Два дни ни гостуваха едните баба и дядо, голяма игра и дърдорене беше, но вечер няма приспиване. Първата заспа в 1, а втората в 2 след много рев, че не може да се приспи, а иначе до 21,30 едва отрайва. Вашите деца превъзбуждат ли се така?
За излизането да, но иначе като гледам постове как сега като се чудим какво да правим вкъщи можем да прочетем всички книги, да изглеждаме всички сериали и прочие..ми става смешно. Майчинството си е поне наполовина изолация, защото аз хич не усещам тооолкова голяма промяна
. Дано бързо отмине, но според мен тези две седмици са само за начало и ще бъдат удължени. То ако не се удължат няма да има никакъв ефект. 

Досега през деня все трябваше и малката да гледам, обаче тази седмица тя стои все при татко си и аз работя на спокойствие. Само като се сети за на мама млякото или за сън идва! Решавам днес да изляза до магазинчето на пазар и като се почна едно "мамамама". Голяма е хитруша, стои при тати, но знае, че при нужда мама е наблизо и няма проблем, не ми обръща внимание. Ама види ли да си слагам палтото без да съм я взела с мен, това вече е голям проблем