Лечение на псориазис 7

• 46 129
  • 395
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ходили сме при Нешков още в зората на онклиник. Поспорихме. Естествено, изписа техните продукти и си тръгнахме. Ефект нямаше при мм. Но при Вас може да има. Само че докторите там са, как да се изразя меко...дистрибутори. Не изписват друго, освен техните.

Toчно така е. Аз също съм ходила при него. 70 лв. за малкия вариант на крем със съставки от мъртво море. Зелен, гаден. Резултат 0. Дори стана и по-зле. Абсолютна търговия. Предложи ми да отида в неговия личен кабинет вече да говорим за други продукти, лекарства, от Гърция и т.н. Не съм ходила...

Търсех псанол тези дни и тук и в Гърция, понеже имаше добри отзиви назад в темата. Оказа се, че май са го спрели от производство.

# 121
Здравейте,

Видях в предната тема, че съм споменат, наистина не бях влизал от доста време. Веднага се връщам с добри новини, от 1 юли минаха 4 месеца вече и да, диетата на Пагано и всичко, което спазвах стриктно, помогнаха и ремисията е на лице. Миналата зима (а и всички предишни), когато правех точно обратното, разчитайки само на кремове и т.н., плаките бяха навсякъде, най-лошото е, че се бяха зародили десетки нови петна и растяха опасно бързо. След диетата очаквах с голямо нетърпение да мине месец от морската ми почивка, да дойде есента, да застудее изведнъж... Тези етапи бяха истинската катастрофа преди. Е, мога да потвърдя, че вече и трите етапа минаха, а аз имам по едно мъничко петънце на двата крака, и 2 на корема, но с размерите на грахово зърно, и съвсем малко на лактите. Никъде другаде, разбирате ли... Дори не мога да опиша колко се радвам, не мажа нищо, единствено ползвам шампоан за чувствителен скалп и хидратирам кожата след душ с лосион, нищо повече. Даже самите петънца излязоха, защото от месец някъде спрях режима и си похапвам от всичко, което смятам да преустановя. Диетата работи за мен, след 13 години борба най-накрая съм в ремисия, толкова лесно се свиква, че ме е страх сега да го пиша дори, но да, спазих всичко и беше ужасно трудно в началото - клизмите, чайове, много вода, месо по малко и само пилешко, риба, постоянно готвене ден предварително, за да си нося на работа, почти никакви млечни и мазно, никакъв алкохол, никакво кафе, никакво сладко, никаъв глутен, четях опаковки на всичко, но издържах и след третата седмица свикнах, дори на морето, хапвах риба всеки ден и не ми тежеше, най-хубавото ми лято беше това. С цялото ми самочувствие, защото от диетата свалих излишните килограми, някакви скрити такива желания да искам да се снимам постоянно, дори не знаех, че съм бил такъв суетен, наистина ми е трудно с думи да опиша какво е да се гледаш в огледалото и да няма и следа от псориазис. Може би защото от юноша го имам, а вече съм на почти 30 години. Имах наистина по цялото тяло пролетта, тази диета за мен направи чудото. Сега обаче проблемът е, че човек бързо свиква с хубавотоооо и даже се дразня как пиша колко щастлив съм, а пак се върнах на старите навици последния месец. Като си чист и си казваш, хайде едно парче торта, хайде чаша вино и така с много поводи последния месец тези "прегрешения" зачестиха, свинско месо, картофи, майка ми направила домашна лютеница и аз леко си позволих да забравя, че всичко това е тотално забранено, а се превърна в част от дневния ми порицион отново. Първите петънца не закъсняха, пак казвам, те дори не се забелязват, ако не знаеш какво са, преди бяха толкова много и големи, някои кървящи, неизброими, сега са 5-6 за цялото тяло. Но понеже си знам, че ако продължа така, ще си ги докарам пак, спирам и ще се сложа на няколко седмици пречистване според книгата. Нямам представа дали работи при всички, но аз наистина изядох книгата с всяка буква, всеки съвет, ходих на юмейхо терапия, масажи, всичко, което авторът беше споменал го отметнах от страх да не би то да не е причината в моя случай. Като заключение смятам, че при мен глутена и многото ядене на тесто, защото аз преди това си похапвах псотоянно, сякаш най-много допринасяше, щом го спрях тотално и нещата станаха много добре, а в допълнение на всичко останало, ремисията дойде. Желая ви успех и на вас, наистина след повече от десетилетие борба, чувството това лято за 1 път откакто бях ученик да нямам този проблем, беше прекрасно. Бъдете благословени и дано и вие намерите начина!

