Коледни подаръци 2019-2020

• 50 359
  • 408
  •   1
Отговори
# 360
  • нейде там, където ....
Моля за помощ в избора на апарат за кръвно налягaнe - Omron или Microlife? До 150 лв.
Също за преса за коса с възможност за къдрене - до 200 лв.

За близък възрастен купувах този omron c3 comfort . Особено харесах твърдия маншет, с който не се налага толкова прецизно да се наглася и пак мери точно (сравнявано с показанията в кабинета на личен лекар). От сайта бяха любезни и ми помагаха какво да избера.

# 361
  • София
Бихте ли ми помогнали, търся подарък за свекърва ми, а тя обожава свещи, ароматизирани особено. Ще се радвам за интересни идеи Simple Smile
Аз съм подарявала от Тук https://gancini.com/ с аромат на кафе и сметана.
Изглеждат страхотно, миризмата преди запалване също е много силна( докато стане време да ги подарявам, целия гардероб ми миришеше на прясно кафе ) След време, едната дама спомена, че много И е харесала(но то едва ли някой би казал, че не му харесва подаръка)

# 362
За свещите, в нотино има много яки комплекти. Провери и там

# 363
Моля за помощ в избора на апарат за кръвно налягaнe - Omron или Microlife? До 150 лв.
Също за преса за коса с възможност за къдрене - до 200 лв.

Имаме у дома два апарата за кръвно и един инхалатор на Омрон. Признала съм марката. Апаратите по-рядко се ползват, но инхалаторът за седем години си е изкарал всеки цент.

# 364
Омрон са "мерцедеса" на апаратите за кръвно. Всичко останало е компромис.

# 365
  • Somewhere in Spacetime
Имам Микролайф. Купих го по време на бременността, че ми беше ниско кръвното налягане. В болницата, където се следих и родих, ползваха тази марка (и на феталната ехография също). Засичала съм го с механичен (с помпичката) на родителите ми - няма отклонение.
Иначе имам термометър за чело на Омрон - бива, и инхалатор на същата марката. Не съм пристрастна. В аптеката ми обясниха, че често имали рекламации на апаратите Омрон и Сендо.
Всеки ще похвали неговия, трябва сами да изберете. С техниката е на късмет - и най-прехвалената може да се счупи.

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 14:11 от Black Hole

# 366
Благодаря ви много за мненията.. макар че още повече се обърках. Simple Smile)) Ще търся на промоции и това ще е решаващо.

# 367
Мисля, че мернах Микролайф с намаление в новата брошура на Лидл, можеш да провериш.

Редакция: След като разгледах брошурите на Лидл, се сетих, че май го видях на брошура на аптеки Нове (много брошури в тая поща и се обърквам).
Виж тук:

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 14:24 от Amphibia

# 368
Аз препоръчвам Omron с две ръце имам и инхалатор и апарат за кръвно от много години .Не съм имала проблеми с тях .Парите които съм дала за тях си ги върнах отдавна.

# 369
Понеже сме в ремонт се разбрахме тази година да не си подаряваме подаръци, но аз реших да взема по нещо малко на всеки.

За майка ми козметика - крем за тяло, за ръце и балсам за устни.

За баща ми, понеже е русофил реших да му взема няколко руски бирички и мезенца.

За приятеля ми футболни гети и може би още нещо, но не съм го измислила.

На работа ще си правим таен дядо Коледа и ще подарявам подарък на момиче - мисля да направя нещо като кутия тип коледен starter pack - коледна чаша, пълна с разни бонбонки и сладки неща, коледни чорапки, балсамче за устни и крем за ръце.

За мен евентуално ще си взема книга, която искам отдавна.

# 370
  • Козлодуй
Аз си поръчах за себе си ушанки да ми топлят ушите с вградени в тях слушалки и подложка за мишка Simple Smile
На съпруга ми взех прозрачен сенник за колата да не му светят в очите и против слънце - те са две в едно Simple Smile
На други познати - коледни кърпи Simple Smile
На сина смарт часовник Simple Smile
Скрит текст:
Ето сайта от който си поръчах ушанките - много ме кефи - визия като от 80-те години Simple Smile
https://www.sim.bg/zimni-shapki-i-ushanki-sys-vgradeni-slushalki

# 371
Аз си поръчах за себе си ушанки да ми топлят ушите с вградени в тях слушалки .
https://www.sim.bg/zimni-shapki-i-ushanki-sys-vgradeni-slushalki[/spoiler]

Как се перат ушанките ?

# 372
  • Козлодуй
Не зная - надявам се да са калъфчета и да се свалят Simple Smile

# 373
Харесах си ръкавиците, имал ли е някой такива?

# 374
  • София
Харесах си ръкавиците, имал ли е някой такива?
Точно такива не съм имала.
Имах рекламни на Huawei. Имам и разни купувани от знайни и незнайни магазини. Удобни са и вършат работа.

Общи условия

Активация на акаунт