🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 744
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Феми, ти докато приготвиш рибката и ни я сервираш ще пусна  стоп кадри от "Шампион" - 3 епизод.
     Фърат и Зафер - истинско мъжко приятелство, неподвластно на времето, калено в несгоди и лишения.

Адмирации за невероятната игра на Толга и Еркан.

# 451
Blue Heart Blue Heart

"..Благодаря ви албанци, че сте неразделна част от живота ми,
 благодаря, че ме посрещнахте..
 Винаги ще съм готов да дам своя принос в полза на всички.."
Sunglasses

Цитат

Heart Decoration Heart Decoration

# 452
# 453
Здравейте! Приятен ден!

Усмивката, винаги трябва да е по- голяма от проблемите

# 454
Здравейте, момичета!

"Помнете, че времето не може да се пести,
то просто трябва да се живее..."

Пожелавам ви един жаден за живот и неповторими случвания  ден!

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 10:49 от Emiliya

# 455
Добро утрооо слънчево .През новата седмица го дават летни температури  Party

хайде да си представим, че сме на Кулата Галата в Турция и си пием чай или хапваме нещо  

Нали ви бях писала за Алперен ето го . Ще почва ново дизи  с него .  Дали ще го гледам не знам но ще го следа информативно

Фуркан Андъч  участваше в ПЕ с Чачо . Продължението на Фериха  , фуркан игра полис .

Серкан от черешките

двамата с Йозге ги харесвам като чифте в живота Heart Eyes

Днес Енгин Йозгюрк  има рожденден. Навършва 33 години . Да е жив и здрав и успешен сериал му пожелавам . Неговите окапаха . Припадала  съм  на Енго Joy не си падам по рижави но ми херсва визията му .
Мениджър му е агенцията на Енгин Айканат , която представлява и Ча . Мениджъра са адаши и приятели .

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 16:40 от femmi2

# 456
Феми, благодаря за информацията и хубавите турски актьори, с които си украсила темата ни. Аз ще прибавя две слънчица, които в момента силно ме впечатляват.

# 457
# 458
Още една актриса, която внася невероятна свежест и особен чар в "Шампион" - Berna Koraltürk (Берна Коралтюрк). 
     Зафер е безумно влюбен в Селви, която безрезервно подкрепя всяко негово решение, всеки ход, независимо от обстоятелствата.

# 459
# 460

Нищо ново и интересно,
само стари снимки и инфо за актьорите..
Thinking

Sunglasses

# 461

Софи, изгледах "Сълзите на Дженет" с руски субтитри, вече нямах търпение да чакам края по БТВ. Не съм удовлетворена, можеше да измислят и по-разнообразен финал. Споделям мнението ти за силна игра на второстепенните герои и как пък до края между главните такива не проблесна искрица химия, каква беше тази тяхна любов без грам емоция.
Скрит текст:
Любопитно: Певецът Джем, който пее на сватбата на Дженет, е турския певец и артист Джем Белеви, и има щастлива връзка с Зехра Йълмъз (Мелиса).

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 00:08 от Цвети &

# 462
"Шампион"
3 епизод

Фърат спешно се нуждае от пари, за да не се раздели със сина си и да докаже, че ще може да издържа детето си сам. Озовавайки се в безнадеждна ситуация, Фърат, въпреки всички забрани на Зафер, под натиск от Кадо решава да участва в незаконна битка. Само една битка - това е последната му надежда, единствен шанс да спечели и с получените пари да  наеме къща и да докаже на социалните работници, че може да издържа сина си. Но Тансел подготвя много неприятна изненада за любящия баща.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 00:57 от Emiliya

# 463

Flowers HibiscusЦВЕТИ*  то да беше само края..аз така и не разбрах
какво искаше Джанет през цялото време..
 и като добър архитект каква работа свърши..
имам чувството че  всеки излъчван сериал
го рекламират като супер хит
Joy

Blue Heart

Blue Heart Heart

Красота,талант,харизма -невероятен Толгахан С* Kissing Heart

# 464

Общи условия

Активация на акаунт