Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 11 септ. 2019, 16:04 ч.

Обичам го...

 • 2 079
 • 35
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 1 334
А, и аз вярвам в приятелството между мъж и жена, но само да вметна, че има случаи, когато жената си мисли, че са приятели, а мъжът - че се свалят. По някое време се усещат, че нещо не мислят еднакво за нещата.

# 31
 • Магнаурската школа
 • Мнения: 1 509
Phoenix, някои хора умеят да си контролират ерекцията или желанията. Отказват да бъдат във френд зоната мъже, с които сме имали интимни отношения. Според твоите разбирания сексапилните жени трябва да са забулени, а мъжете - единаци. При контакти с хора и компании игнорираш определени цели.
Правиш собствена интерпретация на моите разбирания, което е донякъде разбираемо за жена, която НИКОГА не е била в мъжките обувки.
Това, че ти си решила, че можеш да бъдеш "само приятел" с даден мъж, особено когато взимаш това решение едностранно поради каквато и да е причина и без значение какво мисли той по въпроса, абсолютно НЕ значи, че той няма право на мнение и/или избор !!!
"Отказват да бъдат във френд зоната мъже, с които сме имали интимни отношения." - абсолютно ВСЕКИ мъж има право да ти откаже, без оглед на това имали ли сте интимни отношения или не, защото:
1. Ти НЕ си инстанция, която определя приоритетите на "с интимни/без интимни отношения".
2. Правото на избор е основно човешко право без оглед на пол.
и да му се сърдиш за това, че не го устройва, е все едно да се сърдиш на небето, когато вали.
Ти пак, ако искаш, му се сърди и го подминавай на улицата, все едно не го познаваш (ghosting), но по този начин само показваш, че изборът му е бил правилен. Човек, който приема отказът по такъв начин НЕ може да ми бъде никакъв приятел.

Контрола на ерекцията е ясен, но контрол на желанията... Това искам да го видя как работи. Подобен "контрол" никога не би завършил добре и самата мисъл за такъв звучи налучничаво.

А, и аз вярвам в приятелството между мъж и жена, но само да вметна, че има случаи, когато жената си мисли, че са приятели, а мъжът - че се свалят. По някое време се усещат, че нещо не мислят еднакво за нещата.
Това са над 80% от случаите, в които мъжа привидно приема подобно "приятелство", правейки си тънките сметки, а всъщност, ако малко от малко се самоуважава, трябва да го отхвърли и да се оттегли.

EDIT: Аз обаче така и не разбрах в какво точно се състои "прекалената доброта" на авторката. Нищо общо с факта, че много хора се самоопределят като "прекалено добри"...

Последна редакция: чт, 12 сеп 2019, 17:16 от Phoenix Wright

# 32
 • Мнения: 48
Предполагам, че прекалената доброта на авторката се състои може би в това, че в името на любовта оставя мъжете да правят каквото си искат с нея, поставя се в много унизително положение. Истинските мъже не търсят красива изтривалка за обувки, авторке, трябва да се  цениш сама , за да те ценят и те! Токсичната връзка, която търпиш - нищо хубаво няма да ти донесе. Хванала си се за отровен човек като единствен източник на щастие. Само че той не те прави щастлива, а както е тръгнало май спешно ти трябва психиатър. Може и физически проблеми да си докараш.
Не може да няма нито един стойностен човек около теб, казваш, че нямаш приятели и че нямаш никаква подкрепа - от сегашното си гадже, няма да я получиш, може да бъдеш сигурна.

# 33
 • Магнаурската школа
 • Мнения: 1 509
Чак пък психиатър... Дай малко по-полека, психолог примерно.
Какви хора имаш около себе си, зависи от средата, в която се намираш. Ако хората в средата не са стойностни, търсиш друга среда.

# 34
 • Насред хаоса
 • Мнения: 4 103
Ако хората в средата не са стойностни, търсиш друга среда.
+ 1. И забравяш за нервните кризи, гладуванията и прочие дивотии. Едно, че така се показваш слаба и податлива на всякакви долни манипулации и унижения, както и виждаме, второ, че вследствие на първото неговото его хвръква в небесата и оттам става още по-изобретателен и жесток в номерата, трето, че с тия неща от някой по-нормален може и да получиш съжаление и по-добро отношение временно, но това не е любов, нито уважение.

# 35
 • Мнения: 1 009
Темата е: пързул- цоп.

Ама иначе, малко ми е тип: Бий мъ, обичам тъ!

Защото този със сигурност ще те пошляпва. Такова усещане имам. Бад бой.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2019, 17:30 от jullliana

Общи условия

Активация на акаунт