Карти Таро тема 20

• 20 621
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Менарини,
Успях да се преборя с предишната си фиксация, някак от самосебе си се случи. Сега съм много предпазлива и се чувствам добре и ме е мнооого страх да проверя сърцето си някому скоро отново. Просто ще избирам тоя път с акъла си.
Мисля, че си все още подвластна на емоции и необходимостта да промениш живота си из корен идва от нуждата ти да загърбиш,разбираемо е. Питаше за смяна на работа като средство да промениш живота си. На мен картите ти не ми дават спокойна и уверена жена, с ясна посока и действия. Извини ме, но бъди откровена първо със себе си. Моменти на слабост имаме всички.
Хаотична си, казвам ти го съвсем добронамерено.
Отпусни малко

# 511
Совата, най-вероятно е мъж. Ще го хванеш по дребни лъжи и неточни истини. Дяволът показва зодия Козирог. Аз понякога я виждам и като Скорпион, защото е от картите, които няма да ти останат длъжни. Това е този в сянка, който дърпа конците. Този, с който имаш де факто проблеми е Магьосникът, т.е. или шефа или някой Овен, но по-скоро някой шеф. Шефът обича интригите и затова Козирогът ги плете тези неща. Козирогът иска да те измести и той да се издигне. Ти явно работиш и се вижда това и затова се опитват да те вкарат в ситуации на злепоставяне.

# 512
Менарини, усещам желание да променя живота си изцяло и твърдо решена. И в работата и личния живот и други неща, които са много лични. Твърда съм в решението си за път напред. Тия стари неща не ми трябват.
Хаотични са действията ми, защото каквото и да направя, особено в работата не мога да избутам към нова. А що се отнася до любовта, ми не мога да се отпусна. Оня младеж, С. днес ме закара, сам предложи, сам го направи. И ме накара да усетя пак онова тежко усещане на наливане от пусто в празно, но не ме всмука пак в тия безумни отношения. Днес се опълчих вътрешно на старата схема.
Менарини,
Успях да се преборя с предишната си фиксация, някак от самосебе си се случи. Сега съм много предпазлива и се чувствам добре и ме е мнооого страх да проверя сърцето си някому скоро отново. Просто ще избирам тоя път с акъла си.
Мисля, че си все още подвластна на емоции и необходимостта да промениш живота си из корен идва от нуждата ти да загърбиш,разбираемо е. Питаше за смяна на работа като средство да промениш живота си. На мен картите ти не ми дават спокойна и уверена жена, с ясна посока и действия. Извини ме, но бъди откровена първо със себе си. Моменти на слабост имаме всички.
Хаотична си, казвам ти го съвсем добронамерено.
Отпусни малко

# 513
Да ти извадя ли едни карти за това какво да промениш в теб? От написаното изглежда, че не се насладжаваш на момента, а все гледаш дали има бъдеще. Разбери, живота ти протича тук и сега, а не в бъдещето, и ти го пропиляваш да кроиш планове, с които да се опитваш да контролираш какво ще ти даде живота. Ама то така не става.

# 514
Приемам и благодаря! Аз обичам да работя върху мен, това е добра отправна точка!
Да ти извадя ли едни карти за това какво да промениш в теб? От написаното изглежда, че не се насладжаваш на момента, а все гледаш дали има бъдеще. Разбери, живота ти протича тук и сега, а не в бъдещето, и ти го пропиляваш да кроиш планове, с които да се опитваш да контролираш какво ще ти даде живота. Ама то така не става.

# 515
Не искам да споря, Зорница. На мен ми излизаха безумни карти месеци наред, такъв ми бил момента... Изживях катарзис, все още отзвука го усещам толкова силно... Все още усещам лутане и несигурност.Известно време не си бях теглила карти за личните си драми.
Постът на Зорница ме провокира.За първи път ми излиза Кралица меч, най-после някаква наченка на посока... При теб никаква конкретна карта за решителност не видях.
Кулата- Кралица мечове- 4 чаши.
Не знам защо ръката ми дръпна още една карта- Страшният съд....
Питах как ще се развие бракът ми...
Картите са от днес.

