Когато друго не минава, няколко резенчета краставица или домат и/или малко кисело мляко не отказва. Страшно активна е, бърза и много се катери.
Замених го с айрян, но по-скоро се радва, че пие от чаша, а не толкова на млякото. Поне отпаднаха едни 32 лв за адаптирано и сега са пренасочени за памперси. Хаха! Още не съм взела гърне, може би от другия месец ще се пробвам, да видя какво ще стане. Избиват зъби и през деня само скимти и реве от нищото. Не дава да и бъркам в устата, за да видя колко са, но според мен е изкарала най-малко половината, кучешките още ги няма и ме е страх като почне да вади тях, че като чета за каква болка става на въпрос.
след 2 такива вечери спря да се буди изобщо и си спи по цяла нощ непробудно. Бях оставила само вечер преди сън и след около 3 седмици тя сама се отказа, лапваше и изплюваше след 5 секунди...нищо не съм пила за намаляване на кърмата.
Сега я приеха на държавна и след големи колебания, понеже частната си ни харесва решихме да я преместим. Но това ще е от септември, а лятото ще си ходи в частната. Аз също се натъжавах при мисълта за голямата промяна, според мен е нормално и всеки минава през такъв период. Но връзката с децата е неразрушима и няма промяна след тръгването на ясла
аз лично съм "за" яслите. При моята дъщеря определено си личи нуждата от контакти с дечица, на площадката като види дете започва да пищи, да подскача, ходи да ги гушка, да ги търси..В яслата имат и образователна програма и всъщност учат цветовете, ляво /дясно,стават по-самостоятелни, учат се да се хранят самички, да се обличат, правят картички, боядисват яйца, имат тържество с Дядо Коледа...абе според мен все хубави неща. Ежедневието им става изключително по-разнообразно. Говорила съм и с психоложка по темата. Нейното мнение беше че за децата е много важно да комуникират с връстници, а не само с възрастни. Както и че в яслата освен всичко споменато се учат и на правила, режими, които вкъщи може да заобикаляме по един или друг повод, а това е много важно за развитието им. Аз вече се върнах и на работа, все още от вкъщи и за мен дилеми няма, но съм позитивно настроена