Коледни подаръци 2019-2020

• 50 430
  • 408
  •   1
Отговори
# 165
От Джъмбо например. Има различни размери кошници и панери.

# 166
  • София
Rimar,  ако сте от София вижте на борсата за цветя на Димитър Петков . На Симеон има магазин с кошници и какво ли още не .

# 167
Здравейте, да споделя и аз какво мисля да взема.

За детето трябва да взема две неща - едното за Сейнт Никола на 6 декември и за Коледа. За първия празник ще взема албум за картите Покемон, че след последното пребиваване в Турция картите десетократно се увеличиха. За Коледа ще си направим общ подарък с него. Тъй като и двамата сме фенове на Лего, харесали сме си замъкът на Хари Потър. Цената му никак не ми допада, но детето твърдо това иска, от два месеца не си е сменял мнението. Мисля, че го е заслужил - тази година е неузнаваем в училище в добрия смисъл, а и ще се позабавляваме заедно. На майка ми ще подаря един уикенд в Париж заради една уникална изложба на Да Винчи, която иска да види. За любимите ми приятелки (около 10 броя) - козметика. Братовчедка ми на почти 18 години ще получи кеш, а два броя млади хора, които са големи читатели - платнени подвързии за книги. Трябва да помисля нещо за вуйчо ми и вуйна ми, но могат да минат и с едни белгийски бонбони и бутилка хубаво вино (която да изпием заедно).

# 168
Nedinka,
Този уикенд ще има 30% намаление на всичко в Комсед, виж дали няма да има и въпросният сет Лего Simple Smile

# 169
  • София
За свекъра и свекървата ще купя две големи кошници и ще ги напълним с разни неща за хапване и пийване , ще ги опаковаме с целуфан и две големи панделнки  Hug
Откъде купувате кошниците?

На пазара Д. Петков от към Симеон, където е борсата за цветя, на ъгъла има едно магазинче за такива неща   / кошници, опаковъчна хартия, пликове за подаръци и всякакви джуджавки/ от там съм взимала .

# 170
Nedinka,
Този уикенд ще има 30% намаление на всичко в Комсед, виж дали няма да има и въпросният сет Лего Simple Smile

За съжаление не сме в България. Но и да бяхме, надали щеше да го има този конструктор - води се по-рядък модел. Ще го поръчам от сайта на Лего.

# 171
  • Берлин
Nedinka,ние сме  луди лего фенове. Сайтът на лего не е най-добра опция. Най-добри цени хващам в Mytoys. Следи ги,ако ти е удобно

# 172
Препоръчайте ми офроуд количка с дистанционно - преди време гледах реклама на едни които са с огромни гуми и се въртят по гръб таван, няма пречки за тях никакви. То общо взето бяха 4 гуми и малка количка помежду им, но общо взето минават отвсякъде

# 173
Едни от нещата, които синът ми си е поръчал за Коледа са тостер и микровълнова фурна. Някакви предложения за нещо по-читаво, а не обикновена пластмаса?
Иначе си е харесал една писта на Monster truck. Добре, че Комсед ще имат намаление и ще се възползваме.

И се оглеждам за ел.четка за зъби за ММ,  че отдавна иска. Ще съм благодарна за предложения.

# 174
И в Хиполенд този петък всичко ще бъде с 25% отстъпка.

# 175
  • Враца
Едни от нещата, които синът ми си е поръчал за Коледа са тостер и микровълнова фурна. Някакви предложения за нещо по-читаво, а не обикновена пластмаса?
Иначе си е харесал една писта на Monster truck. Добре, че Комсед ще имат намаление и ще се възползваме.

И се оглеждам за ел.четка за зъби за ММ,  че отдавна иска. Ще съм благодарна за предложения.

В Кауфланд има в момента, Филипс, намален от 199 на 99 лв

# 176
Nedinka,ние сме  луди лего фенове. Сайтът на лего не е най-добра опция. Най-добри цени хващам в Mytoys. Следи ги,ако ти е удобно

Мерси за идеята, Папурче-мехурче. Веднага проверих на сайта, но точно легото, което искаме, го няма. А ние искаме замъка на Хари Потър. В каталога на Лего пише буквално ‘трудно за намиране’. В стандартните магазини за детски играчки го няма. Предполагам, че в магазин на Лего ще го има, но най-близкият е на 200 км. В белгийската версия на сайта на Лего цената е точно толкова, колкото във френския Амазон. Ти защо не препоръчваш сайта? Никога не съм го ползвала.

# 177

Търсим детски тостер и микровълнова.

# 178
Филипс от 199  а 99 лв е електрическа четка за зъби, тъй като търсеше предложения за такава.
Не е детски тостер

# 179

Здравейте,от днес в Метро има 2 броя ел. четки браун за 65,99 с ддс. https://catalogues.metro.bg/gifts-1924/page/16?_ga=2.239226571.9 … 569480.1554189967

Общи условия

Активация на акаунт