Пътят на честта

• 62 090
  • 1 100
  •   1
Отговори
# 855
И то кариера в не просперираща държава, която дари няма нито шанс, нито жешание да имат медали от ОИ. Изключи, че нямат квота. 🤣🤣🤣

# 856
Йеее, родната милиция, просълзих се от умиление. СДВР кое районно беше? За сефте му виждам парадния вход, при това работещ.

Олимпиада, световно, последно?

Бонкьеее, придпочитаме мисо Wink

Става интересно!

ПС: притесних се, че свършва тази седмица, но били 52 епизода

# 857
А тези 52 епизода заснети ли са вече?
Или ще четат какво пишем в бг-мама и тогава ще доснимват..?

# 858
  • Viena
Моля??? 52???😁

# 859
А тези 52 епизода заснети ли са вече?
Или ще четат какво пишем в бг-мама и тогава ще доснимват..?
И в момента снимат, но все си мисля, че едва ли сценаристите четат тук. Сюжетната линия отдавна е начертана.

# 860
Анелия я канят в Канада да води Националния отбор, но в една мижава България нямала никакъв шанс... Брех, таз' България и таз' конкуренция в нея...
Кера продължава да е мега яката мацка, която от пръв поглед всеки мъж пожелава. Таксиметровия днес и той й каза колко била готина... и не издържа да не я отвлече веднага!
Падам.
Иначе харесвам как играе актрисата.
Но облеклото й - на излизане от Районното тя с дълга плътна рокля с дълги ръкави редом до 'сестра' си в леко лятно рокле... беше неадекватно.

# 861
Тя тая ако изкара медали за Канада в България Илиана Раева сама ще и предаде поста. 🤣🤣🤣

# 862
Полицията я вози на предната седалка? Да бе. Трябва да извикат втора кола.

# 863
Полицията я вози на предната седалка? Да бе. Трябва да извикат втора кола.

Laughing Laughing И аз не виждам какъв е тоя зор да води Националния отбор на Канада по худ. гимнастика. В България може да има къде повече успехи, ако гледаме реално на нещата. Като цяло ми е неадекватно поведението на Анелия. Не разбирам как така решаваш, че ще отсъстваш още една година, без да го обсъдиш с близките си, независимо от оправданията ѝ как щял да реагира Калоян. Децата ѝ не са толкова малки, но все пак имат нужда от майка, а тя си каза, че ще ги остави тук. И като цяло ми изглежда, че след тази една година, ще има САМО още една и т.н. Такъв типаж ми изглежда героинята.

Това за Кера и как оплита всичко живо от мъжки пол направо ме убива. Тя не, че е грозна Силвия Петкова, но си е напълно обикновена жена, дори леко невзрачна, според мен. Не, че не привлича мъжете, по всяка вероятност, но не е някаква секси мацка в общоприетия смисъл. Много прекаляват в това отношение. И несгодите, които й се случват са толкова преувеличени и нескопосано измислени, че просто... Flushed

# 864
  • София
Детето на Кера в прав текст я попита дали татко му е мъртъв. И вместо да отговори с да, нашата пак завъртя нещата. Ами отговори, бе в прав текст, че е мъртъв, след което разправай за звездите и гледането отгоре.
Тази Анелия ми е много неприятна. Някаква комплексирана и неудовлетворена женица, тръгнала да гони дивото при все, че тук има всичко.

# 865
  • София
Дано да раздвижат малко сюжета, че само на едно място тъпчат. Ако Ивайло Захариев го мютнат и вкарат повечко от Боби Турбото поне ще има на какво да се усмихнеш, а да не говорим че актьорски Боби е гласи над онзи мрънчо. Кера си седна като пич на предната седалка, абе.... сериал

# 866
Снощи ММ седи на дивана и чете книга. Аз се опитвам да гледам филма без да превключвам по другите канали. По едно време ММ спира да чете и поднася книгата към телевизора.
Да му дам вика на Захариев малко да почете...до тук рецитирал...бил Simple Smile

# 867
Боби щеше да е по-добър Калоян според мен, няма на 💯 визия на мутра. Добре щеше да изиграе митничарско чадо.

Актрисата, която играе Анелия, се справи чудесно в ролята си на завистлива прислужница в ДЖ , особено в последния сезон, когато полудя. Тук много вяло..но явно се дължи на кофти сценария.

# 868
  • Mediterraneo
Да, там беше брилянтна, на тази физиономия й ходят точно такива "откачени" роли като на прислужницата.

# 869
  • София
Да, там беше брилянтна, на тази физиономия й ходят точно такива "откачени" роли като на прислужницата.

Абсолютно, толкова абсурдно е нахилена, като перманентно напушена.

Общи условия

Активация на акаунт