СЕПТЕМВРИйски мами 2019 - Тема 8

• 34 768
  • 567
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря ви за отговорите. Аз има на кого да поръчам в момента от Германия да ми ги донесат и май ще се възползвам в този случай.

Кърма аз не съхранявам, защото май си имам точно колкото за бебо, а и с помпата не се спрсвях никак добре. Сега с това бебе изобщо не съм я ползвала. Като си спомня колко много време ми отнемаше и колко малко изцеждах, изобщо не ми се иска да започвам. И с деугите деца не съм замразявала, защото количеството беше малко и я давах същия ден на вечерното хранене (май не съм от мамите с много кърма, дано поне да си стига за бебето, за момента наддава добре).

# 466
Момичета, вашите бебчета изпъват ли крачетата от коленцата? Забелязах, че моето момче повече си стои със свити крачета (като в ембрионална поза) и като му правя масаж след банята вечер не изпъва краката до край.

# 467
И ние сме с Колийф плюс Боботик, отделно давам БиоГая веднъж дневно по 5к—ки. Колийф давам е в лъжичка само с няколко капки разтворени, с помоща на капкомер, а не 20мл както пише.
Крачетата и нашите са повече свити.
Кърма имам цял рафт замразена, но вече не изцеждам. Пише, че може да се ползва до 4месеца след замразяване.

# 468
Аз давам Колийф и Коликинд, не знам дали има ефект - плаче по 1-2 часа на ден, дано скоро отмине.

Към родилите вече - пиете ли някакви витамини за след раждане и какви?

Вашите бебчета плачат ли като ги къпете?

# 469
Аз давам Колийф и Коликинд, не знам дали има ефект - плаче по 1-2 часа на ден, дано скоро отмине.

Към родилите вече - пиете ли някакви витамини за след раждане и какви?

Вашите бебчета плачат ли като ги къпете?
Доизпивам си витамините за бременни и кърмачки от бременността.
Моето в банята не плаче изобщо, много обича, но само като го извадим и започва да реве, особено като е гладен. Днес го нахраних и така го къпахме и не плака, правих масаж ... чак накрая му се доспа и заплака, което си е постижение. Като е гладен бързам да направя тоалета и изобщо не оставаше време за нормален масаж.

# 470
И ние се къпем след ядене, само така има мир и спокойствие Grinning Масаж ми казаха акушерките, че не е хубаво да се
 прави в началото, а като направи месец бебето.

# 471
И ние задължително наядени се къпем.
Витамини съм си взела АктивМама на Допел херц.

# 472
Ние наядени само спим. Иначе повръща. Немислимо е да сменя памперс дори наядена, камо ли да къпя. Реват си след баня, какво да ги правиш

# 473
Витамините изписа ли ви ги лекар? Аз се чудя какво да си взема да пия, защото имам болки в ставите, а и през деня почти не се храня. Нашия Марти докато го къпем кротува и после като започна да го обличам е чудо. То е рев и въртене. Чакам да стане достатъчно голям за памперс гащи, че едва го слагаме. Вашите такива ли са неуморни? Joy Аз масаж правя с олиото като го мажа, но съвсем леко.

# 474
  • София
И на мен ми каза педиатърката, че е рано за масаж и като направи месец.
По време на баня не плаче, но след това е голям рев, особено като му почиствам с физиологичен разтвор очите и нослето (а съм много нежна, просто не му харесва). Според мен реве и от глад, защото иска бързо да го облека и да му дам да суче, а не да се мотам и той да е голичък толкова време Wink

Витамини не взимам, но лекарят ми е изписал Тот'хема. Не знам защо. Преди раждането хемоглобинът ми беше 111, а пише, че съм загубила само 400 мл кръв, не се чувствах отпаднала след операцията и не ми е прилошавало като станах. Но си го пия.

# 475
Аз съм на Малтофер заради хемоглобина, понеже след раждането ми е бил 84, но май като го свърша ще видя витамини за кърмещи да си взема.

# 476
Момичета, аз скоро може да съм пациент на психодиспансера!
Нали се радвай, че днес майка си заминава и идва свекито--е дойде ама за месец, и всичко благодарение на ММ. Мислех, че сме се разбрали за седмица, но явно всеки си прави каквото поиска. Сега стои до кревата на детето уж да заспи, а то ѝ се кокори и май скоро няма да се случат нещата.
Извинявайте, че пак ви занимавам с моите семейни проблеми, но трябва да се оплача на някой!

На някое от вашите бебчета акито да е зелено?

# 477
Момичета, аз скоро може да съм пациент на психодиспансера!
Нали се радвай, че днес майка си заминава и идва свекито--е дойде ама за месец, и всичко благодарение на ММ. Мислех, че сме се разбрали за седмица, но явно всеки си прави каквото поиска. Сега стои до кревата на детето уж да заспи, а то ѝ се кокори и май скоро няма да се случат нещата.
Извинявайте, че пак ви занимавам с моите семейни проблеми, но трябва да се оплача на някой!

На някое от вашите бебчета акито да е зелено?
Акито, ако е зелено, значи детето е претоплено или дълго време стои с наакан памперс.
Това знам аз по въпроса.

# 478
Със сигурност не е от памперса, защото акаме в движение, а вкъщи е с камизолка и ританки. Възможно ли е да е от млякото?

# 479
И при нас акото е зелено чат пат. Обяснение нямам. Само на кърма е

Общи условия

Активация на акаунт