Коледни подаръци 2019-2020

• 50 392
  • 408
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
И аз съм готова с подаръците Simple Smile Simple Smile
На майка ми едно топло долнище,
На баща ми маратонки .
Големият ми син ,на 9години ,ще получи карта памет за телефона си ,Лего,магнитни топчета.
На малкия ми син - кола на Пес Патрул с Чейз,мотор на Хот Уилс,ЛЕГО,часовник ,раница на пес патрул.
Взела  съм им и една палатка за игра.
На мъжа ми блуза и портмоне.

# 391
Да мина да се отчета и аз с подаръците.

За мама - нова раница и билет за културно събитие;
За детето - голям Геомаг конструктор, една игра тип Смарт гейм, 3 книги тип енциклопедия (история на света, човешкото тяло и.... - не помня третата;
За мен (и аз съм човек) - звънец за колелото, Лего със статуята на свободата;
За приятелите, с които ще празнуваме - билет за културно събитие за дамата, по един ваучер от Амазон за двамата младежи + кутия бонбони
За любимите ми пет приятелки - по едни коледни чорапи и малко козметика
За братовчедка ми - пари.

# 392
Това са ми подаръците за колежките

Ръчно съм ги изработила и много съм доволна. Бутилките са празни, но ще имат лед лампи и ще светят.Като украса. А може да ги напълня с домашно червено вино.

За сина-правилник за движение, че ще е кандидат шофьор. За татко, който е възрастен, вече му подарих подаръка- панталон и домашни топлинки/Много е доволен/, за дъщерята чанта от емаг, за ММ ръкавици и машинка за подстригване Филипс.

# 393
Отделих си предходните 2 дни за обикаляне за подаруци.Обицам да намирам за всеки тоцния подарък

# 394
  • София
Според вас ще има ли още спад още в цените на конзолите PS4? И този безлихвен кредит от Уникредит наистина ли е с 0% доплащане или да не се занимаваме?
https://www.ozone.bg/landing/koleda-2019/playstation.php?gclid=C … snnhoCnasQAvD_BwE

# 395
Според вас ще има ли още спад още в цените на конзолите PS4? И този безлихвен кредит от Уникредит наистина ли е с 0% доплащане или да не се занимаваме?
https://www.ozone.bg/landing/koleda-2019/playstation.php?gclid=C … snnhoCnasQAvD_BwE

Този е на доста добра цена
https://www.ozone.bg/product/sony-playstation-4-slim-500gb-fortnite-neo-bundle/

# 396
  • München, Deutschland
Да се купува PS4 не е ли малко безсмислено вече? Нямаше ли скоро да излиза следваща? По-добре да се изчака новата, защото и новите игри ще излизат за нея (макар че все пак поне първите 2-3 години сигурно ще тръгват и на PS4), и характеристиките й ще са по-добри.

# 397
  • София
Да се купува PS4 не е ли малко безсмислено вече? Нямаше ли скоро да излиза следваща? По-добре да се изчака новата, защото и новите игри ще излизат за нея (макар че все пак поне първите 2-3 години сигурно ще тръгват и на PS4), и характеристиките й ще са по-добри.
Sled една година... и цените ще са олеле майко.

# 398
Аз си подарих пътешествие до желана дестинация Simple Smile.
Зарадвах близките с желани от тях неща.

# 399
Аз тази година взех коледни кутии и направих сладки и добавих ръчно рисувани картички Simple Smile Струваше ми се по-лично, тъй като отделих време за това, макар че не е твърде много.

# 400
  • София
Аз тази година взех коледни кутии и направих сладки и добавих ръчно рисувани картички Simple Smile Струваше ми се по-лично, тъй като отделих време за това, макар че не е твърде много.

Точно в това е смисъла според мен - във вниманието, в милия жест.Не е нужно да е много, да  е голямо, да е скъпо. Дори смятам, че скъпите подаръци са излишни.

Честита Коледа на всички в темата! Желая ви здраве, топлина и хармония! Christmas Tree

# 401
Хибискус, Илайза, Flowers Hibiscus Heart Flowers Hibiscus Бонбони ще купя, тя обича от сорта на пияните вишни, нещо там шоколад-алкохол, има избор, но пък само шоколад/ови не обича. Няма диабет, та ме улеснява в това отношение. Календар също, по-голям и да се виждат цифрите, че там май и очилата не помагат. И, понеже ѝ купуваме пенсионерски и агро вестници, обича да чете, идеята за абонамент е добра, да не ме чака в неделя да ги нося. Благодаря, момичета!
А за шоколадовите портокали и бутилчици ударих на камък, или сайтът не е в ред, или няма артикулите. При изпращането на поръчката, накрая чак, излиза, че липсват. Здраве да е, ще търся по магазините шоколадови нещица.

Лабрекс, шоколадовите бонбони с крем уиски на Лидл са разкош! Вече опуках две кутии сам самичка. Grinning

# 402
  • Bарна, морето, сините вълни
Споделете, какво ви подариха на вас за Коледа. 😊
Аз получих от ММ три тави с различна големина и нож. Нашите на мен дадоха пари, на детето пуловер, а на ММ куфарче с козметика, въдица, месина, макара и фенерче, но това е и за имения му ден, който е утре. От сестрата на ММ получихме коледна чаша, чиния и престилка, за детето играчки и пантофи. От кумовете коледна купичка и красива свещ, помислили са и за четирикракото ни детенце - топка. Досега никой друг освен свеки не е подарявал нещо на кучето ни и ми стана много мило.

# 403
От майка ми и баща ми получих парички с който си купих ботушки и една блуза.
От ММ ултразвукова четка за зъби.
От една колежка много красив свещник.
От мен за мен бельо.Grinning

# 404
  • под тепетата
Споделям само този, с който мъжът ми успя да ме изненада. Купил ми (ни) е килимче (та) за йога. Той ходи и ме врънка от доста време да тръгвам с него. Не знам само с времето как ще се разбера, пък и като се знам каква съм гъвкава  Joy.   

Общи условия

Активация на акаунт