Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 360
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Моля, препоръчайте  препарат за разплитане на косата .

# 121
Балсам 😉

# 122
Това спрейче е супер.

# 123
Момичета, коя от марките в ДМ и Лили предлага фон дьо тен с розов подтон и за по-скоро суха кожа?
Никога не съм ползвала фон дьо тен и не съм наясно.
Аз съм със суха кожа и розов подтон, ползвам ФДТ на Макс фактор, които ми пасват - Радиант лифт и Facefinity 3в1, и двата са подходящи за сухата ми кожа. 50 е моят цвят. От пролетта насам ползвам доста Ластинг радианс на Римел, той е с озаряващ ефект, но не толкова покривен като РЛ на МФ, 103 е с розов подтон.
Задължително отдолу нанасям хидратиращ продукт и слънцезащита или само хидратиращ продукт с фактор (зимата не излизам много навън и 15 ми е достатъчен).

# 124
  • Deutschland

# 125
С каква коса си, alethea? Моята е тънка и не ми помага нищо. Само хидратация и подходящ балсам ме спасяват.

# 126
Pantene oil therapy олио за коса

# 127
Една колежка взима за дъщеря си спрей за разплитане на коса на Avon, детски е. Детето е с дълга, къдрава коса и тя го купува отдавна, защото иначе малката не дава да я решат. С него каза, че се е родила направо. Един в розово шишенце с пулверизатор.

# 128
Руса съм , утре съм на фризьор защото не съм я подстригвала от Май месец и започна адско заплитане и изсушаване на краищата .

# 129
Момичета, коя от марките в ДМ и Лили предлага фон дьо тен с розов подтон и за по-скоро суха кожа?
Никога не съм ползвала фон дьо тен и не съм наясно.
Аз съм със суха кожа и розов подтон, ползвам ФДТ на Макс фактор, които ми пасват - Радиант лифт и Facefinity 3в1, и двата са подходящи за сухата ми кожа. 50 е моят цвят. От пролетта насам ползвам доста Ластинг радианс на Римел, той е с озаряващ ефект, но не толкова покривен като РЛ на МФ, 103 е с розов подтон.
Задължително отдолу нанасям хидратиращ продукт и слънцезащита или само хидратиращ продукт с фактор (зимата не излизам много навън и 15 ми е достатъчен).

Много благодаря, kati, за конкретните предложения! Ще погледна тези продукти.

# 130
Една колежка взима за дъщеря си спрей за разплитане на коса на Avon, детски е. Детето е с дълга, къдрава коса и тя го купува отдавна, защото иначе малката не дава да я решат. С него каза, че се е родила направо. Един в розово шишенце с пулверизатор.

преди време много бутилки използвах за моите моми (имаше с различни аромати), беше най-доброто от този тип, което съм купувала

# 131

преди време много бутилки използвах за моите моми (имаше с различни аромати), беше най-доброто от този тип, което съм купувала

Аз също съм ги пробвала на своята коса но не останах особенно доволна, не казвам все пак че не са добри но при мен не сработиха (но пък много хубаво миришеха).. сега ползвам на глис спрей балсам бих казала че ефекта е също толлова задоволителен и подхранва..

# 132
на моята коса - не
спреят е детски, за детски коси е чуден

# 133
Здравейте!
Имате ли мнение за този спрей за крака? Дали върши каквото обещава? Търся нещо с такъв ефект. Ако имате препоръки ще съм много благодарна. Краката ми се потят и каквото и да правя има неприятна миризма. Не знам колко Ламизил и други препарати съм използвала, няма ефект. Сменях обувки, чорапи всичко и пак и пак и пак са тук.

# 134
Момичета,
Взех си това Йогурт пробиотичен аква концентрат

Обаче не разбирам - трябва ли да го измивам или е по-добре да стоя с него?

Начин на употреба: Нанася се на чиста и суха кожа с леки масажни движения два пъти дневно.

Общи условия

Активация на акаунт