🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 634
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, момичета!

Всеки нов ден ни дава нещо ценно!
Възможността да живеем, да се усмихваме, да започнем отначало..

Добро утро и прекрасен ден!

Şampiyon 1.Bölüm - резюме

Артвин е домакин на големи и важни състезания по бокс. От една страна, младият и талантлив боксьор Фърат Болюкбаши, по прякор Кавкас, от друга страна, най-обичаният шампион на Турция - Нейдет Суфи Озер. Фърат преживява още едно вълнение, в допълнение към двубоя, в който скоро ще излезе. Съпругата му Ейлюл е бременна и двойката брои дните преди раждането, което лекарите смятат за много рисковано.
В нощта, когато Фърат ще излезе за двубой, той ще спечели шампионската титла, за която мечтае, но ще плати много висока цена за това. Той ще загуби жена си веднага след раждането, а Ейлюл преди да умре, му завещава да се откаже от бокса и да не принуждава сина си да преживее това, което самата тя е преживяла през всичките тези години.
След тази нощ от боксьора ще остане само бащата, който спечели шампионския пояс само за няколко часа. Баща, който се е посветил на сина си, който подобно на съпругата му, страда от болестта Фамилна Средиземноморска треска (FMF)*. Но болестта на сина му Гюнеш ще се развие през годините. Баща и син ще дойдат в Истанбул като последна надежда. Но те са напълно неподготвени за изненадите, причинени от липса на възможности. Веднага щом пристигнат, в допълнение към болестта, те ще трябва да започнат борбата за живот в този непознат и чужд мегаполис.
Фърат е толкова умел в бащинството, колкото и на ринга. Той ще превърне в очите на сина си в приказка трудната борба в Истанбул, която започнаха заедно, пътуванията им до различни болници и самотата. Горчивият опит, който ще трябва да изживеят в Истанбул, ще отвори вратата за съвсем различно чудо за баща и син, те ще се срещнат с д-р Суна и тя ще покрие всички разходи по лечението на Гюнеш.
Но животът удря по-силно от съперниците на Фърат на ринга и чудото, както се случва в реалния живот, няма да продължи дълго.

*Фамилната Средиземноморска треска (FMF) е генетично обусловено заболяване. Пациентите страдат от повтарящи се пристъпи на треска, придружени от болки в корема или болка в гърдите или болка в ставите и подуване. Болестта обикновено засяга хора с произход от Средиземноморието и Близкия Изток, по-специално евреи (особено сефаради), турци, араби и
 арменци.

Източник: https://vk.com/turkishtuz

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 09:08 от Emiliya

# 16
  • On the sea
Добро утро!

Еми, поздравления за новата тема, както винаги вълшебна и изпипана до най - малкия детайл 😊😊😊
Готови сме за началото на Шампион

И една снимка за настроение, най - накрая се добрах и аз до морето 🤗🤗🤗

# 17
Здравейте! Прекрасен ден!

Домът е там, където сърцето ти е спокойно..
Не там, където са побрани всичките ти вещи..
Там където, искаш да прекарваш времето си
и да се скриеш от света за малко..
Да заспиваш спокойно и да се будиш щастлив...
Домът е там където е сърцето ти

# 18
Велви, радвам се, че новата тема ти харесва и ти благодаря за чудесните колажи, с които си я украсила. Наистина сме готови за "Шампион", но като чета резюмето сърцето ми се свива. Тежка драма ни предстои. Но ние умеем да пречупваме всичко през призмата на хумора и забавата, затова съм убедена, че в темата ни няма да е тягостно. Пък и Ийт Козан винаги ни е под ръка и ще ни вдъхва кураж и увереност, за да се преборим с всички страдания и изпитания, през които ще премине Фърат Бюлюкбаши.

Баща, който се опитва да спаси сина си.

# 19
# 20
Хайде на изкушенията , днес са от мен
как ми се доядоха  Crazy

Скрит текст:
малиновия слоделед ще ме накара да ида до магазина
кучето от двора на Чачо , мениджъра му го е публикувал в сторито . Или е  дом . любимеца на мениджъра му Енгин , но това  прилича на Чачовите храсти и двор . Шаманката се разкарваше с някво куче преди , може да е същото Thinking Вероятно се прибрали от морето , щото рускините коментираха че спрляла да слага пейзажи и да намеква , има логика  Joy

Емии , от Али Ав клипчета има я шамана за майтап , ако ти се занимава може да извадиш гифки . Има я и Хазал .
ето още само с Чачо и Хазал  Flutter
https://www.youtube.com/watch?v=3Uzuw_hSVCw

https://www.youtube.com/watch?v=6hie2xSTNpI&feature=player_embedded_uturn
Участвала е в други дизита . Няма кво се лъжем ако нямаше връзка с Ча Никой няма  ги коментира  и знае .

