🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 739
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета!

"Когато се усмихваш на живота, в крайна сметка заживяваш живот, който си струва усмивката."

Каквото и да правите, забавлявайте се! Изпълнете деня си с жизнерадост и любов!

Много слънчеви мигове през почивния ден!

# 466

ФЕМИ, да те успокоя, отношенията на Дуйгу с Ча продължават, потвърди го пред журналистите.

Днес рожден ден празнува Берен Гьокйълдъз, Мелек от сериала "МАЙКА". Става на 10 години.
Талантливо, умно и добро дете!

# 467

Още един актьор, който прави впечатление с присъствието си в "Шампион" - Halit Özgür Sarı (Халит Озгюр Сари)  - Керем. Непокорен и буен младеж, озлобен и гневен на Кафкас, обвинява само него за смъртта на баща си. Единственото му желание е да стане боксьор и да отмъсти.

В 3 епизод Тансел решава да отстрани Керем от бокса и залата. Но Керем няма да се откаже от мечтата си да стане боксьор. Докато Тансел си мисли, че е решил всички проблеми,  Керем ще удари в най-неочаквания момент.

# 468

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 12:14 от Цвети &

# 469
Мноого снимки на булки,обърках се.. Joy

# 470
Цвети ,голямо успокоение нЕма що! Казала пред журналята романа продължава . Ча е за бой ,Дуда се възползва от вкуса му и е хлътнала  За него не знам .  Никога не сме го виждали да гледа някоя влюбено ,освен в сериал като актьор . Не си пада по демонстрации.  Направи много заведе я на сватба , всички знаят че му е Официална . Някой ден и това ще свърши ,ако още се интересуваме от него  и сме у форума .
Драскаме си ,ясно е че живеят с когото и както искат .    Не щЪ си представям как си ляга с тоя крокодил и я целува.

Много хубав боксьор  сте сложили. Харесвам му бицепсите и мускулите  .Heart Eyes
Както чета от Еми чакат го още препядствия ,искат да му отнемат Гюнеш.
Има верен прятел . Добре си партнират с Толга .

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 17:16 от femmi2

# 471
# 472

Труден избор - да участва в незаконните боеве и да наруши обещанието, което е дал на покойната си съпруга или да загърби клетвата и да се бие - за сина си, за неговото здраве и по-добро бъдеще!
     Кафкас - разкъсван от тревоги, съмнения и вина! Ще успее ли да се изправи на крака, ще усети ли, ще преживее ли едно спокойно и щастливо бъдеще. Ще дочака ли момента, в който да прегърне детето си здраво!

# 473

.. малко следобедно празнично изкушение,
да ви е сладко красавици!!

Цитат
Broken Heart

# 474
Здравейте, момичета!

"Гордостта не търпи да има да дава, самолюбието не обича да се отплаща."
Франсоа дьо Ларошфуко

# 475
Софи, Цеце, благодаря ви за следобедното изкушение - свежо и приятно.

Гледам къщата, която Тансел купи за своята годеница Суна - безцветна, безлична и мрачна, същата като собственика. Сетих се за друга къща - цветна, весела и  подканяща две влюбени сърца да се приютят в нея, за да намерят щастие, мир и спокойствие. 
     Наистина домът е отражение на неговите обитатели!

# 476
ThinkingОфф..нещо ми се гледа,нещо ми се чете и пише, но незнам какво.
на нищо не мога да се спра а ми се иска..нещо от рода - яде ми се но не знам какво,
сигурно на всеки му се е случвало..помагайте да се посмеем ако трябва,че предстои натоварена седмица..
Joy Hands Pray

Joy

Kissing Heart

Hearts Kiss

# 477
Софи, този момент винаги ме е забавлявал. Да си го припомним:

Няма ли да ме попиташ нещо, Ийт? Какво да те пита Ийт? Какво, какво да те попитам?
Познаваш се много отдавна с чуждия мъж! Какво да те питам аз? Кой е поред този, кой е по ред в живота ти? Познавал я много отдавна!

Ти остави ли разум в главата ми? Откъде познаваш този чужд за нас човек!
И сте толкова близки, толкова интимни! Ти остави ли разум в главата ми, аз какво да ти кажа!

Какво те засяга! Господин Ийт, какво те засяга! Тя е твоя бивша жена, освен това е бивша жена и на друг! Какво те засяга! Остави я!
Да прави, каквото иска, остави я по дяволите, остави я!
 Зарежи тази, а помисли за другата беля, за другата беля, да, помисли за тази дивачка вкъщи! Само тя ми липсваше!

Виж само ...

# 478
Flowers BouquetЕМИ*  страхотен момент,благодаря ти,
достатъчен е един поглед и няма спиране..само Толга  може да се самонавива
полудял от ревност и в същия момент да предизвиква усмивки..
Joy Kissing Heart

Цитат

обичам да ги гледам заедно..Revolving Hearts

# 479
Ново от сета. Sign Clapper

Фърат Бюлюкбаши

И една снимка, която много ми хареса.

Алмеда и Ефехан

Общи условия

Активация на акаунт