Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 30 тема

• 70 458
  • 810
  •   1
Отговори
# 690
Искам да подновя в устните:/ последно поставих преди 7месеца/, но да е малко 0.30 или 0.50 смятам при др. Каляшева да направя, но чувам, че при нея който е правил устни бързо се разграждал филъра. Имате ли такива впечатления или чували ли сте нещо такова?
Последно съм поставяла 0.50 при друг лекар, който филър още не е резорбиран, но има възможност да се попълни, защото беше малко за устните ми. Искам да е естествен резултата.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 19:36 от Анонимен

# 691
Гледахте ли предаванвто на Нова за козметички , които поставят филъри и вредите, които човек може да си докара от  неблагоразумието да спести пари, рискувайки да го бодат неспециалисти?

# 692
Много ми харесва! Прекрасен естествен резултат!
А, има ли някой, който е правил контур на устни само и може ли да покаже снимка?
[/quote]

Контур от перманентен грим, ли те интересува ?

# 693
Нв знам колко трябва да ти е акъла да идеш в гараж или при фризьор и да му дадеш да ти боде  лицето?! По същата логика да дам на маникюристката ми да ми напарви пломба?!
Ако няма възможност да посетиш лекар, ще чакаш, че дебнеш за промоции, ще спестиш и тогава, това е здраве, лице! Полследствията могат да са страховити.  Дано повече млади момичета са го гледали и дано имат повече разум. Дано и тази тенденция с боцкането на общо основание от съвсем млади хора, които грам нямат нужда да отшуми.
Имам дъщеря на 18, съученичките и за бала ще се правят усти?!?!? Защо? Млади, свежи, и обема и сочността си я имат. Ах, та не се върна аз на 20! Нищо няма да ми трябва:)
Радвам се, че моята щерка е твърдо против всичко изкуствено и няма мераци, които да трябва да избивам....

# 694
А, има ли някой, който е правил контур на устни само и може ли да покаже снимка?

[/quote]

Не, четох някъде, че може филърът да се сложи само като контур. Ако съм разбрала правилно ☺

# 695

Не, четох някъде, че може филърът да се сложи само като контур. Ако съм разбрала правилно ☺
[/quote]

В такъв случай, не мога да ти помогна Simple Smile

# 696
Тъй като изгледах репортажа на Нова тв искам да попитам кой има право да слага филъри? Зъболекарите имат ли право?

# 697
Ами учили са лицева анатомия знам ли... Може и да имат. Но аз не посещавам дерматолог да ми лекува зъбите, защо да правя обратното?
Всеки си е специалист в областта според мен.

# 698
Да си купиш обувки за 50 лева е едно, но да дадеш да ти слагат неща в лицето със спринцовки, за да ти излезе евтино е друго. Просто не го осъзнават хората и затова ходят на такива места. При положение, че тези интервенции са толкова масови, може би трябва да има повече гласност за рисковете, които крият.

# 699
  • София
Някой да е правил процедура с Alma Q, не намирам никакви мнения в нета...........

# 700
По отношение на контур за устни с филър аз не харесвам.. или лично аз съм се нагледала на "пре-контурирани" устни и се получава тип мустак над горната устна...
Повечето бодът леко над самата линия на горната устна, не знам материала ли мигрира, но не ми харесва това, което виждам като контур масово на момичетата...

# 701
Тъй като изгледах репортажа на Нова тв искам да попитам кой има право да слага филъри? Зъболекарите имат ли право?

Ами нямат право... Има едни нормативни документи, които се казват медицински стандарти - достъпни са в интернет. Там е упоменато кой какво и къде има право да прави. Към настоящият момент нормативно е уредено единствено пластичните хирурзи да поставят филъри, въпреки, че дерматолозите имат най-голям опит в тази работа.

# 702
Аз да се похваля, че след филъра под очи се разнесоха торбичките. Съвсееем малко почти до скулата една много лека подутина под едното око и съвсем в ъгълчето под другото леко надигнато. Вероятно само аз си ги виждам. Но беше страшно този път. А от масажиране такива бръчици си докарах.. спешно съм за ботокс.
Като цяло бива, в брадичката и назолабиални трябва още. Като ламя съм. Трябва да си намеря по-евтин филър, че тая Филорга ме разбива направо.

# 703
Че как от масажиране са се получили бръчки?

# 704
Здравейте, надявам се да питам в правилната тема: Какво е мнението ви за Аква пилинга и различава ли се като резултат от универсалното почистване на лице с ултразвук, защото цената е двойна? Почиства ли наистина? Hug

Общи условия

Активация на акаунт