# 516
  • София
Каквооо? Grinning Не бяха ли само три жени? Grinning
Три бяха, но добавих една.  Simple Smile За мъжете се шегувах. Simple Smile Въпросът е, че се опитвам да разбера кой ми прави едни гадости. Сега обаче, вместо да проверявам целия ми по-близък кръг, ми хрумна друго. Започнах да си мисля, кой може да е този човек, какъв е и каква е причината, бъркам си картите и си мисля.... Това изтеглих

Схемята си е онази моята, 3 изтеглени, 3 поясняващи и Дяволът е скритото.

Какво мислите?
Мога да скицирам профила на човека, отразен от картите. 
Това е човек, който е неудовлетворен от резултатите си на работа, от постигнатото, от професионалната си реализация, чиито планове се провалят и мнение не се зачита. 
Смята себе си за способен и искрен, за човек, който заслужава много повече. Но всъщност много го е страх да не загуби позициите си, каквито и да са те, но предполагам, че не са на високо ниво и го е страх, че няма да постигне нищо особено в професионален план.
Този човек смята за заплаха почти всички около себе си и избятва близките контакти.
Позна ли го?
Силки, първо си помислих, че са отразили мен..... но работата няма нищо общо с това. Въпросът не е професионален, личен е. Да речем, че някой ми се меси в енергията. Хапя си езика в момента, за да не кажа всичко...
Елфичка, не е свързано с работата. Аз съм Скорпион. Проблемите ми в работата са незначителни и нормални. Нищо не ме застрашава там и няма кой да ме измести в момента, освен ако не взема решение сама да се махна.
Като прочетох какво написа А.ник си мисля, че не трябва да питам картите. Или АЗ да не ги питам поне тези дни. Преди да изтегля тези карти сега, си ги питах и за други неща, които не съм публикувала тук. Да не би да им идва в повече? Smile
Някой би ли изтеглил вместо мен?

# 517
Сова, останала съм.с.впечатлението, че отношенията са служебни. Нищо, профилът си остава същият. Чувството, че си нереализиран, може да се отнася до всичко.

# 518
Совата, като теглиш карти трябва после да промениш нещо. Иначе така от любопитство ще разводни правилността на енергията и накрая ще си теглищ повече и повече карти и ще се объркваш, а то защо - защото питаш едни и същи неща с различни думи, обаче колкото и уточняващи карти да теглиш не се вскушваш в тях.

Менарини, време е да поставиш нещата на карта в брака ти. Или или. Това е страшния съд. Време е за избор. Кулата - премахват се илюзиите за нещо, може би за това, че трябва да се бориш, че трябва да се оправят нещата, че може да се спасят, че може да се върнат както е било преди. Кралицата е много хубава карта. Тя е и една от картите за силна жена, която знае какво иска и при нея номера и неточно отношение не минават. 4 чаши показва, че не се решаваш да вземеш решение. Може би решението да подадеш за развод. Седиш и чакаш и нищо не правиш в някакво отношение. Според мен картите те съветват да действаш, а не да седиш и да умуваш

Здравейте прекрасни дами, може ли да ми хвърли те пак едни карти. Какво ме очаква в личен план и ще излезна ли поне малко от заплетената ситуация в която съм(финансова) Малко се пооправиха нещата но ще попитам пак. Благодаря името ми започва с Л

9 пентакли обърната и императорът излязоха заедно. Дължиш пари на институция и затова си бедна, бедна, 8 жезли - ще дойдат възможности да се промени нещо, 8 чаши - ще трябва да се разделиш с нещо, да пуснеш нещо. Скритото- 5 жезли, много разправии ще имаш, да знаеш. Трудно ще излезеш, трудно ще те пуснат да си тръгнеш. Хванали са те с договори. Има възможности. Отварят се пред теб. Ще е трудно, но ще успееш.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 00:05 от Елфичка

# 519
  • София
Сова, останала съм.с.впечатлението, че отношенията са служебни. Нищо, профилът си остава същият. Чувството, че си нереализиран, може да се отнася до всичко.
Относно мен нямам служебни проблеми или поне големи. Бях ви попитала относно едно момиче, което избрах да работи за нас. Днес ми каза, че приема. Щастлива съм! Избрах я и я имам, дано да е за добро...

