Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 30 тема

• 70 266
  • 810
  •   1
Отговори
# 345
Аз съм с теосиал кисс.  Твърд филър, трудно се работи. Доста рискувах с него, като за първи път и то 1 мл. Първоначално доктора не искаше да слага от него, но след прегледа реши, че не е лоша идеята, защото устните ми били" кухи" . Та доволна съм, имаше едно - две топченца, но се разнесоха бързо. Нямах посиняване или отоци. Следващия път ще видим какво ще предложи, може и нещо по - меко...😉

# 346
А всъщност как точно се обяснявв - твърд или мек е филъра ? Какво трябва да означава това?
Аз не знам защп си представям като чуя твърд филър = ефект наденичка, а при мек - ефект захарен памук - пухкаво и обемно ?
Имам приятелки с Револакс, Juvederm , Restylane и при никоя няма ефект наденица, само при една - но то е търсен ефект и е получен доколкото знам с голямо количество Revolax.

# 347
Ами точно ефект пълнен кренвирш се постига с твърдите филъри.

# 348
Слагала сьм няколко пъти Теосиал Кис е не сьм имала изобщо ефект наденица. Според мен, освен от пльтността на фильра зависи от количеството. Eфект наденица сьм виждала и с Juvederm, момичето си ги харесва, и при нея ефекта е тьрсен

# 349
Колко често си слагате филър в устните? Аз слагах 0,5 мл миналия август, после декември повторих 0,5  и оттогава, близо година вече,  не съм ги пипала. Забелязвам обаче, че са започнали да спадат, със сигурност не са и в изходно положение обаче. Още си държи. Сега се чудя дали да не повторя скоро пак 0,5 мл или пък да не вземат много големи да станат, което не е търсен ефект при мен.

# 350
Сложи си 0.3. Аз така допълвам. 0.5 и на мен ми е много.

# 351
Сложи си 0.3. Аз така допълвам. 0.5 и на мен ми е много.

А къде си слагаш 0.3? Забелязала съм, че където и да съм питала навсякъде искат да си заплатиш 1 мл и до 2 месеца да го използваш.

# 352
При Каляшева. Плащам 0.5 мл и до 4 месеца ползвам останалите

# 353
И аз съм се правела досега при Каляшева, все 0,5 мл съм слагала. Не знаех, че може и 0,3 мл примерно да си допълня само. Благодаря за информацията,

# 354
За първи път си сложих в устните филър 1мл Stylage m. Моите устни са малки по принцип, но ефекта не ме кефи

Последна редакция: вт, 22 окт 2019, 10:19 от elpi

# 355
При Каляшева запазвате ли си лесно часове или е натоварено и се чака доста време?

# 356
Днес минах консултация при д-р Ильо Стоянов. Записах си час за мини-липектомия. После ще разказвам .

# 357

Аз съм в чудене,филър ли,липофилинг ли. Ако е филър колко ли ще е нужно,кой би бил по-добър...

# 358
Преди седмица сложих 1мл. Реденсити 1,ще правим по 1 мл. три пъти в три поредни месеца.Според моя док,така е най-дълготраен ефекта.Обаче честно да ви кажа,аз ефект никакъв не виждам.То явно не трябва да очаквам и чудеса.Но все пак се чудя,дали не е заради малкото количество.Исках да ми сложи наведнъж 3мл.,но той препоръча последователно,и аз се съгласих.Вие какво мислите?Дали следващия път да не налея 3мл.,и да не се занимавам повече.
Освен това искам да направя филър под очите.Мисля за Реденсити 2.В устните съм вече два пъти с Теосиал RHA3,и май все към Теоксан клоня винаги.Нещо ме е страх от други.Вие какво мислите за под очи,кое е най-добро?

# 359
Здравейте момичета 😊
Извинявам се, че така нахлувам в темата, исках да ви попитам какво е мнението ви за криолиполизата с Cooltech?
Насочила съм се към лазерен център Body Aesthetics, какво ще ме посъветва те.
Благодаря предварително 😘😘

Общи условия

Активация на акаунт