Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 354
  • 767
  •   1
Отговори
# 150
Бронзираща пудра за цялото лице ли ? Ако кожата ти е суха по - добре обикновена пудра ако е мазна - матираща.

# 151
  • Пловдив
Здравейте.Вчера почти щях да си купя крем за лице на Микса.Обаче имаше оставена тубичка мостра,която миришеше ужасно/може да е много застояла/Моля за мнение за аромата на кремовете за лице на Микса в тубичка на тези които са ги ползвали.

# 152
Ползвам кремовете на Микса, не са имали гаден мирис. Да, не са нещо с уау аромат, но нормален аромат на крем.
Обикновено всички тестери на мен ми миришат гадно, без значение какъв е продукта и е нормално, защото постоянно се отварят и пипат.
Аз пробвам продуктите по ръката само и като видя как някоя си маже от тестерите по лицето, лошо ми става, а го виждам редовно.

# 153
аз съм ползвала 4 различни крема на микса, неприятен аромат не е имало, тестерът е бил повреден

# 154
  • София
На микса нещата са с по-ненатрапчиви атомати, предполагам защото се водят мед козметика и за капризни кожи, пък атоматизаторите са основен дразнител.
Вероятно тестерът е стар.

# 155
Ако продуктът е без аромат/парфюм, е възможно да мирише странно или неприятно, особено ако човек е свикнал с ароматизирана козметика или тестерът е стоял отворен много дълго време.
Имам богатия крем на Микса, той е без парфюм и на моменти ми лъхва странно, но е нормално при козметика без парфюм.

# 156
На мен малко ми бият на лекарство,ароматите на кремовете им.

# 157
  • Пловдив
Благодаря.Май Микса няма да е моят крем.

# 158
Здравейте! Влизам с въпрос. Някой знае ли защо в ДМ в Русе не зареждат стелажите на Trend it up?

# 159
И в София е така. Така или иначе каквото съм си взела тяхно не ми е харесвало, така че мисля, че не е голяма загуба.

# 160
Покрай въпроса с променящия се аромат на крема на Mixa се сетих за странния аромат на друг продукт - околоочният крем с урея на Balea. Не знам само аз ли нацелвам такива бройки, но вече две опаковки след няколко седмици ползване започват да ме карат да си мисля, че формулата на продукта в тях се променя или поне неприятният аромат е причината да ги изхвърлям, мислейки си че продуктът вече не е годен за употреба. При някоя от вас да се е случвало този крем да си промени аромата?

# 161
Louren За първи път си вземам околоочният на Балеа и го ползвям от около 3 седмици. За сега нямам такъв проблем, като при вас. Няма никакъв аромат, не мирише на нищо по различно от първоначалният аромат. Ще видим как ще е в бъдеще.
Не съм имала такъв проблем и до сега, а доста кремчета са ми минали през ръцете.

# 162
Привет, четох в една дооста стара тема за шампоан Alverde ultra sensitive. Бил помагал за мазна коса, че вече в чудо се видях. Дали все още го има в ДМ, да знам дали да се разкрвам. Също приемам и всякакви изпитани предложения за шампоани, които да пробвам. Вчера си взех на Балеа, с алое вера, но днес адски ме сърби главата и явно не е моят шампоан това...

# 163
С Хинин / Milva/ шампоана ми помагаше преди с проблема ,,мазна коса ‘’ .

Действаше ми изсушаващо, косата издържаше поне 2 дни без да се омазни.

# 164
Привет, четох в една дооста стара тема за шампоан Alverde ultra sensitive. Бил помагал за мазна коса, че вече в чудо се видях. Дали все още го има в ДМ, да знам дали да се разкрвам. Също приемам и всякакви изпитани предложения за шампоани, които да пробвам. Вчера си взех на Балеа, с алое вера, но днес адски ме сърби главата и явно не е моят шампоан това...
Има един на Елсев за обем, лилава опаковка. Това нещо така ми изсушаваше косата, че можех да не я мия по една седмица.

Общи условия

Активация на акаунт