Опитвам се да разбера кой и какъв е човека, който се опитва да ми се намесва или се е намесил, казах по какъв начин. И имам причини да търся отговор. Много хора са изтрещели и нищо не ме учудва. От друга страна изпитвам неудобство да говоря за това.

Елфичка, единствения Козирог мъж за който се сещам е въпросния "Измамник" ама там няма връзка никаква с нищо. И Силки като ми каза: "Този човек смята за заплаха почти всички около себе си и избятва близките контакти.", правя асоциация с него. Ама там изобщо не ми се вързват тези неща, за които питах картите. Никаква логика... Не ми се вързват и за мен, например, ако са ме отразили. Даже това е противоположно на мен. Предпазлива съм, съмнявам се, но в някаква нормална степен, даже в повечко си допускам хората и ужасно много се ангажирам с тях.

Като прочетох това, което ми отговори Силки си казах: "Това да не съм аз?", Но после го прочетох за втори път и за трети и не, това не съм аз. Мисля, че не са ме отразили.
Мисля, че е точно човекът, който търся, но не мога да го разпозная. Много ми е общо все още

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 00:43 от sovata

# 520
Зорница А, изтеглих ти два пъти по три карти + една скрита.
Къде си сега: светът обърната и 3 чаши. Празненства, купони, срещи, запознанства, пътеществия или желание за пътешествия.

На къде си тръгнала, ако продължиш по този път: 7 чаши - прекалено много избор, прекалено много недоверие ако избереш нещо, че то ще е твоето, също така и лоши или кофти потенциални партньори ще ти идват. Като че ли - уж има избор ама никой не става, защото всичките са от един дол дренки. Втората карта е - обесеният. Сама се самоизолираш. Губиш шансове.

Какво да промени: рицар пентакли обърната - Прекалено бързо слагаш нещата в рамка: това няма да се получи, този не става, това ще се провали, това няма бъдеще. Чакай малко. Дай им шанс на нещата да се случат. Намали очакванията си. Не може да заповядаш на Вселената да ти е рум сървис. Помоли я, и ако иска ще ти даде. Намали очакванията и изискванията. Прекалено големи са.

Втората карта е магьосникът. Ти имаш всичко необходимо, за да успееш в любовта. Приеми го като проект. Отиди на 100 лоши срещи и от всяка една се учи как да бъде истинската среща. Не отказвай на мъжете, но си имай и едно на ум, че във всеки един момент тази игра с този мъж може да ти е достатъчна и да си обереш крушите набързо. Вместо ти да търсиш мъжът, който да се обрърже с теб обърни нещата и ти бъди жената, която не се обвързва, прави женски номера и се забавлява с това и най-вече: не се обвързва лесно. Така те ще те гонят, не ти тях.

Какво е скитото, какво ще ти попречи да се промениш: крал пентакли обърната. Не се гласиш, не се киприш, не се изгокарваш. Как да ти го кажа, да ходиш с роклички на леопард, червен лак, изкуствени мигли за пърхане може да ти изглежда долнопробно, но женичките с такова облекло са отдавна с пръстен на ръката Wink

Светът. С други думи няма да ти се получи с мъжете. Сори. Колкото и да буташ в тази насока душата ти иска друго. Виж го какво е това другото и си го довърши. Чак след това ще се отвори път към личния живот. До тогава ще го има това чувство на пусто в празно, защото душата ти мечтае за друго.

