🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 802
  • 735
  •   1
Отговори
# 420

Тази вечер от 20:00 ч - 3 епизод

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 15:04 от Emiliya

# 421
 Нерде сте , мързелувате ли ?
Обещаните снимки за Цвети  bouquet

есенен колаж

Бурак с готина визия

симпатяга Юсуф Чим не е лош в лице   , нищо не съм гледала с него
Цитат
Ако си изградиш сърце от стъкло,ще има много, които да го чупят.
Ако го направиш от желязо,краят му ще е ръжда.
Направи си сърце море - голямо и необятно - който влезе да се изгуби...
Който умее да плува - да се спаси,който не умее - да се удави.
Нешет
Хубава мъдра мисъл . Цеце Мерси  bouquet Слагам ги понякога в нашата тема на ОС .  Не помня всички трябва си ги записвам .

какво е времето  и мига ако не ги изживееш  . Радвайте  се и обичайте . Това е от мен . Обзеха ме философски мисли  Joy

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 18:41 от femmi2

# 422
Преди сериала още малко информация от Косово.

Ще има сватба, а не знаехме нищо! Сестрата на Алмеда Абази се омъжва в Косово

K. Xhakupi - 26 септември 2019: 12: 05: 33

Вчера в Косово пристигнаха известната актриса Алмеда Абази, партньорът й Толгахан Сайъшман и бебето им Ефехан.

Както стана известно, причината за посещението на двойката беше да се разговаря с министър Gashi за някои възможни филмови проекти, които могат да бъдат реализирани между Косово и Турция.
Въпреки че все още не са конкретни, и двете страни изразиха готовност да си сътрудничат и да обединят кинематографията.

Толгахан дори призна, че в близко бъдеще може да се изяви в някой албано-турски филм.

Това обаче не е единственият ангажимент, който двойката ще направи в Косово. "Prive.al" разкри, че Алмеда и Толгахан очакват сватба през следващата година!

Сестрата на Алмеда - Илда ще се омъжи за известния косовско-турски баскетболист Kenan Sipahi.

Двамата са в любовна връзка от дълго време и са решили да направят сватбата си в Косово през следващото лято.

Това е още една причина семейство Сайъшман да изгради силни връзки не само с Албания, но и с Косово!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 02:01 от Emiliya

# 423
SunglassesУжас, и тази намерила къде да се омъжва - в Косово!?! Dizzy Face

# 424
Тази вечер изобщо не сме се черпили

Софи, нали установихме, че навсякъде е по- добре от Албания. Там намерила будала там се омъжва...

# 425
 Значи две са причините за визитата .
Сватбата на сестрата на Алмеда и сътрудничеството за проект . Затова помъкнаха Ефехан да бъде на сватбата .
Макар че  е още бебе и може спокойно да не бъде на сватбата .
Кога е тази сватба ? Косово намерила се омъжи . Любовта е сляпа . Албания се учудих за правата на жените. Ужас !
Турция не е лесно .
Тази дето се цепнала цепката ,изпъчила гърди коя е ?  Алмеда го дава хрисима ,не е за вярване че не позира .

# 426
Илда Абази, сестрата на Алмеда точно преди една година се сгоди за Кенан Сипахи, косоварец, баскетболист в Бешикташ Истанбул.

За тази една година Илда коренно се промени,  изглежда перфектно и ефектно.

Кенан Сипахи

Чакаме снимки от сватбата.

# 427
Сватба ще има, но следващото лято. Съжалявам, че съм ви подвела, но от бързане да гледам сериала  не съм копирала цялата статия. Редактирах я. Просто съм пропуснала следното:
Скрит текст:
Това обаче не е единственият ангажимент, който двойката ще направи в Косово. "Prive.al" разкри, че Алмеда и Толгахан очакват сватба през следващата година!

Сестрата на Алмеда - Илда ще се омъжи за известния косовско-турски баскетболист Kenan Sipahi.

Двамата са в любовна връзка от дълго време и са решили да направят сватбата си в Косово през следващото лято.

