Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 11 септ. 2019, 14:25 ч.

Графики на БТ - коментари

  • 2 507
  • 111
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 28 684
Скрит текст:
Денис, здравейте!
Публикувам графиката си с молба, ако има възможност да ми кажете кога да пусна прогестерон (и какви др. трябваше за тълкуването му)?
 На пложителният тест за О  втората черта беше по-наситена от тестовата. На др. ден втората беше доста по-бледа.
Здравей!
Според мен, О. е била на 15 ден от МЦ.
Прогестерон + Е2, трябва да се изследват на 22 ден от МЦ.
Ако не си изследвала Пролактин - той също е добре да се изследва през ЛФ.

# 16
  • Мнения: 212
Благодаря, и аз за 22 ден клонях, но държах на вашето мнение. Ще пиша в темата за хормонални изследвания да не спамя тук.

# 17
  • Мнения: 22
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … inName=katybaby89
Това,че темп не се покачва над 37,трябва ли да ми говори нещо? newsm78

# 18
  • София
  • Мнения: 28 684
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … inName=katybaby89
Това,че темп не се покачва над 37,трябва ли да ми говори нещо? newsm78
Има време да се повиши.
Ако искаш пусни Прогестерон +Е2 на 22 ден от МЦ.

# 19
  • Мнения: 212
Денис, писах ви в темата за хормоналните изследвания да не спамя там ще питам тук:
31.08.19г   втори ден от МЦ

LH             9.18 mIU/ml     Фол.-до12.6, Ов.:до 95.6,Лут.:до11.4, Мено:до58.5
FSH        11.48 mIU/ml    Фол:до 12,5; Ов:до 21,5;Лут:до 7,7;Мено:до 134,8
Estradiol 34.48 pg/ml    Фол:12,5-166:Ов:85.51-498;Лут:43.8-211; Мено:5.0-54.7
AMH Plus /ECLIA/ 5.100 pmol/l        2.890 - 49.700

20.09.19г  7 ден от предполагаема О
Скрит текст:


 графиката ми днес ... има ли шанс да е имало О и как са като цяло нещата ?
 http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=hris_80

# 20
  • Мнения: 22
Този спад днес,малко ме разочарова 😒Но пък е рано за М 🤔
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … inName=katybaby89

# 21
  • Мнения: 300
Този спад днес,малко ме разочарова 😒Но пък е рано за М 🤔
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … inName=katybaby89

Пожелавам ти да се дължи на имплантация - да бъде така нареченият имплантационен спад,който съм чела,че е около 7 дни след О.Дано не ти дойде още 9 месеца Simple Smile

При мен днес отново БТ се задържа висока и графиката ми се оформи автоматично като показа,че О е била на 16 ден,както ти ми каза Денис.Златна си,затова на теб имам само доверие.И още веднъж препоръчвам да си правите графиките в сайта babyplan.ru .

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 11:39 от Irina Jolie 616216

# 22
  • Мнения: 22
Денис,пак се допитвам до теб..И този месец май е неуспешен 😒Ти как ги виждаш нещата?😕
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … inName=katybaby89

# 23
  • София
  • Мнения: 28 684
Денис,пак се допитвам до теб..И този месец май е неуспешен 😒Ти как ги виждаш нещата?😕
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … inName=katybaby89
Провери си терм-ра.
Иначе е рано още за М. - и да има и да няма бременност, БТ не трябва да пада. Дано да е някакъв инцидент и отново да се повиши Peace

# 24
  • Мнения: 22
Денис,пак се допитвам до теб..И този месец май е неуспешен 😒Ти как ги виждаш нещата?😕
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … inName=katybaby89
Провери си терм-ра.
Иначе е рано още за М. - и да има и да няма бременност, БТ не трябва да пада. Дано да е някакъв инцидент и отново да се повиши Peace
За жалост и днес темп почти не се покачи 😕

# 25
  • Мнения: 212
Денис, доста съм объркана МЦ  ми дойде привидно по-рано, но като погледнах графиката виждам, че е 12 дни след спада ( при мен съм забелязала, че ми идва 12 дни след спада), но така идва, че ако вярвам на положителният ТО и пуснатите изследвания  7 дни след предполагаемата О  то втората ми  фаза е 10 дни...
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=7390 … LoginName=hris_80
 
Имате ли идея как се повишава втората фаза? Пия витамин Д от два месеца  и витамини  FH PRO  по три капсули.
Заради наново напасване на ТСХ  , то ми падна до 0.46   mcIU/ml   0.27 - 4.20 може ли инцидентно да ми е толкова къс цикъла?

# 26
  • София
  • Мнения: 28 684
Скрит текст:
Денис,пак се допитвам до теб..И този месец май е неуспешен 😒Ти как ги виждаш нещата?😕
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … inName=katybaby89
Провери си терм-ра.
Иначе е рано още за М. - и да има и да няма бременност, БТ не трябва да пада. Дано да е някакъв инцидент и отново да се повиши Peace
За жалост и днес темп почти не се покачи 😕
Малко е ниска, но засега е добре.