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 15:58 от femmi2

# 21
Феми, благодаря много за следобедните изкушения. Ще си запазим традицията, пък и трябва да сме красиви за Шампион. Много са хубави клипчетата на Али Ав, но този надпис по средата ме дразни и гифчетата не стават добре. Днес съм ти приготвила любимите лалета. Ще направя и гифки с Чачо и Хазал, но шаманката не ща да я гледам.

Скрит текст:

Беше ме попитала за Есра Билгич - Откакто я гледах в "Една надежда стига" следя нейните изяви. Хареса ми тази актриса, а снимките, които ти си качила са чудесни. Откакто се разведе тази жена стана още по-пленителна. Мисля, че ще й се получи сериала.
    Нашите влюбени гълъбчета:

# 22
Цитат
олее много хубав колаж , любимите ми цветя и актьори Flutter

Емии , страхотна си !
За теб Hug Hug bouquet

Ча в ролята на Емир  Heart Eyes

феновете са спретнали колаж Киво и Ча

разбира се маминият хубавец

Еми виж на какво попаднах в тубето  5 интересни неща за Толга Сайшман 
https://www.youtube.com/watch?v=SE_JhVKGvFM

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 17:46 от femmi2

# 23
Еми, прекрасен колаж, незабравим момент

# 24
Вероятно не знаете  ,и аз наскоро се сетих ,така като си лафим в темите ,че Толгахан и Хазал Кая са участвали заедно в предаване или по - скоро събите . Не помня подробности  със сигурност имат участие . Хазал беше в костюмче и Толга също стилен .Бяха поканени да говорят за нещо ,ама  ще питам в темата на ОС . Някой може да помни  да издирим в мрежите .  Знам че ще е интересно за вас това инфо .

# 25
Феми, малко трудничко ще бъде на албанската усойница да "опитоми" Толга. Според мен "опитомената" е тя, хич не я виждам из сайтовете след раждането на Ефехан. Дали не готви някой нов музикален клип, или наистина се е превърнала в покорна съпруга и майка - не зная. Но "шапка й свалям" за умението й да привлече вниманието на хубавеца и да го накара безумно да се влюби в нея. Не я харесвам, но ми е приятно да гледам влюбени семейни двойки.
    Ще чакам информация за Толга и Хазал - това доста ме заинтригува.

Цеце, гледам клипчета с Нур и Ийт Козан и ме изпълват с умиление. Как е възможно едно нежно докосване, усмивка и очи пълни с любов да са толкова въздействащи.

# 26
Еми ще питам  ,Бел вероятно помни и ще напиша при вас инфото .

Казваш не се зне кой кого е Опитомил ,Толга албанската тунингована кукла или тя него Joy
Шапка и сваляме на нея и на шаманката успяха да докопат красавците . Ча има надежда да не изгори с нея ,ако има акъл и мисли .

Опитах да намеря нещо за Толга и Хазал не се получи . Трябва да знам поне коя година са участвали в събитието . Ще разпитам  и ще търсим пак .
 Тогава нямаше тема за Толга  във форума . Еми я заинтригува инфото .

Горещи страстиии са най опасни . Ръката му се плъзна по бедрото  Crazy кърти ламарини както се казва на жаргон . Искаме още да кърти
Колежката как я издържала не припадне  Joy Joy Искам и аз така с нокти шЪ  го дерем Blush. кви ги дрънкам заради тоя красавчик .

Последна редакция: ср, 11 сеп 2019, 19:40 от femmi2

# 27
Фемиии, тези горещи сцени са уау. Късметлии сте вие - гледате Чачо как се вихри, а ние се радваме на бегли целувки по бузата и челото. Но емоциите са незабравими. Heart Eyes Heart Eyes

# 28
Еми, не съм гледала нито една серия от филма сигурно от 2 месеца, но днес с тия чудесни гифчета от любими моменти направо ме зоват да си го пусна пак.
Феми, възхищавам ти се, такава отдаденост към любим актьор не съм виждала. И ако не беше ти даже нямаше и да знам кой е Чачо, може и да не съм изгледала нито един негов сериял, но поне ти ме запозна с един красив мъж.

# 29
Цеце, аз днес съм настроена много лирично - на тема предложение за брак съм. Гледах отново тези моменти и сравнявах. То какво ли да сравня - безумната любов от пръв поглед между Нур и Ийт Козан и ... предложението за брак от Фатих. Неее, нямам база за сравнение .....

Общи условия

Активация на акаунт