Парфюмни размисли и страсти - 230

• 59 598
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
39 лева и някакви стотинки без доставка. Simple Smile

# 601
  • Пловдив
39 лева и някакви стотинки без доставка. Simple Smile

Благодаря

# 602
  • София
В момента е безплатна доставката в Нотино.

# 603
Беше около 40, а аз уцелих да го взема докато имаше някакъв код за 10%, така че ми излезе около 36. Изненадвам се и аз колко различно се възприема - аз не обичам тежки, ориенталски парфюми и изобщо не го намирам за такъв. Приятен за дишане, нищо дразнещо и задушаващо няма, никакви синтетически нотки. Всъщност напоследък много го нося, подходящ ми е за всякакъв повод и настроение, което почти не мога да кажа за останалите ми парфюми. Всеки от тях си е конкретен детайл, част от дрес кода така да се каже. А Рава ми идва направо универсален.

# 604

... Намираш ли прилика със SMW Creed? Все ми се струва, че ще е нещо подобно на него, с повече червени плодчета, но не смея да рискувам, без да видя как ми стоят алдехидите.

Не си приличат, в Silver Mountain има повече мускус, докато в Stairway to Heaven мускусът е мн елегантно пернат. По-скоро си представи базата на Nea  без карамелите и  с други плодове във връхните. Желателно е да се пробва. И все пак това са Жул и Мад, дори с особения хелиотроп (за мен) са мн издържани Heart

# 605
  • Франция

... Намираш ли прилика със SMW Creed? Все ми се струва, че ще е нещо подобно на него, с повече червени плодчета, но не смея да рискувам, без да видя как ми стоят алдехидите.

Не си приличат, в Silver Mountain има повече мускус, докато в Stairway to Heaven мускусът е мн елегантно пернат. По-скоро си представи базата на Nea  без карамелите и  с други плодове във връхните. Желателно е да се пробва. И все пак това са Жул и Мад, дори с особения хелиотроп (за мен) са мн издържани Heart
Сууу-пер! Hug
Аз единствено от мускусите се притеснявах. Алдехидите не ме плашат Simple Smile Нямам търпение да дойде.

# 606
Нямам търпение да го получиш Heart

# 607
  • Велико Търново
Може ли да споделите няколко думи за GIVENCHY Gentleman Eau de Parfum  и GENTLEMAN GIVENCHY

Eau de Toilette
? Забелязах, че  ММ се застоя на тях, и каза, че единият много го е впечатлил, но не помни кой. Искам да му направя изненада и да му го подаря, но няма как пак да отидем до магазина, за да проверим. Знам само, че по принцип харесва по-плътните, пиперливи аромати, не толкова цитруси и сладки ноти.

# 608
Скрит текст:
Благодарение на съфорумка имах шанс да пробвам Obsession. Аз страстно обичам канела и за мен би бил добър за студено време. Обаче майка ми, на която ще правя подарък, не би си паднала точно по този аромат, така че продължавам да го умувам. Онзи Кензо, който Денси ми предложи, не го намирам никъде (тя ме предупреди), и съм в изходна позиция, обаче имам време.
За кой Кензо става въпрос?

Amour Le Parfum EDP

# 609
  • на майната си
Може ли да споделите няколко думи за GIVENCHY Gentleman Eau de Parfum  и GENTLEMAN GIVENCHY

Eau de Toilette
? Забелязах, че  ММ се застоя на тях, и каза, че единият много го е впечатлил, но не помни кой. Искам да му направя изненада и да му го подаря, но няма как пак да отидем до магазина, за да проверим. Знам само, че по принцип харесва по-плътните, пиперливи аромати, не толкова цитруси и сладки ноти.

Мога да коментирам само парфюмната вода(тъмното шише), при мен е предимно пачули и орис. Прекалено пудрен, но не в стил VUI или DHI, където какаото играе по-основна роля, тук има леко пиперливо-сладък нюанс, който пачулито притъпява, поне при мен. Трайност и проекция над средната, солиден е парфюмът, но не бих казал, че е типичния мъжки парфюм.

# 610
  • София
Бледолилава - много се радвам да прочета, че при теб Rawaa e успешна покупка Hands Clap Страхотно мнение.

