Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 247
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
Изпуснала съм ви.
Има ли хубав скраб за тяло в ДМ? Онзи ден гледах-гледах, нищо не видях..?!

Аз ползвам един на Дав от известно време, не е с груби частици и ми е ОК, също така мирише невероятно. С макадамия мисля беше, има и с киви.

# 346
  • Варна
Препоръчайте ми матово, кафяво, течно червило, но да е трайно и да не пада при пийване и хапване! Благодаря ви💚✔ Имах преди едно на Golden Rose но не съм сигурна още дали го зареждат или са пуснали някаква нова колекция...

Maybelline Superstay matte ink  има едно по-тъмно и не мърдат и с храна и с вода.

# 347
Препоръчайте ми матово, кафяво, течно червило, но да е трайно и да не пада при пийване и хапване! Благодаря ви💚✔️ Имах преди едно на Golden Rose но не съм сигурна още дали го зареждат или са пуснали някаква нова колекция...
Това на ревлон много харесвам
https://www.amazon.com/Revlon-Ultra-Matte-Lipcolor-Seduction/dp/B017HYKDE4

# 348
Ексфолиант ползвам на organic shop и съм много доволна, но го продават в лили при био продуктите.

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 17:39 от Анонимен

# 349
Препоръчайте ми матово, кафяво, течно червило, но да е трайно и да не пада при пийване и хапване! Благодаря ви💚✔️ Имах преди едно на Golden Rose но не съм сигурна още дали го зареждат или са пуснали някаква нова колекция...
Това на ревлон много харесвам
https://www.amazon.com/Revlon-Ultra-Matte-Lipcolor-Seduction/dp/B017HYKDE4

Най-любимото ми е това имам го в цвят 645, перфектния нюд за мен.

# 350
Ексфолиант ползвам на body shop и съм много доволна, но го продават в лили при био продуктите.
Скрит текст:

На каква цена е в Лили?
Аз съм си поръчвала едно боди суфле на марката от makeup.bg , но нещо не ми беше любимо и не повторих.
Има и други продукти на марката в Лили, нали?

# 351
Благодаря ви момичета💗 Ако държи ревлона дълго ще ми е страхотна находка✔️💚

# 352
Благодаря ви момичета💗 Ако държи ревлона дълго ще ми е страхотна находка✔️💚

На мен ми издържа цял ден, хапвам внимателно, но сравнен с есенс и други матови червила направо ми е любимец.

# 353
Скрийншотвам си го и дано да го има в някоя от дрогериите✔️ Благодаря💛

# 354
Ексфолиант ползвам на body shop и съм много доволна, но го продават в лили при био продуктите.
Скрит текст:
Това не е Боди шоп, а Органик шоп. Има разлика!

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 14:49 от bubanka

# 355
Скрийншотвам си го и дано да го има в някоя от дрогериите✔️ Благодаря💛
Има го, или поне преди го имаше. Купих си го от Лили 😊

# 356
Скрит текст:
Това не е Боди шоп, а Органик шоп. Има разлика!
Моя грешка! Объркала съм се в бързината! А и съм сложила снимка, така че ми е простено.
Цената по мои спомени беше около 7-8лв 🤔🤔 но е доста икономичен и си заслужава.

# 357
Аз купувам ексфолиантите на Organic Shop от makeup.bg, много по-изгодни са цените там.

# 358
Имам това червило Revlon, но не знам кой номер е. Има тук някакво 630 HD Seduction, може би това е номера. Нюд е, но е с розов подтон. Напоследък нося само него 🥰
Скрит текст:

# 359
Тези червила на Ревлон и Есенс изсъхват ли напълно?

Общи условия

Активация на акаунт