Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 237
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Случайно видях, че Лили имат и онлайн магазин. Някой да го е ползвал?

# 376
Дами, това червило на Ревлон изсушава ли устните? Повечето матови червила ми изсушават много устните и затова ги избягвам.
Да, изсушава като всяко матово, но е поносимо.

# 377
След доста дълго време изсъхва напълно върху устните, а не като другите имам на есенс, аура, флормар те изсъхват веднага и ми засушават доста сравнение с на ревлон.

# 378
Момичета как премахвате неприятната миризма от дрехите под мишниците?
Пробвах с лимон, но няма ефект, а пералнята явно не ми ги пере добре, защото прани още 1 час след излизане започват да миришат, а знам че съм се напръскала против изпотяване и не съм се изпотила.
Помагайте

# 379
Момичета как премахвате неприятната миризма от дрехите под мишниците?
Пробвах с лимон, но няма ефект, а пералнята явно не ми ги пере добре, защото прани още 1 час след излизане започват да миришат, а знам че съм се напръскала против изпотяване и не съм се изпотила.
Помагайте
Ако переш на 30 градуса, може това да е причината. Или дрехите ако са  от изкуствени материи.

# 380
Или слагаш твърде много дрехи, или не достатъчно препарат, или пералнята ти е за смяна... Няма начин пералня да не изпере дрехата и да не отстрани всяка миризма от пот, ако всичко изброено е наред

# 381
Случвало ми се е преди и тогава слагах преди пране Вениш на текстила, който е подмишниците. Имаше ефект, но имай предвид, че си има материи, които просто са си такива.
Обикновено крем-дезодорантите или ролките се перат малко по-трудно от някои материи, ако не са попили добре.

# 382
Пера на 50 градуса. Имам 32 минутна програма. Става въпрос за бодита и всичките са от памук.

Calabaza и аз се чудя къде е проблема. Прах уж слагам достатъчно....знам ли. С тези нови компактни прахове вече губя представа колко трябва да сложа.

# 383
Купи си прах на капсули. И имай предвид, че някои от късите програми са предназначени за по-малко пране (обикновено на половината от капацитета), и ако натъпчеш пералнята здраво, дрехите няма да се изперат добре. Също и омекотител доста помага.

Никога не ми се е случвало след пране дреха да мирише зле, а обикновено пера на 30 градуса за 30 минути.

Може би просто трябва да смениш дезодоранта, който ползваш, ако не предпазва добре. Моите любими са Дав и Рексона спрейове.

# 384
Благодаря ти Esmeralda23. Аз дезодорант вече използвам само на Earth to the people, защото ми е забранено да използвам такива с талк и алуминии. Много съм доволна от него, но признавам, някои от дрехите ми имат още следи от старите продукти и мисля, че затова се усеща миризма. Не знам как да премахна тези стари следи.

# 385
Дами, това червило на Ревлон изсушава ли устните? Повечето матови червила ми изсушават много устните и затова ги избягвам.
Моите не ги изсушава. Добро е. 🙂

# 386
Е, то вече има много дезодоранти без алуминий, и аз ползвам такъв. Ето този на Балеа ми стана любимец, много добре предпазва от неприятна миризма и ухае чудесно. Няма нито алуминий, нито талк в него.

# 387
Благодаря! Ще го пробвам Simple Smile

# 388
Аз ползвам този. Мирише уникално, все едно съм с парфюм. Също без алуминии.

# 389
На мен ми прави впечатление, че повечето продукти (душ-гелове, кремове, дезодоранти) на Балеа са веган, което е много добре за съотношението цена-качество.

Общи условия

Активация на акаунт