Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 121
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Някой пробвал ли е тези продукти?
Скрит текст:

# 541
  • Бургас
deliberation за жалост имам отворени няколко коректора и смятам да го оставя за по-нататък, но ако не се сдържа ще напиша мнение.

# 542
  • Пеликания
Някой пробвал ли е тези продукти?
Скрит текст:

Днес си взех от крема за ръце. Намазах се днес два пъти и си усещам кожата достатъчно хидратирана и мека ( по принцип кожата ми е суха).

# 543
Биотен с памук е най - отвратителния боклук, който съм пробвала. Като цяло марката има и добри попадения, но тази мицеларна вода според мен не става за нищо.
За премахване на белези знам, че се ползва масло от таману.

# 544
На Нютроджина съм ползвала друг крем за ръце, хареса ми, че е със фактор, доволна съм.

# 545
Биотен с памук е най - отвратителния боклук, който съм пробвала. Като цяло марката има и добри попадения, но тази мицеларна вода според мен не става за нищо.
На мен ми харесва.

# 546
И на мен. Нежна е, не лепне, не люти, не дразни, почиства, освежава. Защо да е боклук?! Може би не сработва с дадена кожа или нужди, но това не я прави боклук.

# 547
Аз ползвам червилото на Aura (908 exposed) което е от най-тъмните нюанси, аромата е приятен и не е тежък, дълготрайно е, не оставя следи по чаши и финишът му е матов, като не изсушава прекалено.

Червилото е доста плътно, а цветът е равномерен (по-тъмните цветове рядко се случва да са с такъв равномерен цвят). Ако трябва да избирам между Aura Exposed, NYX Transylvania и Rimmel Stay matte Midnight, бих заложила на Аурата.

# 548

На мен ми е сред любимите дрогерийни мицеларни води. Предпочитам я пред тази на Гарние.

# 549
И за мен Биотен с памук е много несполучлива.. такова лютене на очите.. не знам защо така.. явно си зависи от кожата на всеки.

# 550
  • София
Аз съм си купила на Биотен експрес МВ, добре почиства и не ми люти, но имам чувството, че ми остава много мокро тампончето, водата не се разлива по него, а стои само където е накапана.

# 551
  • Стара Загора
Щанда при нас на Революшън

От новата коледна колекция на Ив Роше само кремовете за ръце са заредени:

Бяха започнали да зареждат коледни комплекти и този на Нивеа ме впечатли заради кутията Heart Eyes

Новите тоалетни води на С-Thru

Някой пробва ли вече новите червила на Flormar Kiss me more?

# 552
Ивченцето, това в кое лили е до магазин за човека или другото, в двете ли има стелажа на революшън.

# 553
  • Стара Загора
В старото, за другото не знам какво има.

# 554
Ивче, това ми прилича на едно Лилитата в Люлин.

Общи условия

Активация на акаунт