо от тези неща, а този човек не ми излиза от главата. Та той дори не е типа мъже, които харесвам. Просто искам да спра да мисля за него, да се отърва и тва да приключи, но това което ми се случва е извън контрола ми и искам яснота за да обясня нещата само за себе си. Не е любов това за мен, това е мое нездраво болно отношение към някой, но не разбирам защо се случва.

Точно си е влюбване / 2 чаши/ !!! Влюбена си, какво толкова?! Нито е нещо лошо, нито ненормално, нито пък е учудващо, та даже е напълно естествено да се увлечеш по колега, все пак контакта на работа е всеки ден и доста близък и си е направо като по книга. Само дето не си го признаваш / 9 чаши/.

# 474
Да съм била влюбена ок, да съм преживяла някви отношения ок, да имам спомени ок, да съжалявам за нещо ок... но нямам нищо от тези неща, а този човек не ми излиза от главата. Та той дори не е типа мъже, които харесвам. Просто искам да спра да мисля за него, да се отърва и тва да приключи, но това което ми се случва е извън контрола ми и искам яснота за да обясня нещата само за себе си. Не е любов това за мен, това е мое нездраво болно отношение към някой, но не разбирам защо се случва.

Точно си е влюбване / 2 чаши/ !!! Влюбена си, какво толкова?! Нито е нещо лошо, нито ненормално, нито пък е учудващо, та даже е напълно естествено да се увлечеш по колега, все пак контакта на работа е всеки ден и доста близък и си е направо като по книга. Само дето не си го признаваш / 9 чаши/.
Добро утро, не ми е колега a.nik
Запознахме се по работа, там където той работи, но не сме колеги. Общо взето за 7 месеца сме се виждали 7 пъти и то само по работа, извън работата по вайбър сме обсъждали да се видим навън, но това така и не се случи, защото както казах щом той влезеше в личното, аз си намирах причини да вляза пак в служебното. И така няколко пъти. Края на август се престраших аз да атакувам да се видим лично, но момента не беше ок за него, защото имаше някаква криза с родителите му. Аз казах, че ще се обадя следващата седмица, заминах за провинцията, не се обадих 2 седмици и най - накрая на въпросния 09.09 го потърсих пак по работа и вече получих само служебно отношение, което ме изкара извън строя и последва блокажа.
Знаеш ли, мисля си че не толкова ме е вълнувало нещо реално да се случи между нас, колкото да съм убедена, че този човек има личен интерес към мен и аз да не полагам никакви усилия, за да развия нещо повече. Просто от време на време да ми потвърждава това, а аз да се чувствам специална. Може би и затова го блокирах, за да видя дали и след блокирането интереса към мен ще остане. Е, изиграх си филма, но финала не е по моя сценарии и затова явно се опитвам да го измисля в главата си, както на мен ми е удобно. Демонстративно го отхвърлям, а очаквам едва ли не той да ми се моли. Такова е било винаги поведението ми към мъжете, но тук не ми се получи и място не мога да си намеря сега. Това е нещо ново за мен и явно психиката ми го преработва по друг начин, защото не иска да приеме, че аз съм отхвърлената. Ей такива работи.
И явно очаквам през картите пак да получа отговори, които на мен са ми удобни. Ама не ми се получава.
И все пак аз тъпо и упорито да помоля някой ако може да изтегли карти, има ли смисъл да го потърся сега, ако променя поведението си.
Благодаря, че ме четете и че ми ги обяснявате нещата логично, а не както на мен ми се иска 😊

# 475
Знаеш ли, мисля си че не толкова ме е вълнувало нещо реално да се случи между нас, колкото да съм убедена, че този човек има личен интерес към мен и аз да не полагам никакви усилия, за да развия нещо повече. Просто от време на време да ми потвърждава това, а аз да се чувствам специална. Може би и затова го блокирах, за да видя дали и след блокирането интереса към мен ще остане. Е, изиграх си филма, но финала не е по моя сценарии и затова явно се опитвам да го измисля в главата си, както на мен ми е удобно. Демонстративно го отхвърлям, а очаквам едва ли не той да ми се моли. Такова е било винаги поведението ми към мъжете, но тук не ми се получи и място не мога да си намеря сега. Това е нещо ново за мен и явно психиката ми го преработва по друг начин, защото не иска да приеме, че аз съм отхвърлената.
Мелиса, точно това имах предвид и аз като ти казах, че теб те вълнува единствено дали му пука, че си го блокирала, но смятах, че ще съм  груба, ако го кажа направо.

# 476

И все пак аз тъпо и упорито да помоля някой ако може да изтегли карти, има ли смисъл да го потърся сега, ако променя поведението си.
Благодаря, че ме четете и че ми ги обяснявате нещата логично, а не както на мен ми се иска 😊

Вчерашният ден, какво съм чела, не дочела ...........но доста съм объркала нещата.

