Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 358
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Отнесох тези неща набързо от Лили, по препоръка от форума. Simple Smile

Гланца е с плътен цвят, за разликата от повечето, и не лепне.
Лака, като имам време да се лакирам, ще го пробвам,и ще видим как е. Беше намален на 1.99 лв Wink

# 136
Здравейте!
Имате ли мнение за този спрей за крака? Дали върши каквото обещава? Търся нещо с такъв ефект. Ако имате препоръки ще съм много благодарна. Краката ми се потят и каквото и да правя има неприятна миризма.
Скрит текст:
Не знам колко Ламизил и други препарати съм използвала, няма ефект. Сменях обувки, чорапи всичко и пак и пак и пак са тук.

Купи си от аптеката Одорекс и го ползвай според упътването. А за обувките - напълни стари памучни чорапи със сода за хляб и сложи по един във всяка обувка да стои в тях докато дойде ред да ги обуваш.

# 137
И аз препоръчвам одорекс,и за крака и за подмишници съм ползвала дори този за подмишници ми е редовно в инвентара върши ми страхотна работа...

# 138
  • София
И аз ползвам одорекс и за крака и за подмишници. Най-доволна съм от тях.

# 139
Пропуснала съм новата тема.
Искам да похваля балсамът-спрей на Gliss, слагам по дължините след измиване.Без изплакване.Косата ми е мека и усещам крайчетата хидратирани:

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 14:29 от ДХ3

# 140
Пропуснала съм новата тема.
Искам да похваля балсамът-спрей на Gliss, слагам по дължините след измиване.Без изплакване.Косата ми е мека и усещам крайчетата хидратирани:

И аз го ползвам и съм довна, споменавала съм го вече. 👍

# 141
Купих си хваления бронзър на Аура
http://www.aura.co.rs/files/images/slike_proizvoda/RBRONZ908.jpg
Обаче никога не съм ползвала бронзъри и може да е супер тъп въпрос, ама как точно го ползвате? Вместо контуриращи стикове, вместо руж ли?

# 142
Момичета, микса крем за лице подходящ ли е за склонна към комедони кожа? И кой не запушва порите?

# 143
Кремовете Микса като че ли са по-подходящи за нормална и суха кожа. Не знам да имат крем за мазна кожа, а тези, които съм имала, категорично не са подходящи.
Май имат само една мицеларна вода за целта, крем не съм срещала, но може и да не съм го отразила, а да има.

# 144
Кремовете Микса като че ли са по-подходящи за нормална и суха кожа. Не знам да имат крем за мазна кожа, а тези, които съм имала, категорично не са подходящи.
Май имат само една мицеларна вода за целта, крем не съм срещала, но може и да не съм го отразила, а да има.
Моята есента и зимата става много суха кожата. Но ме  притеснява да не запушва порите.

# 145
.що не.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 14:29 от ff024

# 146
Моята есента и зимата става много суха кожата. Но ме  притеснява да не запушва порите.
Тогава опитай този https://remedium.bg/face-hydration/mixa-pro-tolerance-light-soot … r-cream-50ml.html
Без оцветители и аромати е, би следвало и да е щадящ щом "Продуктът е хипоалергенен и некомедоногенен, не съдържа парабени, парфюм и консерванти."

# 147
Някой беше похвалил този крем преди няколко дни в тази или една група🤔 точно за проблемна кожа. Запазих снимката, защото и аз съм с такава кожа и ще го пробвам, когато моят крем свърши.

# 148
Точно този крем ползвам от нз колко време и преди това обикн.на Микса с 6% глицерин.Със смесена кожа съм и от този против несъвършенствата не видях нищо като ефект,даже на места ми пресушаваше.Затова днес си купих втория,от него бях доволна доста повече.

# 149
С молба да ме светнете  какво да очаквам от бронзираща пудра ?Дали точно бронзов  сияен вид или само си метая?
 Загледах разни на essence  . Пудра никаква не съм ползвала  от  тийн годините  - сега само ББ крем или ФТ  , като съм  със смесена кожа, 40+.
Kато между  матиращата и обикновената  коя да избера ?

Общи условия

Активация на акаунт