Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 150
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Наминавам да се пооплача от преформулирания серум на Биотен, две сутрини вече слагам и леко ми пощипва. Не много и отминава бързо, но все пак не ми харесва усещането.
Иначе е все така добър, дори ми се струва, че хидратира една идея по-добре.

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 23:06 от Дидичка

# 511
От СС крема на Биотен съм много доволна, ползвам тяхна мицеларна вода вече не знам коя поредна опаковка, а околоочния с хиалурон го заглеждам и се чудя дали да го купя вече доста време... но навихте ме, ще го купя!

# 512
Здравейте,
Бихте ли ме насочили какъв тип продукт трябва да използвам за заличаване на вдлъбнатини от пъпки –серум, крем или нещо друго? И можете ли да ми препоръчате конкретен продукт?

# 513
  • Бургас
Минавам само да кажа, че доста продукти на Лумс са намалени в Лили. Взех коректор за 3лева, както и 2 дуота - хайлайтър с руж и и бронзър с руж + бронзър, който според мен си е руж. Дуотата са по 5 и нещо, а брозъра 4 и нещо. Също взех и двойна острилка на марката, дано да е читава.

# 514
Здравейте,
Бихте ли ме насочили какъв тип продукт трябва да използвам за заличаване на вдлъбнатини от пъпки –серум, крем или нещо друго? И можете ли да ми препоръчате конкретен продукт?
Тези неща не биха помогнали за заличаване на белези. За това си има медицински кремове. Два от тях са Скарекс и Контрактубекс, има и други. Като попитате в аптека, в която има консултант, който отговаря за дермо продуктите, ще ви насочи, но и търсачката на Гугъл ще даде информация за други такива продукти на нашия пазар и конкретното им действие, и можете да изберете.
Ето и сектора на продукти против белези в Ремедиум https://remedium.bg/category/29297/belezi.html

# 515
Минавам само да кажа, че доста продукти на Лумс са намалени в Лили. Взех коректор за 3лева, както и 2 дуота - хайлайтър с руж и и бронзър с руж + бронзър, който според мен си е руж. Дуотата са по 5 и нещо, а брозъра 4 и нещо. Също взех и двойна острилка на марката, дано да е читава.
Може ли снимки?

# 516
Гледам, че в Лили са намалили мицеларните води на Нивеа и на Гарниер, та се чудя да продължавам с двуфазната на Гарниер или да взема черната на Нивеа. Някаква насока?

# 517
Аз от водата на Гарние не съм доволна, но двуфазна не съм ползвала. Нивеа вече не помня каква имах, но не е с капачка на винт, защото тук се коментираше нещо по този повод, а се повдига капаче, но водата на Нивеа ми хареса много (съпоставена и с други мицеларни води, които съм ползвала).

# 518
с винт е "мазната" нивея, с капаче е обикновената черна
харесвам ги и двете - повече от розовата на гарние, друфазната на гарние не съм ползвала

# 519
Контратубекс със сигурност не помага за белези, ползвала съм го не 1 път. Дори за белег на лицето (избледня от самосебе си  след няколко години). Предлагаха ми махане с лазер и то с не 100% гаранция да се заличи напълно.
Не мисля че някакъв конкретен крем или серум би помогнал за такива белези по лицето по - скоро някакъв хим. пилинг или нещо такова в комбинация с някакъв серум с колаген, но това вече трябва да го каже лекаря който извършва процедурата. И най - добре е да се направи консултация с дерматолог, не си подритвайте здравето особенно кожата на лицето за да спестите някой лев. Когато става въпрос за по сериозен проблем най - добре при лекар вместо при козметик!

А какво мислите за миц. Води на биодерма? Харесала съм си една розова май е с някакъв памук.

# 520
биотен е с памук, не биодерма

# 521
Точно така! Благодаря за поправката 😀

# 522
Розовата миц. вода на Биотен с памук е много хубава. Изразходих си я с кеф.

Двуфазната черна на Нивея е сууупееер. Аз съм очарована от нея, почиства идеално, не мазнее, на мен не ми люти на очите. Тя ми е един от фаворитите сред миц. води. Розовата им двуфазна също е мн хубава и добре почистваща, но при разтъркване ми залютява на очите.

Мицеларните води на Биеленда са страхотни, нежни, неагресивни, не дразнят и не лютят. Ревюелските също са прекрасни.

# 523
Здравейте,
Тези неща не биха помогнали за заличаване на белези. За това си има медицински кремове. Два от тях са Скарекс и Контрактубекс, има и други. Като попитате в аптека, в която има консултант, който отговаря за дермо продуктите, ще ви насочи, но и търсачката на Гугъл ще даде информация за други такива продукти на нашия пазар и конкретното им действие, и можете да изберете.
Ето и сектора на продукти против белези в Ремедиум https://remedium.bg/category/29297/belezi.html
Препоръчвам този на La roche posay, синът ми го ползва и определено има ефект.

# 524
  • София
Някой пробвал ли е контур стика на флормар, гледам в лили ще е намален този месец.
Аз и съм доволна, защото намерих много хубав студен цвят за контур. Малко е странно за нанасяне, но го разгадах. Чудесен вариант ми е за пътуване, защото го ползвам без четка, вкл. и като очна сянка. От мен да! за гримчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт