Коледни подаръци 2019-2020

• 50 462
  • 408
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, като се прибера довечера вкъщи ще ви пусна линк от лаптопа.  Peace

# 106
  • софия
Всяка година си купуваме нещо за къщата. Тази година, поради стечение на обстоятелствата (непредвидено умрял робот) ще имаме подранил такъв - нов робот за чистене.
За детето - смарт часовник, топли кожени пантофи от агнешка кожа и някакви дреболии покрай тях.
За майка - пантофи, халат за баня.
За половинът (не може съвсем без подарък) - халат за баня, новият icos и калъф за тях.

Имам да мисля девера, зълвата и близнаци на 10 г.

# 107
# 108
  • Plovdiv, Bulgaria
Много красиви и лични подаръчета! Благодаря много!

# 109
  • София
Още нищо не сме купували, но вече сме набелязали какво ще бъде.
За моите родители и за свекърите ще има кошници с различни лакомства, кремове за лице за майките, лосиони за бръснене за бащите, бутилки с питие (още не съм решила какво да е точно) и някакво коледно растение (винаги им вземам коледна звезда или някакви конифери с украса, а този път свекърва ми иска саксиен кипарис).
За семействата на сестра ми и на етърва ми ще има също по една кошница + бутилка.
За племенника, който е в 11ти клас, ще има пари и той да си купи сам нещо.
За едната племенница, която е семейна, ще има кошница с лакомства и за нея ще взема козметика за бременни, защото тогава вече ще е почти в средата на бременността си.
На другата племенница и на моята най-голяма дъщеря, които са студентки в чужбина, съм харесала палта, но искам да се приберат да ги мерят.
За втората дъщеря ще вземем комплект бижута, които тя иска за предстоящия бал.
Третата дъщеря си е поръчала нов халат за баня, че старият й окъся. Към халата ще й вземем някакви душ-гелчета или друга козметика за баня. Иска и ново калъфче за телефона.
За най-малкия е най-лесно. Той ще се зарадва най-много на играчка. Ще му вземем и нови пантофки и пижама.
Ние със съпруга ми обикновено си вземаме нещо дребно и символично. Тази година ще му взема бутилка от любимото му уиски (има някаква лимитирана серия в интересни бутилки). Ако останат пари след празниците, съм набелязали хубав унисекс парфюм, който ще взема за нас двамата, но е скъп и ще почака.
Аз съм му казала, че не искам подарък, а да ме пусне отпуска от средата на декември до средата на януари. Това ми стига. Simple Smile

# 110
Fever Ray, страхотни идеи. Един съвет от мен за бременната племенница. Вземете ѝ козметика, само ако сте сигурна, че ще я одобри. На мен лично не ми понасяха никакви миризми (дори познати и такива, които съм ползвала преди бременността) на мазила, парфюми, дезодоранти. Така изхвърлих козметика за 70лв в кофата 😃

Sea.sea, благодаря за линка. Има много Анита и всички са с работилнички във ФБ 😁

За сега какво съм измислила аз:
За двойката на която сме кумове- магнитен пъзел с тяхна снимка и детенцето им. За детето (на почти годинка) интерактивна играчка + от тези персонализирани играчки за елха.
За брат ми и снахата, както и за сестра ми+ зета - също пъзелите със снимка.
За нашите деца - за каката (почти на 6) по списък, тя има винаги много желания, та разделям и за нас и за бабите какво да подаряват. Обикновено са рокли и някои интерактивни играчки. Мислим и тротинетка.Взела съм и онова одеало-опашка на русалка, парфюмче също искаше. За малкия още не сме го измислили, той ще е на 9м и не знам какво да е.
За нас сме решили да си подарим хубави възглавници ( за сега).
За родителите ни още нямам никаква идея.
Има и някои дечица покрай нас, за които ще накупя сладкиши 😊

# 111
  • София
Присъединявам се към съвета за избора на козметика. И имам предвид за козметика по принцип, не само в случая за бременни, така че моля никой да не приема написаното като забележка. Само споделям лично мнение и опит с този вид подаръци. Широко разпространено е да се купува козметика за подарък, защото е лесна за  осъществяване покупка и почти всеки ползва някаква козметика, но е рисковано, ако не познаваме в детайли вкусовете за козметика на човека за когото купуваме. Лично аз в такъв случай предпочитам да подаря ваучер за козметика, за да си избере човека сам според предпочитанията. И вече съм почти сигурна, че тази Коледа ще подаря ваучери от ДМ или Лилли където продават както козметика, така и други продукти и ми се струва, че всеки би открил нещо полезно за себе си там.
Аз например мога да ползвам само медицинска козметика заради проблеми с кожата. Когато ми подарят козметика обикновено се налага да й търся нов притежател.

# 112
pandachina, от къде поръчвате пъзелите със снимката на близките?

# 113
  • София
Козметика подарявам само на най-близките си, на които познавам вкус, предпочитания, ползван клас козметика и т. н.
Специално бременната племенница ми е като дъщеря и се виждаме през 2-3 дни. Даже може и сама да си избере какво ще й взема, но и аз да избера, няма да сбъркам. Сестра ми не си пада по козметика и аз съм тази, която от дете се клепаше с нея и поне половината козметика за нейните 27 г. съм я купувал аз.

# 114
  • София

Не съм писала нищо за пъзели.  Някой друг е бил. Simple Smile

# 115

Не съм писала нищо за пъзели.  Някой друг е бил. Simple Smile
Аз писах за пъзелите. Ето от тук си избрах
Скрит текст:

# 116
Здравейте и аз да се включа в темата за подаръци. Миналата година уж от рано се започна ама накрая в неделята преди Коледа тичай до мола - беше супер гъчканица.... Та най- трудно ми е за племенника на 9 години и за мъжа ми (може някоя технологична джаджа да е)
За майка ми нещо за вкъщи - тя обича коледни украси и може да и взема ръкавици, че все ги губи. За брат ми, който е именник и много обича да готви съм избрала арт дървена дъска за рязане   Simple Smile))  https://www.facebook.com/PepeWoodsCraft/photos/pcb.4672119408756 … ype=3&theater чудя се за тази. А за малката госпожица на 6 ми е най-лесно Simple Smile))) много обича да рисува и разбира се каквото тя си пожелае стига да не е пластмасово и китайско..... Дано тази година да не тичам до мола....

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 20:36 от Juja0505

# 117
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Аз няма да споменавам за кой какво а директно пиша подаръците
1,Комплект куфари (3бр са )
2,Водоструйка
3,Меки шалове
4,Коледни чорапи от OYSHO
5,За едно бебе  -комплект вилица(2бр.),лъжица(2бр.) и нож  с мечо Пух и дискретен надпис на детето
6, красиви коледни свещи
7, комплект хубава козметика.
8,Нов телефон
9...... И другите подаръци още не са измислени
Simple Smile

# 118
  • В градината...
Много ми хареса водоструйката - супер ценен подарък. А как се измива банята с нея...

# 119
  • Враца
Коя е тази водоструйка?

Общи условия

Активация на акаунт