*Biskvitka* - GIVENCHY Gentleman Eau de Parfum е много хубав и интересен парфюм, защото независимо, че е по-зрял, е направен модерно за моя вкус. Хем има плодови сочни нюанси, хем има ирис придаващ по-дълбок характер. Мисля че това е твоя избор - много луксозно и секси изпълнение с чудесна плътност. Подкрепям Lewiss в думите му - и аз смятам, че има свой облик - нито е плодово-сладък като Ultra Male Jean Paul Gaultier, но има нещо от този изкусителен стил, нито пък е чак толоква ирисово-кожен Диор Ом или Валентино Уомо интенз, но пак и от този стил нещо носи. Бих заложил на него.
Другия Живанши не си го спомням в момента, но със сигурност е хубав.
За моя вкус, най-добрия от серията е Gentlemen Only Absolute - https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Gentlemen-Only-Absolute-38932.html

Иска ми се да споделя горещи впечатления за едно интересно откритие! Става въпрос за мъжкия/уж/
Pepe Jeans Celebrate for Him - https://www.fragrantica.com/perfume/Pepe-Jeans-London/Pepe-Jeans … or-Him-57284.html

Скрит текст:
Страхотна какаова магия!  Animal Heart Eyes Cat Честно казано, нямах никакви очаквания или може би занижени, направо да си го кажа, но бях запомнил, че пирамидата му е много любопитна. Хубавото и похвално за Пепе в случая е, че бутилките изглеждат наистина хубави, а не са само фотошоп трик. Не евтинеят в ръката/поне за мен/, което беше първия добър сигнал. Пръскам на листче, хм.. добре почва! Минават 30 секунди и бам! Hushed Невероятна вкуснотия ми се отвори! Веднага се върнах и пръснах на кожа и трябва да кажа, че съм супер впечатлен! Толкова приятен аромат от Пепе не очаквах.
Феновете на аромати като: Rochas Man, A*Men Pure Tonka, Uomo Salvatore Ferragamo, J'ose Eisenberg for men, Montale Chocolate Greedy и тн вкуснотии, нека го пробват. Определно повдига настроението Smiling Imp А най-хубавото е, че не отива твърде хард в гурме посока. По-скоро загатва за нещо като балансираните черни шоколади около 50-60% с някакво плодче за разкош. Като трайност може би няма да бъде чудо на чудесата, но като композиция, за мен е пълно 10 от 10. За вечерни излизания е трепач - ще жъне бая комплименти, убеден съм.
Дамския също е много игрив, но не можах да го разуча. Стори ми се необичайно хладен и студен в старта, но може би бъркам. Ще го видя следващия път. Чудесно си пасват визуално - шейкъра и чашката Smiling Imp
Скрит текст:

Дамския също ме изненада с приятна изработка на бутилката и дори го виждам като закачка, поставен някъде из дома Cocktail

Редакция:
CoCo`Milk - много се радвам да прочета, че Kenzo Jungle Homme се е оказала успешна находка за твоя любим Simple Smile
Вярвам, че сега есента ще му заспи Hands Ok Hand При мен трайността му е добра, но сияжа е по-скромен след първите 2 часа. С кеф да си го ползва Hands Plus1

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 22:47 от Deetron

# 611
Аууу, какви красиви бутилки са създали Pepe Jeans. Къде могат да се тестват ароматите им?

# 612
  • София
Аууу, какви красиви бутилки са създали Pepe Jeans. Къде могат да се тестват ароматите им?
Дъглас.

# 613
Аз си поръчах shagaf oud. След като прочетох  доста добри отзиви, реших да му дам шанс,макар че никога до сега не съм купувала на сляпо. Понеже чак след 3 седмици ще го взема, чакам с нетърпение... И ще се радвам да споделите впечатления.
Малко извън темата, но по моя случай с невъзможната по финансови причини любов с narciso Rose musc ( с който успях да се на пръскам наскоро в едно летище и още повече ме привлече) :
След известно проучване намерих следното нещо в Германия :
Eclat 258 VIP

Няма го във фрагрантика защото е очевидно имитация, но за тази цена ще го взема. И с това за есента приключвам. Не мога да изразходя тези, които имам за пет години напред сигурно, аз съм много пестелива хем да не уморя някоя колежка, понеже седим много хора заедно, хем защото понякога на мен самата ми става лошо.
Но манията си е мания. От утре спирам цигарите и очаквам да ми се изостри обонянието, а с него и апетита за парфюми. Та не знам какво ще бъде..

# 614
Shaghaf pud е чудесен, приятно сладък, доста траен при мен. Купих го на сляпо, след като Deetron беше писал за него и съм му много благодарна, че сподели , иначе най- вероятно нямаше да го открия.

Общи условия

Активация на акаунт