Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 143
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Нахлувам. В ДМ има HQ e Beaute ръкавица за почистване от силикон. Нещо като Форео,или там както се казваше.
Някой има ли впечатления?

# 526
  • Варна
Показаната от Ивченцето палитра сенки на Тренд ит наистина ли е хубава? Търся нещо за 16годишна девойка, или са прекалено тъмни  цветовете?

# 527
Показаната от Ивченцето палитра сенки на Тренд ит наистина ли е хубава? Търся нещо за 16годишна девойка, или са прекалено тъмни  цветовете?
Може би съм малко консервативна, но на мен ми се струват тъмни. Ако искате да е от DM,  Essence имат бюджетни палитри със светли цветове.

# 528
Да, тъмнички са цветовете в палитричката на Тренд ит ъп.

На Есенс хвалеха палитрите с имена на градове май бяха. От тях видях, че има светли и хубави нюанси.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 23:58 от Джаста Праста

# 529
  • Бургас
Снимките са от интернет:

# 530
Благодаря! Ако не се лъжа, последното го имам и ми е малко странно - хем блести, хем има цвят като бронзант. Но другият бронзант, който се казва Marble (той е с бели жилки) за мен си е чист хайлайтър и много го ползвам - за озаряване на скули, на вътрешния ъгъл на окото. Траен е и седи добре.

# 531
Някой пробвал ли е контур стика на флормар, гледам в лили ще е намален този месец.
Аз и съм доволна, защото намерих много хубав студен цвят за контур. Малко е странно за нанасяне, но го разгадах. Чудесен вариант ми е за пътуване, защото го ползвам без четка, вкл. и като очна сянка. От мен да! за гримчето Simple Smile

Кой цвят си взе, колебая се между 02 medium и 03 medium deep. Не можах да ги намеря в града, за да ги видя на живо. 02 да не е оранджавеещо кафяво.

# 532
Може ли снимка на тези стикове? Май не съм ги виждала. Кой цвят е студено кафяво?

# 533
  • Бургас
kati_v   имам и този с белите жилки ползвам го и аз като хайлайтър , а този е прасковен с лек блясък , взех го за руж.

# 534
Контратубекс със сигурност не помага за белези, ползвала съм го не 1 път. Дори за белег на лицето (избледня от самосебе си  след няколко години). Предлагаха ми махане с лазер и то с не 100% гаранция да се заличи напълно.
Не мисля че някакъв конкретен крем или серум би помогнал за такива белези по лицето по - скоро някакъв хим. пилинг или нещо такова в комбинация с някакъв серум с колаген, но това вече трябва да го каже лекаря който извършва процедурата. И най - добре е да се направи консултация с дерматолог, не си подритвайте здравето особенно кожата на лицето за да спестите някой лев. Когато става въпрос за по сериозен проблем най - добре при лекар вместо при козметик!

А какво мислите за миц. Води на биодерма? Харесала съм си една розова май е с някакъв памук.

Не става въпрос за спестяване и "подритване на здравето".Имам лека вдлъбнатина от 1 пъпка на челото и за нея със сигурност няма да си направя пилинг, и то химичен.Попитах за продукт, който да помогне за по-бързото заличаване и благодаря за насоките. Ще погледна кремовете и по- специално този на Ларош!

# 535
Е като става въпрос за една дупка с каквото и да мажеш ще се позаличи ако не от мазилото то с времето 😂 .. био ойл, контратубекс и всякакви други мазила за белези биха помогнали при редовно мазане да се позаличи, но да се махне едва ли има как с крем.. аз съм мазала и с масло от шипка има много ползи за лицето (като серум няколко капки и се втрива ама не мирише супер хубаво 😃) изравнява тена и за белези и петна става, но си трябва постоянство.

# 536
  • София
03 е моят, слагам и снимка от интернет

# 537
Шипковото масло само вечер. То е много светлочувствително и когато се ползва дори и вечер е хубаво на следвашия ден да се слага слънцезащита. Също така с него трябва да се внимава със зоната около очите. От него на мен ми се появиха пъпки, които не искат да се махнат по никакъв начин Sad
Относно белезите аз също имам такъв голям белег от пъпка от варицела боледувана на дърти години. Мазах много със крем за белези, и сякаш има ефект, обаче трябва постояннсттво. Всяка вечер по малко да се слага и така дълго време. Доста ми се подиграваха колежките в старата работа, че го правя. Бяха сигурни че няма да има ефект и само дето не ме нарекоха глупачка в лицето, но подтркста беше ясен. Както и да е, аз не исках да имам такъв белег и мисля, че вече съм го докарала до добре изглеждаща неравност. Последно ползвах Терезиен ойл и мога да кажа, че е супер скъп, но аз лично съм доволна.

# 538
Минавам само да кажа, че доста продукти на Лумс са намалени в Лили. Взех коректор за 3лева, както и 2 дуота - хайлайтър с руж и и бронзър с руж + бронзър, който според мен си е руж. Дуотата са по 5 и нещо, а брозъра 4 и нещо. Също взех и двойна острилка на марката, дано да е читава.

Би ли споделила впечатления от коректора, ако си го пробвала вече?
Много добре ми изглеждат всичките ти покупки.

Гледах в каталога на Лили, че и на Аура има намалени руж и хайлатър на 3 и нещо и се замислям и за тях.

# 539
За хайлайтерите на Аура хич и не се замисляй:heart_eyes:. Ползвала съм 219 номер - страхотен е. Може и като руж да се ползва. Днес си взех 225 номер от ружовете, но още не съм го пробвала. Изглежда много нежен и ненатрапчив.

Общи условия

Активация на акаунт