Здравейте, бихте ли споделили нещо повече за диетата на Пагано. С какво се храните, какво избягвате, пиете ли нещо допълнително?
Синът ми от преди 2 години има себорея, сега се появиха петна по краката и по тялото. Диагностицираха го като гутатен псориазис. Започнахме бани с минерална вода от с. Песнопой, но за сега само скалпа се повлиява много добре от тях. Плаките по краката не се повлияват.

# 122
С един пост не може да ви се отговори всеобхватно , затова най добре си купете книгата, не е скъпа и си я ползвайте като настолно четиво.На мен лично диетата не ми се отразява добре. Мнението ми  е, че е възможно да действа на някои хора, но в никакъв случай не може обобщаващо да се нарече че е панацеята решаваща проблема. Не излиза и евтино, а и е свързана с доста рестрикции и ограничения които винаги са за сметка на нещо друго.. Идва лято, слънце...много хора се повлияват добре и постигат ремисия през това време само от UV лъчите, така че ако започнете диетата сега и постигнете резултат, е възможно причината да е слънцето а не самата диета.
Решението е ваше.Ето ви линк, от където можете да си закупите книгата :
https://www.ozone.bg/product/lechenie-na-psoriazis/

# 123
Благодаря за отговора

# 124
Благодаря за отговора
за тялото вани с морска сол,сол от поморийските солници и мъртво море.

# 125
Благодаря за отговора
Предложението  не е лошо, но колко ли хора имат вани в къщи ?

# 126
Благодаря за отговора
Предложението  не е лошо, но колко ли хора имат вани в къщи ?
и ние нямахме 7 години, въпреки, че бяхме оставили място за вана в банята,когато видяхме зора пратих мъжа ми да купи каква да е,и сега я ползваме само за киснене със соли и за нищо друго, но вече по-рядко с профилактична цел. Споделих какво ни е помагало на нас точно за гутатен псориазис ,за който няма вана е ясно.

# 127
  • София
Мъжът ми се изчисти почти напълно с режима на Айдън Мустафов точно от гутатен псориазис, вижте ако се интересувате във Фейсбук групата му- има и други доволни от този режим. Накрая на втория месец сме и петната почти изчезнаха.

# 128
Благодаря на всички, благодарна съм че споделяте своя опит. А за ваните - петната са само на краката така че и в голчм леген би трябвало да стане. Имам луга, купена лятото   от Поморие, дали ще свърши работа?

# 129
Благодаря на всички, благодарна съм че споделяте своя опит. А за ваните - петната са само на краката така че и в голчм леген би трябвало да стане. Имам луга, купена лятото   от Поморие, дали ще свърши работа?
ще свърши работа, а от Била потърсете морска сол от бургаските солници. Също има в интернет поморийска сол на пакетчета на Sea Stars.
Скоро боледувало ли е детето преди да станат плаките?

# 130
Не е боледувало. Незнам от какво се получи. Мисля си дали не е някоя глутенова непоносимост. Ще пробваме и с безглутенови продукти.

# 131
Точно неговата рецепта ми е последната надежда, но за съжаление вече не успявам да се свържа с него, за да си набавя някои от билките, които не успявам да открия никъде.
Sad
Мъжът ми се изчисти почти напълно с режима на Айдън Мустафов точно от гутатен псориазис, вижте ако се интересувате във Фейсбук групата му- има и други доволни от този режим. Накрая на втория месец сме и петната почти изчезнаха.

# 132
Anastacia, кои билки не намирате? Ще се опитам да помогна..

# 133
Здравейте. От 15 години съм с псорязис. Не съм чувала за режима на Айдън Мустафов. Бихте ли ми обяснили какво представлява. Не съм го чувала до сега

# 134
  • София
Здравейте. От 15 години съм с псорязис. Не съм чувала за режима на Айдън Мустафов. Бихте ли ми обяснили какво представлява. Не съм го чувала до сега
Пускам скрийншот на режима му, в него е описано всичко. Anastacia,  и на нас Айдън не отговори, знам, че рядко отговаря, ако пишеш. Ние си намерихме продуктите директно от Турция, наш познат беше там и ни ги донесе. Сега обаче с това извънредно положение ще е трудно.
 Има една ФБ страница- Продуктите на проф. Сарачоглу- там също може да се поръчат, но ние не сме пробвали от там и не знам колко са оригинални.

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 01:35 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт