🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 787
  • 735
  •   2
Отговори
# 435
Грижовен е зетЯ ,затова си ги е избрала Алмеда.  Клип и спонсорира . За роля може да сте прави .  Не знам .

Емиии ,албанката ви скача по нервите .

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 12:28 от femmi2

# 436
Ново от Толга

Феми, албанката ми е трън в очите, но свикнах да не й обръщам внимание. По-важен е този красавец. Появата му на екран или на снимка, (та макар и с нея) винаги предизвиква възхищението ми.

Момичета! Толгахан е в Албания, не пропускайте възможността да се срещнете с него

A Spahiu,  26 септември 2019-20: 36: 40
Вчера Толгахан Сайъшман, заедно с Алмеда и бебето, Ефехан посети Косово.

Той имаше среща с министър Kujtim Gashi, на която той говори за евентуален филмов проект, който трябва да бъде реализиран в Косово.
След това актьорът посети Призрен и изглежда, че проектът ще бъде реализиран.

Толгахан вече е в Албания и новината е обявена от съпругата му Алмеда.

Моделът публикува в Инстастори снимка, на която пише: "Моята красива Албания".

Разбира се такава възможност не трябва да бъде пропусната - възможността да се срещнете и да се снимате с Толга.

Спомнете си, че това е второто посещение на Толга в Албания, тъй като миналата година той стана част от „Dance with Me“, където танцува с Алмеда романтичен валс.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 12:00 от Emiliya

# 437
Емиии ,знам   разбирам те . Шаманката ми е трън на мен. 
Стилен е хубав на фотото .

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 21:21 от femmi2

# 438

Şampiyon 4. Bölüm Tanıtımı

# 439
"Вие не можете да се върнете и да промените вашия старт,
но можете да започнете сега и да промените финала си!"

Рой Джоунс Младши

# 440
Боксьора ,мускули ,бицепси .  Играе човека Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 21:23 от femmi2

# 441
"Вие не можете да се върнете и да промените вашия старт,
но можете да започнете сега и да промените финала си!"

Рой Джоунс Младши
    Цеце, тази мисъл сякаш е писана за "Шампион". Това усетих докато гледах 3 епизод на сериала. Много жалко, че рускините още не могат да съберат пари и да превеждат този толкова динамичен и смислен сериал.
     Напрежението расте, интригата се заплита, оформят се и приятни екранни двойки. А около Фърат сигурно ще се заформи и любовен триъгълник. Невероятен е Кафкас - неприятностите се трупат една след друга, враговете му не го оставят на мира, но той е готов да се бори с целия свят, за да спаси детето си.
    Съпругата на брат му се продава на Тансел и се впуска в интриги и манипулации, за да навреди на Фърат. А Тансел е безмилостен в желанието си да унищожи Кафкас, за да не излезе наяве истината около смъртта на брата на Суна. Керем също крои някакви свои планове за отмъщение, а Суна е погълната от желанието да спаси Гюнеш като го отдели от баща му.
    Единственият верен приятел на Фърат е Зафер. Той е неотлъчно до него и му помага, с каквото може.

# 442
# 443

Hearts

..хубав както винаги и в добра компания Heart Exl

# 444

Софи, красавец си е нашето момче. Но в момента албанките му се възхищават и се снимат с него.

# 445
Емиии ,заминавай за Албания да се снимаш с маминия красавец.Какво ли е чувството да се докоснеш до любимеца си . Да говори и снимаш с него и гледа с тези хубави очи. Еми ,наистина ще припаднИм с Ча и Толга Joy
Как не му налитат албанките ,го разкъсат като Джан.  Италианките бяха като зверове . Направо на главата му се качиха.  Използва успеха си , няма лошо в това .

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 23:22 от femmi2

# 446
Феми, аз ще си гушкам маминия хубавец като дойде в България. А до тогава ще се радвам на снимките, които публикува и страхотните сериали, в които участва и ще участва.

„Нация, чиято история чух като дете от покойната си баба, след това за щастие опознах и споделих живот с момиче от този народ, гостоприемни хора, топлокръвни и вярващи.
Благодаря ви албанци, че сте неразделна част от живота ми, благодаря, че ме посрещнахте. Винаги ще съм готов да дам своя принос в полза на всички.
Бих искал да благодаря изключително много на министъра на културата, младежта и спорта в Косово, г-н Kujtim Gashi и цялото Косово, че ме удостои с титлата "посланик на културата" между двете държави.

Безкрайно благодаря на Kujtim Gashi и всички косовари.”

© Толгахан Сайъшман

# 447
България е родината  ни .  Ще дойде кога цъфнат налъмите joy:Ча чЕкаме да цъфне тук . Подаръци и  покани получи ,задръстиха с писма предаването преди обед да гостува Чаатай .  Трудна задача . Ако от екипа се надигнат в Турция и свържат с мениджъра му да вземат интервю .  Мисля  няма да откаже ,земен човек е . Стига да не е зает .Rolling Eyes Отиде чак в Грузия с благотворителна цел .
Толга и някой друг турски актьор ще е интересно да гостуват тук . Има какво да се види ,гостоприемни хора сме .
За Албания се майтапя   и закачам .
Няма как да стане .

# 448
Феми, нали знаеш, че мечтите са безплатни. Защо пък да не си помечтаем!
     Аз продължавам да си гледам 3 епизод на "Шампион" и да гадая съдържанието. Еййй, от зор и инат и турски език ще науча заради този сериал!

# 449

хайдеее на улова , пу да го скрускаш бе . Майтап но  с удоволствие ще му сготвя рибката. Първо Чачослав да я изчисти и нареже. След нея ще стигнем и до романтичната част  Mr. Green Crazy
Снимката е нова  Peace

това е  риба меч , улови го на един Байрам. Тук е без брада , слаб за ролята на Протектора . Като наедрее  и брадяса прилича на по - възръстен .  Това променя лицето на човек .
Цеце се учуди че е толкова млад . 
Веднага му разгадаха и блузката с емблема
на рибка . Опасни са феновете

Общи условия

Активация на акаунт