Това е още една причина семейство Сайъшман да изгради силни връзки не само с Албания, но и с Косово!
Шампион
3 епизод

# 428
Heart Heart Kissing Heart

Hearts

Сега стана ясно, защо намери време да посети Косово..
реклама за балдъзата..а тази с късата рокля ми прилича на майка им..
Thinking

Толга трябва да мисли за Netflix*
и да остави албанските и косоварските "проекти"  на нЕкой друг..
сигурна съм, че албанската родА използвачи има пръст във всичко това

Красавец!!Heart Eyes

# 429
Здравейте! Спокоен ден!

"Счита се, че успехът идва при тези, които стават рано.
Не! Успехът идва при тези, които се събуждат в добро настроение!"

Марсел Ашар

# 430
  • On the sea
Добро утро!

Нашето момче изглежда поразително на снимките от Косово, пу пу, да не му е уроки.
Значи и за сватба ще се стягат. Годеникът на сестрата не знам защо  ми напомня за Грозника, но ми се вижда една идея по - симпатичен. Добре са се ориентирали двете сестри  Smile Само където лично на мен не ми се нрави идеята Толгахан да снима с Косово, има доста по добри възможности, като Netflix. И аз като Софи мисля, че албанската рода иска да го придърпа натам и имат пръст в цялата работа.
Феми, Чачо и той в момента е в перфктна форма, радост за окото Smiley

# 431
Добро утрооо !

Сестрата на Алмеда прилича на нея . Алмеда Ко се изруси ще станат като близначки   .
Значи сватбата ще е лятото догодина.  
Ева ,Толга не мисли за Нетфликс или те трябва да го поканят .  Две години Ча се подготвя за проекта и преговорите са трудни . Америка си подобри инглиша при Лори Лавли.  Евалла че си следва целите .
Като казах Америка ,излезе че Чачи не е там . Тоя човек те обърква . Свикнали сме , Очаквай ,неочакваното . Убихме се с  момичетата  да мислим и предполагаме за снимките ,които са от снощи. Ча и Киво в Гърция . Мислехме че са септемврийски  но се оказаха нови . Ча е в Турция . Почива си и ходят за риба с Киво в гръцки води . Значи снимките които пусна учителката са стари . Пак ме кефи как се забавляват . Всички за рождения му ден извадиха от архива спомените . Мениджъра ,аркадашите и Нетфликс .  По традиция отлита всяка година.  Ако не ги бяха щракнали и разпознали на пристанището още щяхме да си мислим че е в Щатите . Студено е  вечер с дълги дрехи са .
Шаманката още не ги е натирил .
Живота ще го живеят както си искат ,никой няма да се съобразяват.  

Велви  , във форма е Чачо .  Да не повярваш се поддържа и не мързелува .
Или е за проект или не иска да брадясва пак . Обича да си хапва ,яде .
Любимото му е патладжан ,зелен фасул също . Месо . В къщи си готви ,на интервюто каза си готвили с Шаманката . Любовта на мъжа минава през стомаха Joy  
Ча е страстен рибар ,обича да лови риба .
Толга с бицепсите и мускулите е страхотен.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 12:32 от femmi2

# 432

ФЕМИ, поне вече знаем къде е Чачо

# 433
Здравейте, момичета!

„Не можеш винаги да живееш щастливо, но винаги трябва да си щастлив, че живееш..."

Слънчево настроение и прекрасен ден!

Споделям мнението ви, че Толга посети Косово не само да рекламира, но и да спонсорира балдъзата и цялата албанска рода. Помислил е и за Алмеда - участието му в албано-турска продукция ще отвори врата и за нея, ще й намери роля, защото друг едва ли ще покани албанската пиявица в някой проект. Грижовен зет, еййй!
     Толгахан не говори за своите планове, но съм убедена, че скоро ще ни изненада и с появата си на международната сцена. А представянето му в "Шампион" е една чудесна възможност - толкова ярко изпъква неговия талант и умение да пресъздава различни образи. Фърат Бюлюкбаши е невероятен, а сериалът набира инерция, буди любопитство и привлича внимание.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 11:17 от Emiliya

# 434
“Шампионите не се създават в залата.
Шампионите са направени от нещо, което е дълбоко вътре в тях-едно желание, една мечта, една визия.”

Мохамед Али

Общи условия

Активация на акаунт