Денис, доста съм объркана
Скрит текст:
МЦ  ми дойде привидно по-рано, но като погледнах графиката виждам, че е 12 дни след спада ( при мен съм забелязала, че ми идва 12 дни след спада), но така идва, че ако вярвам на положителният ТО и пуснатите изследвания  7 дни след предполагаемата О  то втората ми  фаза е 10 дни...
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=7390 … LoginName=hris_80
 
Имате ли идея как се повишава втората фаза? Пия витамин Д от два месеца  и витамини  FH PRO  по три капсули.
Заради наново напасване на ТСХ  , то ми падна до 0.46   mcIU/ml   0.27 - 4.20 може ли инцидентно да ми е толкова къс цикъла?
Отиди да те видят на УЗ.
Ти изследва ли Прогестерон + Е2, на 7 ден след О.?
Ако не си - добре е да го направиш, а при съмнение за проблем с О. и ЛФ, дори 3 поредни МЦ може да се изследват тези хормони.

Само тези добавки, малко трудно ще повлияят ЖТ и ЛФ.
ТСХ не е причина за проблемите през ЛФ, освен ако Пролактинът не се е повишил. Може да го провериш когато изследваш Прогестерон и Е2

Последна редакция: ср, 25 сеп 2019, 11:29 от denis.

# 27
  • Мнения: 212
Денис, на 2 -ри ден( така искат в клиниката)
LH 9.18 mIU/ml Фол.-до12.6, Ов.:до 95.6,Лут.:до11.4,Мено:до58.5

FSH 11.48 mIU/ml Фол:до 12,5; Ов:до 21,5;Лут:до 7,7;Мено:до 134,8

Estradiol 34.48 pg/ml Фол:12,5-166:Ов:85.51-498;Лут:43.8-211;Мено:5.0-54.7

AMH Plus /ECLIA/ 5.100 pmol/l 2.890 - 49.700
 
7 дена след предполагаема О  20.09.2019г
TSH      0.46   mcIU/ml   0.27 - 4.20
FT4          16.53   pmol/l   10 - 25
A - TPO /MAT/      Профил   *   *
A - TPO      328.40   U/ml   0.00 - 34.05
Prolactin               515.70   mcIU/ml   Мъже: 86 - 390: Жени: 72 - 511
Estradiol              183.60   pg/ml   Фол:12,5-166:Ов:85.51-498;Лут:43.8-211; Мено:5.0-54.7
Progesteron /III/      20.840   ng/ml   Фол.:0,06-0,89; Ов:0.12-12.0;Лут:1,83-24;Мено:<0,12
Anti Thyreoglobulin      442.4   IU/ml   0.00 - 115.00
 Когато съм изследвала пролактин на 3  ден е бил м/у 200, 300 ...преди време.

# 28
  • София
  • Мнения: 28 684
Денис, на 2 -ри ден( така искат в клиниката)
Скрит текст:
LH 9.18 mIU/ml Фол.-до12.6, Ов.:до 95.6,Лут.:до11.4,Мено:до58.5

FSH 11.48 mIU/ml Фол:до 12,5; Ов:до 21,5;Лут:до 7,7;Мено:до 134,8

Estradiol 34.48 pg/ml Фол:12,5-166:Ов:85.51-498;Лут:43.8-211;Мено:5.0-54.7

AMH Plus /ECLIA/ 5.100 pmol/l 2.890 - 49.700
 
7 дена след предполагаема О  20.09.2019г
TSH      0.46   mcIU/ml   0.27 - 4.20
FT4          16.53   pmol/l   10 - 25
A - TPO /MAT/      Профил   *   *
A - TPO      328.40   U/ml   0.00 - 34.05
Prolactin               515.70   mcIU/ml   Мъже: 86 - 390: Жени: 72 - 511
Estradiol              183.60   pg/ml   Фол:12,5-166:Ов:85.51-498;Лут:43.8-211; Мено:5.0-54.7
Progesteron /III/      20.840   ng/ml   Фол.:0,06-0,89; Ов:0.12-12.0;Лут:1,83-24;Мено:<0,12
Anti Thyreoglobulin      442.4   IU/ml   0.00 - 115.00
 Когато съм изследвала пролактин на 3  ден е бил м/у 200, 300 ...преди време.
Да, спомних си, че ги гледах.
ЛХ и ФСХ са високи, АМХ - нисък - показва проблем с ЯР, най-вероятно това е причината и за проблемите с ЛФ.
Иначе Прогестерона е добре, показва че е имало О.
Пролактинът е висок - той се гледа в ЛФ, когато са най-високите му нива.
Трябва ти специалист по репр. медицина.

# 29
  • Мнения: 212
Вече 6 г го търся Wink. В БГ не го намерих Sad.
Следващата седмица съм на преглед в Турция...

Общи условия

Активация на акаунт