Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 30 тема

• 70 219
  • 810
  •   1
Отговори
# 705
Според мен не. Аз не забелязах “уау” ефект.

# 706
Някой правил ли си е иглена мезотерапия на Filorga ? Боли ли иглената мезотерапия ? Има ли ефект?

# 707
  • Viena
Гледайте репортажа по нова как козметици правят филъри и обезобразяват лицата,страхотна манипулация е.

# 708
Какво имаш предвид, че е страхотна манипулация?
Вече писаха момичета по-горе. Аз също не бих отишла при козметичка за филъри и ботокс.

# 709
  • Viena
Добре е да се види.

# 710
Някой правил ли си е иглена мезотерапия на Filorga ? Боли ли иглената мезотерапия ? Има ли ефект?
Аз. Не боли, обезболява се. Ефект..аз съм си правила две NCTF 135, има леко изравняване на тена и заличаване на фини линии. Но трябва още поне една-две. Аз на шия правих.

# 711
Здр.аз наскоро бях писала,че имам проблеми след поставяне на филъри в очите!Та още немога да се оправя вече 2 пъти правя разграждане ба филъра и още не се е разградил напълно,взеха ми здравето тези филъри що нерви и притеснения на никой не го пожелавам.Някой беше питал за Ата дерма в Пловдив,аз ходя в момента там за разграждането,всичко е толкова на ниво от към клиника до персонал.Всички са потресени от д-р Стоянов и това,че си изми ръцете като каза"не е от филъра"!

# 712
Barbarita, кой д-р Стоянов? Ильо ли?

# 713
Реално погледнато, докато има хора, които искат да минат по-тънко, ще има и козметички и псевдодоктори, които да обезобразяват.
За такива интервенции трябва да се прави дълго проучване, придружено с реални мнения и снимков материал.

# 714
Не не Ильо!!Той се води дерматолог.

# 715
  • Пловдив
Реално погледнато, докато има хора, които искат да минат по-тънко, ще има и козметички и псевдодоктори, които да обезобразяват.
За такива интервенции трябва да се прави дълго проучване, придружено с реални мнения и снимков материал.

Подкрепям напълно написаното!

# 716
Здравейте момичета, моля за помощ тези от вас имащи опит в борбата с бръчките около очите. Не съм много наясно какво се слага, четох в темата и съвсем се обърках. Имам доста бръчици и до сега съм правила само мезотерапии, но ефект няма, освен ужасен оток в зоната под очите и седмица след това положението е същото. Ходя при др. Весела Стокова, която не ми препоръчва филър за запълването защото кожата там е тънка, събира вода и много често се получавали торбички, не знам какво да правя, а вече не мога да ходя така. Иначе ми сложи филър в назолабиалните и е страхотен ефекта, вече 3та година почти не е мръднал. Моля помагайте!

Ботокс.

А как ще се запълнят вече съществуващите бръчки, с ботокса не се ли парализират мускулите за да не се правят мимики и така да не се образуват нови бръчки?

# 717
  • Бургас
Да, но също и когато мускула не се свива, съществуващите не се бръчкат, затова се поставя и в челото, не се изглаждат, просто не се свива мускула и не бръчка кожата и не се виждат също и не се задълбочават по този начин, не че е запълнил сегашните....

# 718
DolliGi Благодаря за отговора, явно ще слагам и ботокс, но преди това искам да ги запълня, чета ли чета стари теми кой какво, къде е слагал и съвсем се обърквам, може би трявба да се консултирам с няколко доктора.
А при някой да са се появили торбички след филър в околоочната зона, много ме стресна тази моята лекарка?

# 719
Ако се налага запълване, това се вижда след ботокс, не преди. Пиша Ви, защото и аз задавах същите въпроси наскоро. При мен след това не се наложи запълване.

Общи условия

Активация на акаунт