Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 195
  • 767
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
За нощния не зная,но дневния крем на Биотен и серума с колаген са много добри.

# 496
  • Бургас
За нощния не зная,но дневния крем на Биотен и серума с колаген са много добри.
Значи ще взема и дневния, а някой има ли отзиви за околните на същата марка?

# 497
Да, аз ползвам серията с хиалурон - дневен, нощен, околоочен + серума им вече втора година и съм много доволна. По принцип за Биотен не съм чувала нищо лошо.

# 498
  • Бургас
Аз съм ползвала два околоочни на Биотен с нар и ето този-http://biotencosmetics.com/bg/face-care/anti-ageing/hyaluronic-3d-eye-cream-15ml И от двата съм с добри впечатления,хидратират перфектно,а аз точно това търся.Вторият има богата хубава текстура за мен и е много икономичен при мен/беше де/

# 499
Подсещате ме да извадя Биотена ми с хиалурон от шкафа, лятото го бях прибрала, че със смесена кожа и не ми беше ОК, но за студеното време ми е супер. Ще погледна тия дни и околоочните им, че моя привършва.

# 500
И аз като цяло съм доволна от биотенските продукти с изключение на маските им в тубички. Не, че нещо лошо правят последните, при мен просто нищо не правят. Ще погледна обаче шийт маските им.

# 501
На мен околоочният с хиалурон не ми е достатъчен като хидратация, но ползвам третиноин, може би заради това.

# 502
От ВВ крема на Биотен (или е СС, не помня какъв е точно оцветеният им крем) ми люти на очите, иначе всичко друго, което съм ползвала, е чудесно!

# 503
Вероятно заради спф-то, някои слънцезащити дразнят очите, поне моите, де. На него мисля пишеше да се избягва при нанасяне околоочната зона заради фактора и аз затова така и не го пробвах, защото аз плескам тонирани кремове и фдт на цяло лице и не ме устройва модел, който не се нанася навсякъде. Може би е просто някаква превенция, която използва производителя и вероятно с всички такива продукти се действа така, независимо дали го пише на опаковката или не, но на този го пише ясно и мен това ме спира. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 504
Индивидуално си е, всеки може да реагира на него в крема дето не пречи на останалите. И на мен не всичко ми понася и съм имала кремове от които започва да ми люти на очите (без да ги нанасям там), но точно с този не съм имала проблеми. Хем понякога и доста близо до очите съм го нанасяла по инерция.
Хубавото на Биотен е че имат и тестери, повечето марки от този ценови клас като че ли нямат.

# 505
Някой пробвал ли е контур стика на флормар, гледам в лили ще е намален този месец.

# 506
И аз моля за препоръки за контур стик - много съм светла и почти всичко изглежда абсурдно на лицето ми, независимо колко блендвам.

# 507
  • София
Вчера си взех крем за лице и околоочния на Биотен 35+.
Околоочният ми дразни на очите. Но пък си клепнах на миглите и сложих спиралата. Много са ми подредени. Имам дълги мигли и много се сплитат. И без спирала изглеждаха много добре.
Кремът не попива добре. Но ми е добре на кожата като усещане, защото ми е много суха сега. На вид леко лъщи. Ще видя след няколко дни дали няма да се обрина.

Редактирам се, момичета. Супер е околоочния. Аз съм сложила първо крема, после околоочния, и явно заради това ми е залютяло. Сега оправих схемата. Страхотно се чувства кожата ми.
Ще взеха и някакъв нощен на Биотен, Хиалуроновия дали е подходящ, в ранните 30 съм, но доста бръчици имам вече.

# 508
На 24г. съм и ползвам Биотен отдавна. Дава ми нужната хидратация и даже под грим го ползвам. Но аз по принцип не гледам препоръчителната възраст на кремовете. Щом не прави кир и не оставя филм, а хидратира и омекотява кожата значи ми е идеален.Grinning

# 509
Ау една приятелка си беше взела за зряла кожа 40+ а тя е в края на 20те... емиии беше много грозна гледна страшно се обрина ... мисля че беше взела нещо на лореал, но не съм сигурна...
Аз при първата проба на ревлон фдт така ми пареше на цялата кожа не само около очите това беше преди около 2 години, след това съм нямала проблем с него не знам на какво се дължеше това парене.

Общи условия

Активация на акаунт