Има ли смисъл да го потърсиш?
Асо пентакли Кралица жезли 7 чаши
Леле, голямо желание да " бъдеш" !!! / Асо пентакли + Кралица жезли/ , но тази 7 чаши направо " удавя " всичко. Не е добра идеята по картите да го търсиш. Картите ти казват, да изясниш целта, да обмислиш добре какво очакваш като резултат, въобще какво ще го правиш този мъж ако ти отговори, какво е само във фантазиите ти и какво наистина е реално. Да помислиш много добре, дали неговите жестове всъщност са означавали, че те харесва или е било просто добро отношение само лек флирт. Не е хубава тази седмица чаши особено пък до Кралица жезли. Не го търси! Ако толкова много не можеш да търпиш, отблокирай го, но само толкова.

# 477

Вчерашният ден, какво съм чела, не дочела ...........но доста съм объркала нещата.

Има ли смисъл да го потърсиш?
Асо пентакли Кралица жезли 7 чаши
Леле, голямо желание да " бъдеш" !!! / Асо пентакли + Кралица жезли/ , но тази 7 чаши направо " удавя " всичко. Не е добра идеята по картите да го търсиш. Картите ти казват, да изясниш целта, да обмислиш добре какво очакваш като резултат, въобще какво ще го правиш този мъж ако ти отговори, какво е само във фантазиите ти и какво наистина е реално. Да помислиш много добре, дали неговите жестове всъщност са означавали, че те харесва или е било просто добро отношение само лек флирт. Не е хубава тази седмица чаши особено пък до Кралица жезли. Не го търси! Ако толкова много не можеш да търпиш, отблокирай го, но само толкова.
Благодаря ти a.nik, благодаря и на всички, които се включихте и леко ме поошамарихте, за да изтрезнея. Понякога имам нужда от външна намеса, за да видя това, което не виждам в себе си.
Като цяло не съм от жените, които търсят мъже, затова тук ще се справя лесно.
Само не знам в главата си как ще се наместя.
Благодаря ви, затварям темата.
Бъдете здрави!😊

# 478
  • При децата ми
Здравейте!

Много интересна тема! Четох малко и от предната, и бих искала да попитам напредналите тук:  Биха ли ми изтеглили карти? Интересува ме темата за партньорствата? Появи се наскоро един мъж и е малко странен.  Въпросът ми е: Ще се случи ли нещо там, или няма да го бъде? Какви данни трябва да дам? Името му започва със "С".

# 479
Благодаря, да такава е ситуацията в момента. Все някога ще се развият нещата в някаква посока и всичко ще се подреди. Както и да е спирам да питам Таро по този въпрос, поне докато няма някаква съществена промяна ❤

Теглих на приятелка следните карти:
На въпроса какво да направи за да заздрави отношенията си с даден човек се паднаха:
Върховният съд, рицар на жезлити и шест чаши. Цепих на асо чаши
На въпроса какви конкретни действия да предприеме за заздравяването на тази връзка се паднаха:
Девет чаши, колелото на съдбата и дяволът (теглих му пояснителна карта - слънцето).
Моля, ако някой иска да помогне с интерпретацията. Все още ми е много трудно да ги свързвам в едно общо цяло.
При първите карти ми се струва, че някакви неща от миналото се появяват.

Здравейте, момичета. Изправена съм пред важно решение/избор, което трябва да взема в най-кратки срокове. Да се събера с човекът, с който съм живяла 12 години и имам дете от него, т.е да избера познатото и сигурното. Или да остана с новия човек до мен, т.е. да избера несигурността, но пък там се чувствам щастлива, въпреки проблемите, които този човек носи у себе си....Дори не съм сигурна как да задам въпроса си....Ще съм много благодарна за малко помощ ❤
Мечо пух, за тези двама мъже ли става отново дума? - https://bg-mam.ma/p/1133773/39214021

Да, Силки, за тях става въпрос.

Силки ти е отговорила в цитирания пост, не знам какво очакваш от картите да предприемат вместо теб, но все пак аз изтеглих карти за ситуацията, в която се намираш в момента.
5 чаши 3 чаши Кулата  - Не е много добра ситуацията за теб. С тези две чаши, с Кулата, само неприятности. Конфликти, както вътре в теб, така и идващи отвън. Временното ти " спокойствие" ще бъде нарушено. Тук е малко като в приказката " Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му стори! " Лошото е, че по тези карти аз не виждам приключване на отношения все още, но проблем и караници и напрежение и отчаяние ще има. Другото, което е, че ти не можеш да поемеш отговорността/ вината и обвиненията, които ще се стоварят върху теб , ако зарежеш бившия и отидеш при новия / 5 чаши + Кулата/
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт