Соленка, наистина звучи ужасно, дано всичко е наред!
Веднага ми вдъхна доверие. Влезнах в залата с нея, докато я упоят. Пак рев, искаше да става, само ме гушкаше, аз рева с нея и пея песни. За първи път видях как се упоява човек. За секунда млъкна, втренчи се в доктора и заспа. Трябваше да излезна отвън да чакам. Все едно чаках часове, а даже нямаше 10 мин, когато отвориха вратата и анестизиолога я изнесе. Картинката беше все едно носят удавник. Една с провиснали ръце и крака...даде ми я и малко след това започна да прави некоординирани движения. Заведоха ни в една стая с кушетка да легне, след 10 мин вече се разплака от глад и доктора и махна абоката, разбра се че е излезнала от упойка. Нахраних си я както обикновено и влиза доктора и я гледа, тя не мрънка, не реве, даже му маха и той вика, гледай ти, каква промяна. След това "Гришо" дойде да ни даде документите и да каже, че всичко е наред. Много съм доволна и от анестизиолога и от всички в отделението по образна диагностика. Не очаквах такова внимание и загриженост. Може би защото бяхме без каса, на частно, а и може и докторите Чаталбашев и Попов да са съвестни и да си гледат първо работата и след това всичко останало! Още веднъж, ви благодаря за подкрепата и ви пожелавам никога да не преживеете, това, което аз преживях през тези няколко дни!