Парфюмни размисли и страсти - 230

• 59 738
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • The Evergreen State
Lancome Idole сега като го поносих по-дълго ми напомня на Hypnose Senses само че е по-"изчистен". Вероятно са го спрели този парфюм не съм го виждала никъде от много отдавна, много го харесвах. Идола е като бледо негово подобие но пак е много приятен.
Добавили са и нещо от Tresor in Love.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 09:17 от Athena

# 241
  • София
Момичета,можете ли да ми опишете Bottega Veneta ориг.и Knot варианта?Моля ви..

# 242
Аз поръчах моето съкровище и го чакам другата седмица.
Днес съм с обожаемия Mademoiselle Rochas Couture Rochas. Развива се чудно.

# 243
  • The Evergreen State
Честито Денси!

# 244
  • Бургас
Ох,обожавам Guerlain L´Instant de Guerlain Eau de Toilette!!!
Кристалче, в момента Парфимо продават 100 мл за 45 лева.  И не е тестер.
https://www.parfimo.bg/guerlain-l-instant-de-guerlain-eau-de-toi … te-za-jeni-100-ml
ПП. Когато написах този коментар имаше над 10 броя, сега погледнах - вече е изчерпан.
Налазиха го здраво,ако нямах почти пълна 50-ка от него бих се запасила,благодаря Ваня.Kissing Heart За L´Instant едт съм писала преди,аз харесвам и едп имах и него,но сега имам едт.В едп има повече мед,едт е по-цветен за мен и прави много хубав шлейф,и двата са с много добра трайност.В едт няма нищо остро и крещящо, нито задушаващо,идва вече неговото време, много добър бленд и аз лично не откривам чак толкова големи разлики с едп,така че трябва да се пробва/но за такава цена на която беше е супер попадение/,защото възприятията на всеки са различни.Нищо общо няма с това Черути,което искрено ненавиждам.Отивам да пробвам новите парфюми.Bowtie

# 245
Сподели,Денс-какво съкровище очакваш ?
Относно парфюм на деня-от няколко дни ги редувам Coco Mademoiselle edp и Coco Mademoiselle edp intense /голямо пръскане ще падне с количествата,които заредих,но пък го обожавам този парфюм..... Simple Smile/

Последна редакция: пт, 20 сеп 2019, 11:14 от macadamia

# 246
  • Франция
Добро утро, дами! Попитах в съседната тема, но само Vrabcho ми отговори Flowers Rose затова да попитам и тук.
Моля ви, упътете ме в кой от изпитаните сайтове се предлага серията The Secret Garden на Amouage? Бях започнала да проверявам сайтовете от списъка подред, но малко ми омръзна Blush В онези, които видях, че предлагат Amouage, не видях тази серия (това са Lilac Love, Blossom Love, Love Tuberose, Love Mimosa). За Нотино знам и ги следя, но там не са заредили все още Туберозата дори, а пък аз много искам Мимозата.
Останах с впечатлението, че някои от дамите тук са си купили Туберозата. Просто ме насочете кои сайтове - български или за територията на Европа, да следя кога ще се появи. Може да ми пишете в темата за сайтовете или на лични. Heart

# 247
Йоан Владимир,за Туберозата писах аз още края на февруари,моя приятелка я беше взела от Саудитска Арабия от фирмен магазин на марката,а инцидентно в Парфимо я пуснаха два пъти преди месец,но веднага изчезваше.....

# 248
  • Франция
macadamia, много благодаря! Flowers Rose
Записвам си освен Нотино, да следя и в Парфимо Simple Smile

# 249
Благодаря и на теб честит Идол. Hug
 Много е вдъхновяващо, като попаднеш на предстваяне. Замайва ти се главата буквално, толкова е въздействащо и красиво.

Купих Khôl de Bahreïn Stéphane Humbert Lucas 777. Heart Eyes
Лодси, готви се, стягай портфейла. Heart Eyes Hug

Следващият е Rose de Petra Stéphane Humbert Lucas 777  Heart Eyes

# 250
  • Пловдив
Днес и аз получих една дългоочаквана красота 💝https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Cassiopea-30624.html
Толкова интересен и променлив парфюм май не съм помирисвала💕

# 251
Днес и аз получих една дългоочаквана красота 💝https://www.fragrantica.com/perfume/Tiziana-Terenzi/Cassiopea-30624.html
Толкова интересен и променлив парфюм май не съм помирисвала💕
Честит, много е готин! Да ти донесе красиви емоции. Heart Eyes Hug bouquet

# 252
Някой знае ли до кога са промоциите с парфимо,изкушавам се да си купя 2-3 неща ..

# 253
Здравейте, може ли някой да ми каже как е като трайност и излъчване https://www.fragrantica.com/perfume/Fendi/L-Acquarossa-18706.html? Също усеща ли се много розата? Днес го получих като подарък от един столичен мол и се чудя дали да го отварям или да го подаря направо Simple Smile

# 254
  • София
Някой знае ли до кога са промоциите с парфимо,изкушавам се да си купя 2-3 неща ..
До 24 септември или до изчерпване на количествата. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт