Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 229
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Ми... много е трайно, но ако опра устните със салфетка, остава някакви следи. Обаче на мен ми издържа по 7-8 часа...

# 361
на есенс напълно изсъхва, чак стои грозно след време, на ревлон не е със сух завършек, а по скоро сатенен след време леко полека изсъхва, но на устните е много комфортно, моето е 645 по-тъмен нюд нещо между розов и кафяв е.

# 362
Въпрос към момичетата, които ползват матовите червила на Ревлон. Понеже винаги имам проблем с цвета т.е. не умея да ги подбирам да ми отиват. Та в този ред на мисли за да се ориентирам дали хвалените цветове от вас ще ми отиват искам да попитам дали сте с тъмни очи и коса, защото аз съм със зелени очи и светъл кестен като цвят коса и много рядко ми отиват такова кафяви червила, а много искаю да си купя. В Ремедиум сега са намалени на близо 12 лева и мисля, че си заслужава.

# 363
И аз съм със същия цвят коса, очи кафяви, кожа light medium  с неутрален подтон, устните ми са направо безцветни без червило.

# 364
Lale_Lili, по-нагоре бяха споделили линк към амазон с червилото. Ако го отвориш през телефон (през компютър не открих) има опция see how it looks. Blush

# 365
Скрийншотвам си го и дано да го има в някоя от дрогериите✔️ Благодаря💛
В Лили е намалено това червило в момента.

# 366
Въпрос към момичетата, които ползват матовите червила на Ревлон. Понеже винаги имам проблем с цвета т.е. не умея да ги подбирам да ми отиват. Та в този ред на мисли за да се ориентирам дали хвалените цветове от вас ще ми отиват искам да попитам дали сте с тъмни очи и коса, защото аз съм със зелени очи и светъл кестен като цвят коса и много рядко ми отиват такова кафяви червила, а много искаю да си купя. В Ремедиум сега са намалени на близо 12 лева и мисля, че си заслужава.
И аз съм със зелени очи и светла коса. И жълт подтон. Мисля, че повече зависи от цвета на кожата, отколкото до коса и очи. Този цвят ми стои добре, но и аз така не мога да откривам подходящ цвят.

# 367
От подтона на кожата зависи главно. Аз съм с тъмно кестенява коса, пъстри очи и светла кожа с жълт оттенък. Студени червила с розов оттенък хич не ми отиват. Затова избирам главно такива с оранжев, кафеникав или керемиден оттенък.

# 368
Именно и на мен с розов подоттенък червила не ми отиват, а незнайно как в 99% от случаите се приборам с такова червило. И само си седи в несера и не се използва.
Искам нещо нюд и кафяво, да е красиво като цвят, ежедневно и да ми отива, а се оказва, че е мисията невъзможна.

# 369
Благодаря ви момичета💗 Ако държи ревлона дълго ще ми е страхотна находка✔️💚
Червилото е хубаво, но но моите устни не се задържа дълго.

# 370
Да потвърдя и аз, че вчера го носих е съм му голяма фенка. Revlon Ultra HD Matte 645 цвят е страхотен! Аз съм със светла коса, сини очи и жълт оттенък на кожата(светла също). Идеален е. Красив, покривен, дълготраен и изглежда много естествено. За ежедневието е страхотен. Купих си и един червен от серията, но него го слагам само по повод.

# 371
645 с розов или бежов оттенък е? На различните снимки в нета изглежда различно.

# 372
По-скоро е бежов. Неутрален цвят е, приглушен.

# 373
В комбинация с молив за устни, внушавам ли си, но устните ми изглеждат по-големи, може и от цвета да е.
Пробвала съм с два цвята на голден роуз, ако искам по-розов нюд слагам 503, за по-кафеникав слагам 504.

# 374
  • София
Дами, това червило на Ревлон изсушава ли устните? Повечето матови червила ми изсушават много устните и затова ги избягвам.

Общи условия

Активация на акаунт