Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 59

• 62 314
  • 767
  •   1
Отговори
# 240
И аз имам една за склуптуриране на Аура и ми е супер, не съм заглеждала обаче тази за ФДТ. Ако някой има да метне една фотка.

# 241
Някой изпробва ли новата серия на голдън роуз, за спиралата бях чула добри отзиви, ако някой има впечатления за, който и да е продукт от серията нека сподели.

# 242
Четка за фдт от бюджетните ,препоръчвам на Лумс.В Лили ги има.

# 243
Скрит текст:
Тази спирала на Бужоа не е лоша, обаче аз нещо по едно време не я намирах и трябваше да й намеря заместител. Доволна съм от спиралите на Avon, като в момента използвам 5 в 1 в златна опаковка и не ми дразни очите въобще. Не се и рони, но самата спирала не е нещо особено. Не придава обем, само разделя миглите. Но имайки впредвид, че я използвам основно, защото не ми дразни очите не мога да се оплача. Преди тази на Avon бях решила да пробвам висок клас спирали на Есте Лаудер и Бенефит, но ми дразнеха и двете, особено Есте. Едно време Голън Роуз ми дразнеха много и затова и до ден днешен не си купувам от тях. Есенс също ми дразнеха, Лореал също. Римел, Ревлон и Макс Фактор не съм ползвала, но не им се доверявам че няма да дразнят. Купувала съм си от марката на ДМ нещо "up" беше и тя не ми дразнеше, но изсъхна доста бързо. Купих я на промоция за 3.60 и затова не се разсърдих, но няма скоро да повторя, не ми се купува всеки месец спирала.
Въобще ако имаш чувствителни очи е доста трудно.
Дано да съм помогнала.

Скрит текст:
Здравейте, дами! Може ли да ми препоръчате спирала за чувствителни очи? Simple Smile
Рядко ползвам спирали, защото почти всички ме дразнят, особено после при свалянето, и хич не съм фен на Орифлейм, но приятелки ми препоръчаха една тяхна, много съм доволна. Мога да я снимам после ако искаш, почти основно пада само с вода.

Много благодаря за препоръките, дами! 🌹🌹🌹

# 244
Момичета, привет. Дано не повтарям някого, но издирвам невеновия вазелин на Балеа. В Овча купел и Мол София не го виждам, а друг удобен магазин нямам. Да не са го спрели, или просто не уцелвам момента?

# 245
Привършва ми пудрата, а все забравям да проверя Есенс предлагат ли още тази: https://essence.eu/bg/limitirani-serii/tribal-summer/e/product/a … ing-loose-powder/? Харесва ми, но май беше лимитка, ако помня правилно.
Можете ли да ми препоръчате аналог, ако вече я няма?

# 246
Привършва ми пудрата, а все забравям да проверя Есенс предлагат ли още тази: https://essence.eu/bg/limitirani-serii/tribal-summer/e/product/a … ing-loose-powder/? Харесва ми, но май беше лимитка, ако помня правилно.
Можете ли да ми препоръчате аналог, ако вече я няма?

Аз ползвам на аура shine killer .. някъде по - назад сме обсъждали точно този тип пудри и има препоръчани няколко вида.

# 247
Въпроса ми е малко странен.. имате ли някакви трикчета за обиране на фон дьо тена който се е събрал на дъното или по стените? Имам поне за още 2 седмици от моя, но е по дъното и помпата изобщо не го стига. Rolling Eyes

# 248
Въпроса ми е малко странен.. имате ли някакви трикчета за обиране на фон дьо тена който се е събрал на дъното или по стените? Имам поне за още 2 седмици от моя, но е по дъното и помпата изобщо не го стига. Rolling Eyes
Слагам във много гореща вода, шишенцето. По този начин продукта от стените слиза надолу и достига до помпата.
Или го отварям и взимам продукта със дръжката на някоя по-малка и тънка  четка.

# 249
  • София
Ако водата е много гореща, няма ли да развали продукта?

# 250
Ако фдт е в тубичка, я срязвам.

# 251
Не ми се е случвало да се развали продукта. Правила съм го и със коректор, и със по-суха спирала.

# 252
Ако водата е много гореща, няма ли да развали продукта?

стъкленото шишенце отнема от топлината, бързо изстива и колко да се развали, ако е останало само по стените?
спокойно ползвай трика Wink

# 253
В кое Лили в София и заредена  nude колекцията на golden rose?

# 254
Здравейте ,дами .С тънка кестенява,коса съм ,боядисвам се с безамонячна боя .Кой шампоан и балсам от серията на Orzene бихте ми препоръчали .И също така за шампоана за кестенява коса на Balea имате ли отзиви ? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт