🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 22

• 15 726
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
# 526

Скрит текст:

# 527
Здравейте, момичета!

''Щастливият начин на живот е много по-добра рецепта за дълголетие от здравословния.''

Да ви в цветно и безгрижно на душата, приятели!

# 528
Здравейтеее  Hug Оф лепнах вирус и  седмица ме влачи ooooh!

рибарчетооо с въдица  бил е в Мугла . Пу че засмян и във форма  Heart Eyes
Едно прекрасно бъдещо мамче , много е красива . Дано всичко е наред с нея и бебчо  , да роди без проблеми  Praynig

Flutter Heart Eyes Heart Eyes preggo newsm32
на първи октомври навърши 29 години . Ча са набори . Той лайкна снимки с Лори Лавли , след малко ще сложа и таях и пожеланието .  Много се радваме че любимците ни поддържат приятелство и се подкрепят и си ходят на гости .

Али мъжа й ние му викаме мишока щото мяза  на такъв  Mr. Green ама Нейсе . Обичат се и това е важното да се подкрепят и Али да е дъбър човек .  Хазал много обича животните . Тях е като зооградина  Crazy

Емиии Hug , това е за теб Хазал с кученцата

прекрасен цветен колаж  Heart Eyes
думи на Ранини  , която е от достоверните  Peace
Цитат
Слова Ranini о Чагатае: "Мы только на прошлой неделе говорили о нем. Какой он джентльмен, какой он яркий человек, но свет, который от него исходит, не ослепил его и не оглушил его"
Чачо ще  прави филм със сигурност Peace само не знаем кога и с кого . Ще се пържим  докато разберем нещо официално .

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 18:14 от femmi2

# 529
Здравейте! Слънчев ден!

Не може да имате позитивен живот в компанията на негативни хора.

# 530
Феми, благодаря ти за хубавите снимки и новини около Чачо и Хазал. Харесвам ги и двамата и се радвам, че си останаха приятели след "Огледален свят". А нашите любимци след "Сега и завинаги"прекъснаха всичките си контакти. Но за това са виновни албанската пиявица и Грозника.

# 531
Цитат
Хората не са съвършени, освен когато се усмихват.
Цеце ,  bouquet Освен прекрасната усмивка на Толга ти водя този съвършен красавчик с усмивка Heart Eyes

Това са гифки на Еми  Hug bouquet Тогава гостува при Беяз шоу и стана голям купон .  Отнесен и не чува кво му говорят и се хили  

ох иде ми да му се метна срам не срам  Blush Crazy Crazy

Стартира ли са снимките на Ромо с Есра и Мурат Йелдаръм . Еми ще го гледаш ли ? Аз един не мога да сколасам камо ли повече . Ще изгледам Шампион . Фърат големи препясгвия ще премине .  Бой в клетка ,  кой глупак е заключил Гюнеш в клетката  #2gunfire

ето и лайка на Ча . Лори е учителка и на Хазал .  Написала е ти си красива отвътре и вън .  ЧРД Хазал Кая !

Еми , какво да ти кажа  една жена може да развали приятелство . Не знем в действителнос може Толга и Амине да са решили така без чужда намеса .   Шаманката се сприятели с Хазал . Щом се задържаха Ча я влачи и запознава с неговото обкръжение .Не са кой знае какви приятелки . Дуда я поздрави за РД . Не ги ревнува или не смее да мрънка и  направи нещо, защото Ча ще и бие шута . Ако е влюбен и загубен да я слуша  засега си прай квото си иска . Още ми е трудно да повярваме за голяма любов с Дуда.  Не знам що от неговата зодия  или щото е загадъчен .

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 15:03 от femmi2

# 532

шпагата на Джан Яман . Да искам не мога така но трябва се спортува

Самая гармоничная сериальная пара за всё время?

Чагатай Улусой и Хазал Кая в сериале #ЯНазвалаЕеФариха
 Джан Яман и Демет Оздемир в сериале #РанняяПташка
Кыванч Татлытуг и Берен Саат в сериале #ЗапретнаяЛюбовь
 Халит Эргенч и Бергюзар Корель в сериале #1001ночь
 Мурат Йылдырым и Туба Бюйюкюстюн в сериале #Аси
 Барыш Ардуч и Эльчин Сангу в сериале #ЛюбовьНапрокат

Класация за най - хармонична двойка в сериали . Ча и Хазал са на първо място  newsm68
Харесвам и Елка и Баръш . Гледам  повтотението на кирилк ашк  по лейдито събота и неделя когато се пресетя . Забавен и там  забиха в драмата .  Дефне  ме е ядосвала  като дете се държи .ЗП са класика в жанра . Бих добавила Сонгюл Йоден и Киво. Мурат и Тубата  не съм ги гледала  не ме интересуват . Туба не ми се нрави .
Без да искам писах нов пост дано не фръкне.

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 15:07 от femmi2

# 533
- О, синко, а там, където има пари, няма място за добра дума, не е място и за красота.
 - Чингиз Айтматов

Феми, Чачо наистина има много заразителна усмивка, а гифките са страхотни.
Ох, Еми, Амине на колажа е много красива

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 15:29 от cvetansk

# 534
Феми, класациите, които правят рускините изобщо не ги следя. Смятам, че всеки сам за себе си прави класация на сериали, герои и екранни двойки, които са го впечатлили. И съвсем нормално е да има сериозно разминаване в подреждането и имената на актьорите. А в нашата тема като №1 за най-харизматичната и хармонична двойка бихме поставили Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше.

# 535
За мен също най- прекрасната двойка са Толга и Амине

... а нейната сияеща красота в очите й не оставяше място за такива скучни нещата,
като проблясъци на разум. -

Даян Сетърфийлд

Да се почерпим малко, за да поддържаме красотата си

Последна редакция: чт, 03 окт 2019, 16:04 от cvetansk

# 536
За мен също най- прекрасната двойка са Толга и Амине

... а нейната сияеща красота в очите й не оставяше място за такива скучни нещата,
като проблясъци на разум. -

Даян Сетърфийлд
Скрит текст:

Да се почерпим малко, за да поддържаме красотата си
     Цеце, този цитат направо се лепна за красивия и влюбен ревнивец Ийт Козан

„Когато става дума за Нур, не разчитай на моето търпение и на разума ми, защото откакто Нур влезе в живота ми, в мен не остана капка разум! Разбра ли, в мен има само сърце!“
Ийт Козан

Благодаря за почерпката!

# 537
- Изглежда много красиво. -Да. Опасните неща често имат такова качество.
 Валтер Мьорс

Феми, ни е сложила класация и чудесни снимки, но нали нашите любимци липсват, затова реших да ги подкрепя с някой и друг цитат, който е точно като за тях.
Еми, с подкрепата на реплики от филма отиваме директно на първа позиция, за най- харизматична и красива двойка

# 538
Еми ,Цеце Flowers Hibiscus Разбира се всеки си прави класации. Тук в тази тема номер едно са Толга и Амине .

Днес е денят за Шампион .

Последна редакция: пт, 04 окт 2019, 15:11 от femmi2

# 539

До Ийт Козан да подредя и другия красавец - Фърат Бюлюкбаши. Тази вечер ще се наслаждавам на 4 епизод от "Шампион".

Общи условия

Активация на акаунт