Какво е това друго: рицар пентакли обърнат. Т.е. и в едното тесте карти изтеглих рицаря, и в другото. И в едното изтеглих светът и в другото. Около тези две карти ти се въртят нещата.

# 521
Абсолютно вярно е всичко...без гладенето, може би там трябва да се тълкува другояче. Аз съм невероятна Кипра, направена всеки ден. Но може би трябва да се гласят като жена в поведението си. Аз женските игри не ги умея, затова не ги играя. Аз съм мъж в тялото на яка мацка Grinning
За мъжете да...никога не съм ги третирала като средство за постигане на целите на живота си. А те са свързани с финансова и всякаква независимост. И се справям доста добре, но може и повече.
Скрит текст:
Зорница А, изтеглих ти два пъти по три карти + една скрита.
Къде си сега: светът обърната и 3 чаши. Празненства, купони, срещи, запознанства, пътеществия или желание за пътешествия.

На къде си тръгнала, ако продължиш по този път: 7 чаши - прекалено много избор, прекалено много недоверие ако избереш нещо, че то ще е твоето, също така и лоши или кофти потенциални партньори ще ти идват. Като че ли - уж има избор ама никой не става, защото всичките са от един дол дренки. Втората карта е - обесеният. Сама се самоизолираш. Губиш шансове.

Какво да промени: рицар пентакли обърната - Прекалено бързо слагаш нещата в рамка: това няма да се получи, този не става, това ще се провали, това няма бъдеще. Чакай малко. Дай им шанс на нещата да се случат. Намали очакванията си. Не може да заповядаш на Вселената да ти е рум сървис. Помоли я, и ако иска ще ти даде. Намали очакванията и изискванията. Прекалено големи са.

Втората карта е магьосникът. Ти имаш всичко необходимо, за да успееш в любовта. Приеми го като проект. Отиди на 100 лоши срещи и от всяка една се учи как да бъде истинската среща. Не отказвай на мъжете, но си имай и едно на ум, че във всеки един момент тази игра с този мъж може да ти е достатъчна и да си обереш крушите набързо. Вместо ти да търсиш мъжът, който да се обрърже с теб обърни нещата и ти бъди жената, която не се обвързва, прави женски номера и се забавлява с това и най-вече: не се обвързва лесно. Така те ще те гонят, не ти тях.

Какво е скитото, какво ще ти попречи да се промениш: крал пентакли обърната. Не се гласиш, не се киприш, не се изгокарваш. Как да ти го кажа, да ходиш с роклички на леопард, червен лак, изкуствени мигли за пърхане може да ти изглежда долнопробно, но женичките с такова облекло са отдавна с пръстен на ръката Wink

Светът. С други думи няма да ти се получи с мъжете. Сори. Колкото и да буташ в тази насока душата ти иска друго. Виж го какво е това другото и си го довърши. Чак след това ще се отвори път към личния живот. До тогава ще го има това чувство на пусто в празно, защото душата ти мечтае за друго.

Какво е това друго: рицар пентакли обърнат. Т.е. и в едното тесте карти изтеглих рицаря, и в другото. И в едното изтеглих светът и в другото. Около тези две карти ти се въртят нещата.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 10:15 от Анонимен

# 522
Правенето на номерца излезна с магьосникът. Крал пентакли ти казва да обърнеш внимание на външния вид. Направи си експеримент. Избери си някой, с който ще е лесно да си тръгнеш без последствия и с него бъди всичко това, което не си ти, включително и нуждата да си независима. Например, накарай го да ти даде пари за маникюр или за да излезеш с пиятелки на по кафе. Или да ти купи нещо - обувки на токчета, тостер, кърпи за банята.. нещо, което ти трябва да си го купиш. Прати го го магазина да напазарува за у вас.

