Секс

• 28 413
  • 391
  •   1
Отговори
# 75
Чак им се чудя на тия ЛЛ. Как може да го праща на уролог и кардиолог,
Скрит текст:
като отдалече си личи за къде е. Тестостерон изследвали и толкоз.
Съсипахаятаядържава
Ами, те докторите това са учили, това правят...проблем в секса-на уролог/сексолог, високо кръвно-на кардиолог.
Не четат, не се интересуват от новости, дреме им за пациента....
Не би трябвало да е така, ама...като превърнаха медицината в бизнес.
Точно това щях да кажа и аз. Защо е пратен на уролог - защото са отишли за Проблем в секса. Т.е. отиват с това оплакване, т.е. отива тя.

# 76
Ами той да тръгва да търси, бре. Кой отговаря за неговото здраве и проблеми?
Явно и ти си неспособна на човешка емпатия и съпричастност към проблемите на близък.
---------------
Защо пък да е грубо? Темата не е ли Секс? Не е ли в СО? А защо не я пусна в Здравословните проблеми?
Защото за девойката проблема не е здравословен, а просто е сексуално незадоволена и с това се изчерпва проблемът й.
Ако беше така нямаше да бъда с него 2 години, въпреки проблемите му.

# 77
  • Sofia
Авторке, а ти в момента си бременна, така ли?!

# 78
В крайна сметка ще отиде ли човекът на ендокринолог, или ще чакате да стигне до диабет, инфаркт, инсулт или каквото там още е логично да последва?

# 79
Други проблеми има ли, освен външния вид и секса те попитах, ама не отговаряш?
Ти за сексуалния проблем ли го заведе на лекар? Как се стигна до уролог изобщо?

# 80
  • Насред хаоса
Ами той да тръгва да търси, бре. Кой отговаря за неговото здраве и проблеми?
Явно и ти си неспособна на човешка емпатия и съпричастност към проблемите на близък.
---------------
Точно така, не проявявам емпатия към хора, които не желаят и грам да вложат някакво усилие да променят нещо, което ги води към смърт и зависи най-напред от тях самите. И се проявяват като типични егоисти към останалите си близки по тоя начин, във всяко отношение. Виждам ли, че полага усилия и се бори, нямам против да съм до него. Ама да си кара по лесния начин, без да се лишава от нищичко, знаейки, че му вреди, чакайки в това време решението да падне от небето, и аз да се боря вместо него, няма да я бъде тая.

# 81
  • София
Охооо, тя неправещата от 2г. секс била бременна от 2-3 месеца?! Satisfied Непорочно зачатие или от френска Satisfied?

# 82
В крайна сметка ще отиде ли човекът на ендокринолог, или ще чакате да стигне до диабет, инфаркт, инсулт или каквото там още е логично да последва?
Ще му го предложа, но на сила вече няма как да го карам да прави нищо.

# 83
Други проблеми има ли, освен външния вид и секса те попитах, ама не отговаряш?
Ти за сексуалния проблем ли го заведе на лекар? Как се стигна до уролог изобщо?
Ще се наложи да се повторя. Опа, потретя.

# 84
И по-хапливи коментари ми идват, бейбигърл, но се въздържам.
Тръгнали сте по грешен път, сега намери как да го убедиш да отиде на ендокринолог.

# 85
  • Terra incognita
Чудесно, ако си бременна. Мотивирай го с това. Попитай го дали иска да се радва на детето си дълго и пълноценно, или още на 30 да се разкарва с торбата хапове, рецептурната книжка и апарата за кръвно. Да не може да го отведе до парка, защото ще се запъхтява.
Напълно възможно е поради разбърканите хормони и ендокринни нарушения човекът да е изпаднал и в депресия.
Преяжда ли редовно? Хиперфагията е разтройство от психологически характер.
Това е един омагьосан кръг, от който трудно се излиза, затова няма да е зле да го навиеш и за посещение при психолог.

# 86
  • Насред хаоса
Тръгнали сте по грешен път, сега намери как да го убедиш да отиде на ендокринолог.
Тя ако е могла да го убеди, при това за нещо, което касае него самия, досега работата да е свършена наполовина. Той обаче иска да си яде пърженко и сладичко, не ще да спортува, нито да ходи по лекари. В такъв случай какво да направи тя? На ръце да го носи докъдето трябва, че той не може? Грешка, не че не може - не иска. А това е много по-зле от "не може". Неможещият пак можеш да го тикаш по някакъв начин. Неискащият обаче е безнадежден случай, докато не стане нещо сериозно застрашаващо го, че да се чукне в главата. Е какво толкова му струва да се опита да промени храненето, да вкара повече движение? А, опитал се е, пък му се видяло трудно и затуй си подкарал като преди, че е най-лесно и не излиза от зоната си на комфорт.

# 87
  • София
Здравейте, и двамата сме на по 26 г. Имаме връзка от 3 години и живеем на семейни начела от 2 г. Малко преди да заживеем заедно започнаха нашите мъки. Той напълня драстично, не е заради стрес, а просто спря да спортува и започна да се храни нездравословно. Оттам започнаха и проблемите в секса, не можеше да задържа ерекцията си, както и нямаше никакво либидо. Тръгнахме по лекари и те установиха, че тестотерона му е страшно нисък и трябва да отслабне. Поотслабна и около месец секса беше що-годе нормален. След това пак се отпусна и тогава вече стана страшно, вече няма абсолютно никакво желание за секс, нито иска да отслабва, исках заедно да спортуваме, да му помогна, той е все уморен от работа и не иска. От тогава той въобще не е проявявал инициатива за секс, само аз трябва да го предразполагам и в повечето случай ме отрязва. Но забелязвам и нещо, което не мога да разбера няма желание за секс и се оправдава, че това е от болестта, но когато му предложа френска, никога не отказва. Ако няма либидо нямаше ли въобще да няма желание за нищо. Толкова съм объркана, предстоят ни много сериозни неща, а аз не знам какво става. Дали просто не му харесва секса с мен и затова се оправдава. Толкова пъти съм говорила и решения съм предлагала и какво ли не и нищо. Дайте мнения.

Хващай си багажа и затваряй вратата отвън!
Как пък ти харесва да увещаваш някакъв мазен дебелак да прави секс теб?
Толкова всеядна ли си или си се хванала като удавник за сламка от страх, че няма кой да те хареса?

# 88
  • Sofia
Е, тя явно чака дете от него. Оттам – категоричността, че никога не би го оставила, и големите промени, за които споменава в един пост по-назад.

Странно е, обаче, как е заченала, щом не правят секс?!

# 89
  • Варна
Мисля, че апетита му е стар навик. Преяждането е вид мания, която той поставя пред секса. Изключително рядко явление за мъж. Авторката сега вижда действителните му навици и потребности. Всеки нормален мъж би се погрижил за здравето си и сексуалния си живот .

Общи условия

Активация на акаунт