🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 719
  • 735
  •   1
Отговори
# 540

Статия, поместена в турските медии - коректно, точно и ясно отразяваща избора на "Шампион" за участие в Кан.
MISTCO отвежда сериала „Шампион” в MIPCOM!

MISTCO, една от водещите дистрибуторски компании в страната, също се готви да се присъедини към MIPCOM.
„Шампион” е един от сериалите в портфолиото на компанията, който  ще бъде промотиран на панаира.
MIPCOM, един от водещите световни панаири, ще се проведе в Кан от 14-17 октомври тази година. Драмата, с участието на Толгахан Сайъшман и Йълдъз Чагри Атиксой, продължава излъчването си по TRT 1.
Ayşegül Tüzün от маркетинговия отдел на MISTCO сподели: „ Известният актьор Толгахан Сайъшман ни поздравява по съвсем нов начин в тази поредица. Ние сме сигурни, че този сериал ще привлече вниманието на публиката от цял свят със своята трогателна история. Очакваме с нетърпение международния успех на нашата нова продукция“.
03.10.2019г.

# 541
Еми ,Толга и партньорката дали ще отидят на представянето на Мипкома .  От продажбите печелят продуцентите . Актьорите си взимат хонорарите .  Шампион не се знае колко епизода ще заснемат .
Доста сериали ще представят там .

# 542
Flowers BouquetЕМИ* снимката на Толга с белия суичър без ръкави е страхотна..с черния също,
ако има още,пусни ги..другите около него не ми харесват
 но Толга  е красив и чаровен..
Heart Eyes Hands V

Kissing Heart

Цитат
Flowers TulipЦЕЦЕ* какво е това изкушение,
ако имаш рецепта или знаеш къде се продава - сподели!!
Yum

Flowers Four Leaf Clover" Помнете* няма път към щастието - щастието е пътят,
 съществено е пътуването, затова пътувайте добре.."
Green Heart Heart

Flowers Cherry BlossomФЕМИ* донеси ни още гифчета на Чачо..
и ако може повече от ония**..
Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 543
Също щях да питам за сладкото изкушение от Цеце какво е ? Едва ли ще мога да го спретна  ,ако е сложно .
 Софи Hug Удоволствие ще донеса още гифчета но трябва се поразровя . Ако искаш от ония разгорещените дето ги мята то нови няма ,чакаме през новите сезони . Нали един писа че го фанало срам като видял сцените . Актьорите трябва да го изиграят.  Ще видим колко е вярно . Ще чакаме до края на тази или следващата година . Търпение. .
Може романтик да донеса с Ча и Хазал .
Екшън съм слагала с този с пистолета .
Някой пазали  ги че ги нямам на лични.

Толга със суичъра и на мен ми харесва Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 22:47 от femmi2

# 544
Софи, Феми, нямам никаква идея какво е. Хареса ми на картинката. Така като го гледам ми прилича на козунак със стафиди и отгоре с покрито с тънки резенчета ябълки.

# 545
Понеже съм на принципа: "Чичко Гугъл знае всичко" - та по картинката ви намерих тази рецепта:
Пудинг -сладкиш с ябълки
https://www.yoli-bg.com/%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%b2%d0%b0%d1%80%d1% … d0%ba%d0%b8%d1%88
Сега е ваш ред - направете пудинга и да го сервирате в темата, защото и на мен ми се хапва, а продължавам да искам и да съм хубава.

Софи, маминият красавец с белия суичър не се е снимал сам - с него е на рекламните снимки. Други нямам, но с черния беше във 2 епизод - аз съм ви пускала колажи, но ето още няколко снимки:

# 546
Скрит текст:
Цеце твой ред  какво  стихче ще илюстрираш  страстите

изглед от Истанбул нощен Crazy

не е като формите на Толга но има мускули

Heart Eyes

[/spoiler]

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 14:13 от femmi2

# 547
„... а кой може тъй трезв да е, ако от страст обзет е — разумно любят само боговете!“
от „Троил и Кресида“ на Шекспир
Феми, специално за теб и твоя любимец- Чачо

# 548

Скрит текст:
като сме почнали и Ева го пожела да продължим с романтиката

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 14:15 от femmi2

# 549
За да не скучаете - малко гифчета с Фърат и съпругата му Ейлюл.

Свършиха рекламите. Отивам да страдам с Фърат Бюлюкбаши!

# 550
Емиии , какво става с Фърат разкажи .
Измъкна ли се от клетката , докога ще страда ? Караш я на картинки . Докторката има ли изгледи да почва да харесва боксьора . Ашк ,машк . Тя нали го мрази щото си мисли че брат и загинал на ринга заради него . Каква ли е загадката около това .
Момченцето  Емир  е прекрасно  и си паснаха с Толга .

# 551
KissУауу, Толга и Чачо са..върха на сладоледа,най -любимото и вкусно нещо
което обожавам и нямам насита,страхотни мъже..Феми* благодаря ти за гифчетата!!
Sunglasses Kissing Heart

Цитат

..двамата спокойно могат да снимат филм в стил Джеймс Бонд*
и ще са много по-добри от последния  Даниел Крейг..да не говорим за момичетата до тях
Sunglasses Joy

Харизмата на Толга и Чачи* както Феми го нарича
е несравнима с Д.Крейг, нашите момчета са фантастични..
Heart Eyes

Two Hearts Two Hearts

# 552
Феми, какво да ти разкажа. Този сериал просто трябва да се гледа, а ако има и субтитри ще бъде още по-добре. Много силен сценарий, тежки моменти, напрежение и болка. И отново брилянтно изпълнение на Толга и малкия Емир. Страхотен тандем!
    Цяла вечер се наслаждавах на невероятното излъчване на Толгахан. И тази роля му лепна - толкова добре предава душевната борба на Фърат, че аз си страдам заедно с него. А като го видях разплакан забравих, че гледам сериал - толкова истинско, толкова искрено, толкова дълбоко и чувствено.
    Утре ще се постарая да разкажа това, което съм разбрала, а сега продължавам да съпреживявам.

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 00:28 от Emiliya

# 553
Yellow Heart Heart Sleeping

.."Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!!" Blush

Yellow Heart Heart

# 554
Здравейте! Позитивен ден!

„Така ли се поражда любовта — от гореща кръв, горещи мисли и горещи действия?“
 „Троил и Кесида“

Общи условия

Активация на акаунт