А аз си обожавам провинцията:)

Пуснал съм корени. 

Специално заради такива криворазбиращи и кривопредставящи си като теб бях написал следното:
Иначе тук-там мъжете пускат корем като на бременни жени, което май е и случаят с мъжа, стоящ до авторката на настоящата тема.
Ако имаш проблеми с вникването в същината на нещата, кажи и ще ти го напиша за трети път.

Преди цели 30-40 години е било така, та е добре да си поопресниш малко данните за тази държава. Дърводобивът в наши дни там съставлява под 3% от БВП и постоянно намалява. Самата държава го ограничава, за да съхранят природата си. Ако не си чувала, Финландия е сред водещите страни, изнасящи/продаващи цифрови технологии, като имат и огромен вътрешен и външен пазар, поддържащ се от производство и услуги от всякакво естество. Там произвеждат и много яхти, електроника, медицинска техника, сауни, водомасажни вани, скъпи мебели, промишлени машини и техника, качествено мляко, масло и т.н.. Продават и изнасят и много вкусна риба тон. 2/3 от икономиката там е услуги и технологии. Самите фирми се насочват към производството на скъпи и качествени изделия, а не да гонят ниски цени.
вярно е, че мъжете са едни големи деца.
вярно е, че мъжете са едни големи деца.

Препоръчани теми