# 523
Правенето на номерца излезна с магьосникът. Крал пентакли ти казва да обърнеш внимание на външния вид. Направи си експеримент. Избери си някой, с който ще е лесно да си тръгнеш без последствия и с него бъди всичко това, което не си ти, включително и нуждата да си независима. Например, накарай го да ти даде пари за маникюр или за да излезеш с пиятелки на по кафе. Или да ти купи нещо - обувки на токчета, тостер, кърпи за банята.. нещо, което ти трябва да си го купиш. Прати го го магазина да напазарува за у вас.
Ох дами, прощавайте че се намесвам, благодаря за всички карти и коментари! Ясно е че всеки се учи, дори като научи един ще дойде нов урок и препятствия. Някои учат бавно...като мен. Знам че поста не ме засяга, но дали е редно да тръгнеш с някого, за да правиш експеримент със себе си? А ако някой направи същото с нея? Опасна игра е.. никога не знаеш кой ще остане наранен.

# 524
Зорница...Ти май не четеш какво ти пишат тук.Или не искаш да махнеш воала от очите си.

Светът обърната не ми говори да си яко стабилна мацка ...Обесеният .Попитах те какво значи за теб Справедливостта на трета позиция - Карта на неизяснени неща от миналото. Чувство на самосъжаление. Сама си виновна за създалата се ситуация,дори ярост към минала ситуация. Ставаш затворник на неразрешения си проблем.
Преди време картите ти бяха чаша до чаша.
Пуснах комбинацията,защото за първи път от месеци ми излиза Кралица меч - така й се зарадвах ...Мисля,че най-много я харесвам сред кралиците. Кулата е на първа позиция и я виждам като отминаваща,така я и усещам...Наистина светът ми се беше сгромолясал и нищо не беше в моите ръце.Някак имам чувството ,че бавно си стъпвам на краката и грабвам отново меча . Най-после светлинка...
И за първи път,откакто пипам Таро,картите ми разказаха история.
При теб ,Зори стабилна карта не видях до момента.

4 чаши ме преследват все още .И е точно на мястото си. Кралица мечове винаги ,от съвсем малко момиче е знаела какво иска и как да го получи.Да контролира емоциите си ,а не те нея...Стабилност и ред . Чак скучно стабилно , подредено и неемоционално. И съвсем логично дойде моментът,в който Кулата се срина ,защото животът не търпи застой в смисъл липса на развитие .
Срина се вярата за хората,които съм смятала ,че са винаги зад гърба ми ,ще ме подкрепят ,каквото и да ми се случва.Нищо подобно !!! В момента,в който усетиха интереса си набутан не само не ме подкрепиха,но и станах мои врагове с всички грозни истории. Сблъсъкът със земята е болезнен и доста отрезвяващ.Да видиш подреденият си и съвършен свят в отломки ти разбива сърцето на хиляди парченца. Чудиш се кои от тях можеш да вземеш,за да изградиш света си отново .
Кралица мечове я нямаше дълго време ...

Но тези 4 чаши ще са ми спътник още време - колко? Колкото е необходимо.Знам какво искам и знам ,че може би някой ден ще го получа,а може би никога. Животът ми в този брак вече напълно не ме удовлетворява.Няма какво да ми предложи и аз съм крайно неудовлетворена.Имаше момент,в който ако ми бяха предложили работа в Африка,щях да приема на драго сърце.Тук наистина имах само отломки от стария си живот.

И Страшният съд си е на мястото.Отлагам и това ме кара да чувствам отегчение и въобще 4 чаши в пълния им смисъл.

За мен картите бяха повече от ясни,пуснах ги заради Зорница. С най-добри намерения искам да ти кажа,че живееш в самозаблуда.Необходимо е първо да бъдеш честна със себе си и да видиш болезнената истина .
Най-хубаво е ,когато изпиташ картите на собствен гръб,започват да ти говорят и наистина да ти разказват истории.Интересно,нямах никаква емоция,докато теглех...Може би затова се получи.

Извинете за дългия пост.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 08:32 от menarini

Общи условия

Активация на акаунт