СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 8

• 34 821
  • 567
  •   1
Отговори
# 240
И мен още ме наболява и ми е дискомфортно. Минаха 9 дни откакто родих. Чудя се и тези шевове кога ще започнат да падат. Пръскам с Цикатридина за по-бързо зарастване, но след това така щипе. Говорих с една приятелка и тя каза, че доста време след раждането я е боляло.

# 241
Ами мина си седмица. И си ме боли бая. По-лесно ставам вече, но има моменти, в които е мн болезнено. Още слагам Профенид. Но имам кръвонасядане и съм цялата синя отдолу, та може и това да влошава положението. И цикатридина пръскам. Гадост голяма е. Почти не сядам. Само като кърмя се мъча да намеря удобна поза.

# 242
Честито на новите мами!
Как обличате бебетата, вкъщи е 24 градуса.

# 243
Честито на новите мами!
Как обличате бебетата, вкъщи е 24 градуса.

Калояна се роди 2720 и я изписаха 2540, затова педиатъра ни каза с боди с дълго ръкавче, ританки и одеалце, а през по-топлите часове, когато в стаята е 26-27 градуса (западна с остъклена тераса) да е с чершафче. Каза че за бебета над 3 кг се препоръчва по-разголени, примерно късо ръкавче, но за малките - да им е топличко.

Аз имам въпрос. Днес ставаме на 10 дена и Калояна се буди гладна на час. Четох че има бум на растежа в този период. Някой сблъсквал ли се е? Само сучене ли е решението? Колко време продължава?

# 244
Да попитам вече родилите мами..
Бяха ли ви подути краката и пръстите на ръцете по време на бременността и отпуснаха ли се след, като родихте?
Аз не мога да си вляза в обувките 😥

# 245
Обикновено продължава 2-3 дни, да се регулира млякото.

# 246
Да попитам вече родилите мами..
Бяха ли ви подути краката и пръстите на ръцете по време на бременността и отпуснаха ли се след, като родихте?
Аз не мога да си вляза в обувките 😥
По време на бременността - не, но след като родих около седмица бях като голямата стъпка в краката, а ръцете не можех да си свия. Но спадна всичко сега Simple Smile

# 247
И аз бременна нямах отоци видимо, макар да се усещаха малко по обувките. Но като родих почнах да усещам задържаните течности докато ходех. 3-4 дни продължи и вече съм ок

# 248
Не съм родила но целия 9ти месец задържам вода,пия шуслерови соли за облекчение,но ми стават едни сандали само,никакви затворени обувки,навън вали и аз със сандали представете си гледката...

# 249
Вчера родих с индукция, епидурална и последващо нормално раждане. Ии епизиотомияя . 😏🥵😡 Принцесата се казва Марая, 3.500 , 51 см. 🥰❤

# 250
Честита Мария,да ви е жива и здрава,извинявам се за въпроса но какво е това индукция?

# 251
Предизвикано раждане. Мисля, че с окситоцин.

Честита Мария,да ви е жива и здрава,извинявам се за въпроса но какво е това индукция?

# 252
Аз също последните седмици от бременността бях адски подута, нямаше обувки, които да ми стават. Отидох да раждам с единствените сандали, които ми ставаха. След като родих, се оправих. Седмица по-късно си влизам в старите обувки.

На малката й падна пъпчето. Вътре има още от черното, което е и отвън. Със спирт ли да го почистя или само ще си падне? Малко ме е страх да не й направя нещо и да не я щипе.

# 253
Аз също последните седмици от бременността бях адски подута, нямаше обувки, които да ми стават. Отидох да раждам с единствените сандали, които ми ставаха. След като родих, се оправих. Седмица по-късно си влизам в старите обувки.

На малката й падна пъпчето. Вътре има още от черното, което е и отвън. Със спирт ли да го почистя или само ще си падне? Малко ме е страх да не й направя нещо и да не я щипе.
Ние като падна пъпчето слагаме само антибиотична пудра. Спирт не. Педиатърката така ни каза

# 254
Вчера родих с индукция, епидурална и последващо нормално раждане. Ии епизиотомияя . 😏🥵😡 Принцесата се казва Марая, 3.500 , 51 см. 🥰❤

Честито , да сте живи и здрави 🤗

Общи условия

Активация на акаунт