Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 228
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Момичета как премахвате неприятната миризма от дрехите под мишниците?
Пробвах с лимон, но няма ефект, а пералнята явно не ми ги пере добре, защото прани още 1 час след излизане започват да миришат, а знам че съм се напръскала против изпотяване и не съм се изпотила.
Помагайте
Знам за какво говориш, дрехите на мъжката част у нас са така.Не е от пералнята, няколко съм сменила, мъжът е същия!!!:))))
Боря ги периодично с Вениш (пръскам и оставям да престоят), Меглио Накисвам и пера с един препарат Дезинфектант за дрехи(в Метро).Може би има и другаде такива препарати.Накисваш под мишниците , ако трябва и за няколко дни и переш, като с нормалния прах за пране слагам и дезинфектант.

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 16:19 от ДХ3

# 391
В комбинация с молив за устни, внушавам ли си, но устните ми изглеждат по-големи, може и от цвета да е.
Пробвала съм с два цвята на голден роуз, ако искам по-розов нюд слагам 503, за по-кафеникав слагам 504.

Хич не си внушаваш - така е.

# 392
  • София
Проблем с миризмата, ако е от материята на дрехата, няма решение.
Имам сапун за петна на хейтмън. Той петна не маха, но с него натърквам зоната около подмишниците и оставам повечко време - около час, после пера.

# 393
  • Стара Загора
Препарата им под формата на прах обаче е хубав. Simple Smile

# 394
Аз пък съм много доволна от маркера за вежди на Есенс като тризъбец, много естествено и приятно прави веждите. Моят е в тъмнокафяв цвят.

Взех си го, бяха намалени в Лили. Наистина много естествено стои на веждите, с молив стои някак наслоено. Хубавото за мен е, че може да се корегира с мокра кърпичка.

# 395
  • София
Аз пък съм много доволна от маркера за вежди на Есенс като тризъбец, много естествено и приятно прави веждите. Моят е в тъмнокафяв цвят.

Взех си го, бяха намалени в Лили. Наистина много естествено стои на веждите, с молив стои някак наслоено. Хубавото за мен е, че може да се корегира с мокра кърпичка.

този ли е https://www.dodis.bg/essence-moliv-za-vezdi-polupermanenten-razl … hni-tzvetove.html

# 396
Скрит текст:

този ли е https://www.dodis.bg/essence-moliv-za-vezdi-polupermanenten-razl … hni-tzvetove.html

Да.

# 397
Момичета, можете ли да ми препоръчате червило нюд, но да е спрасковен отенък или пепел от рози.
Ох, как го обясних. Имам предвид да не е кафяво, бежово или със светло розов нюанс.
Да е кремообразно, не дълготрайно и да не изсушава много устните. Дали съществува нещо такова?

# 398
Момичета, можете ли да ми препоръчате червило нюд, но да е спрасковен отенък или пепел от рози.
Ох, как го обясних. Имам предвид да не е кафяво, бежово или със светло розов нюанс.
Да е кремообразно, не дълготрайно и да не изсушава много устните. Дали съществува нещо такова?

Матово или не?

# 399
  • Варна
Loreal имат нови червила, всички в нюд серия, опаковката е телсна и всички почват с No... в името.
Можеш да ги погледнеш, 15-16лв. са

# 400
Течно червило на Флормар имам в такъв цвят, разгледай ги, не помня номера. Не засъхва на устните, стои кадифено.

А, и ако още не сте разбрали, в Лили ще зареждат Makeup revolution!

# 401
Ихаа💗💗💗
Казаха ми го миналата седмица, ама не вярвах😄

# 402

Матово или не?

Предпочитам матово, но да не изсъхва така че чак да бетонира устните

# 403

Матово или не?

Предпочитам матово, но да не изсъхва така че чак да бетонира устните

Тогава и аз предлагам L’Oréal. Имат хубави предложения точно в тъмно, топло розово. Аз ползвам номер 103, но не разчитам името на серията. Confused

# 404
Малко по-назад в темата бяхме коментирали точно такъв тип течно червило на Ревлон Ultra HD

Общи условия

Активация на акаунт