Парфюмни размисли и страсти - 230

• 59 625
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Rawaa е като локум роза, българският, ако го знаете. Тази вечер съм с него като се прибрах и взех душ. Вече писах впечатлението си от него, но той си има и настроения и развитие според време, температура. Днес е локум роза на мен. И което абсолютно ме кефи, че няма грам алкохолност, колкото и да го наслоявам и пръскам. Линейна сладост, гъста, розова.

# 541
  • София
sympathy - разбира се, не оспорвам по никакъв начин личните ти възприятия и ни най-малко ги сравнявам като композиция. Но се надявам, че ще се съгласиш  Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian е изключително плътен, тежък и наситен, дървесно-балсамово амбров. Ако ти не го виждаш така, а като звънлив и прозрачен, тогава няма смисъл да теглим локуми повече. Всеки е свободен да усеща каквото си иска.
Ако искаш, направи си експеримент и напръскай 10 души с бакара и със свръх гадния рауа и ги питай после как е положението.

Колкото до арабските парфюми - нито те, нито които и да било си заслужава да се купува на сляпо. Мисля, че това е казвано милион пъти. Не знам защо тази плоча  се върти регулярно. Вярвам, че нивото на темата би трябвало да е минало полемиката "Слепи поръчки" преди милион години от своето развитие.
Всеки да си носи каквото си иска, но нека има някаква доза на търпимост и обективност.

# 542
  • Sofia
Rawaa аз много си го харесвам и нося, идеален е за студено време, но наистина може да бъде задушлив ако прекалиш с пръскането. Simple Smile)

Ааа, аз си поръчвам и тях на сляпо, иначе къде ми е елемента на изненадата. Grinning

# 543
  • София
Винаги изказвам изключително лично мнение, нетърпима не съм била никога. Емоционална, първосигнална - да, но и лоялна към мненията на други. Добър тон в темата е много важно нещо, затова понякога се натъжавам от язвителни или груби реплики. Baccarat си го обичам точно такьв, какъвто го усещам и заради емоции, които ми носи😍 Четох много за този парфюм, беше ми интересно и другите как го възприемат, и да, тежък пльтен и амбров е често срещано мнение, но при мен е различен и го обожавам🙂
PS Честитя още веднъж на тези, които са придобили Rawaa и се разбират с него👍👌

# 544
  • София
Винаги изказвам изключително лично мнение, нетърпима не съм била никога. Емоционална, първосигнална - да, но и лоялна към мненията на други. Добър тон в темата е много важно нещо, затова понякога се натъжавам от язвителни или груби реплики. Baccarat си го обичам точно такьв, какъвто го усещам и заради емоции, които ми носи😍 Четох много за този парфюм, беше ми интересно и другите как го възприемат, и да, тежък пльтен и амбров е често срещано мнение, но при мен е различен и го обожавам🙂

Споделям напълно думите ти Hands Ok Hand Hands Clap Hands Plus1 Flowers Bouquet

# 545
Вярвам, че нивото на темата би трябвало да е минало полемиката "Слепи поръчки" преди милион години от своето развитие.
Всеки да си носи каквото си иска, но нека има някаква доза на търпимост и обективност.

Еххх, не мисля, че "Слепите поръчки" са белег на ниско ниво. Може пък да са белег за любознателност, хазартност, тръпка от неизвестното. Случва се в темата да настане словесна престрелка, но чак пък да е била мината "дозата на търпимост". Добре е да се обяви каква точно е дозата, че да не вземем да предозираме. Измерването на "обективност" също ще ми е интересно да разбера как ще стане, особено когато обсъждаме лично възприятие. И аз, като други потребители в темата, съм си харесала няколко души, чието мнение многократно е съвпадало с моето и се доверявам на преценката им за неща, които не съм пробвала. Случвало се е  и да се разминем, но съм преценила, че мога да поема риска и съм поръчвала на сляпо. ( Да кажа, че I walk alone ми липсва) Смело изразявайте мнението си, не се оправдавайте ако нещо сте написали, че не ви харесва. Не търсете в старите постове какво е казал някой, всички търпим промени и на всеки се е случвало да се отврати от нещо, което преди е харесвал или да се влюби в парфюм, който в миналото е отхвърлил.
Вчера баях с Bottega veneta, а днес ще съм с Tenue de Soiree.  Велурът е особено красив през ранната есен.

# 546
Тези дни нося Velvet Orchid TF. Сега откривам красотата му отново. Лятото изчезваше мигновено. Есента е неговият сезон. Часове наред се любувам на меда, рома и орхидеята. Толкова сладък и гушлив. Със сигурност ще си купя още едно лилаво шишенце. И нещо, което със сигурност ще бъде оценено от любиителите на парфюми - парфюмни лосиони за тяло, които открих на Арена на красотата. https://www.indigo-nails.com/en,a1783,egoista-body-lotion-300-ml.html. Цялата къща ухае цял ден след като се намажа. Лосионите им ухаят на класни парфюми.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 08:18 от неви86

# 547
Моето мнение е ,че няма нищо по-сладко от поръчка на сляпо.Дори и аромата да не си заслужава след това,тръпката на очакването е несравнима-случвало ми се е да не мога да спя вечерта,преди да си взема парфюма.....Риска е нулев,защото от опит знам,че няма нищо по ликвидно от парфюм и мобилен телефон....
Неви 86,заинтригува ме с лосионите за тяло,задължително ще ги погледна ,а и най-вероятно днес ще поръчам,защото моите на VS почти свършват....може да споделиш още нещо за ароматите им ако не ти представлява някакво затруднение....

# 548
Macadamia, с удоволствие, но хич не съм добра с описанията. Egoista, който си купих е с тонка и пипер. Ухая до следващата баня. ММ цяла нощ искаше да ми души ръката.Тествах един ориенталски и умирам от яд, че не го купих. Отначало ми дойде ту мач, но като се прибрах беше се развил невероятно. Ще си го поръчам и него. Полски са и имат и също толкова красиви парфюмни кремове за ръце.

# 549
Не харесвам Бакара руж, но не е тежък парфюм и за моя нос категорично, дори базата му доста ми допада. Пред угрозата да се напръскам с чист арабски парфюм ще предпочета Бакарата. Не харесвам арабски парфюми, всичко което съм пробвала е доста напомпано за моя вкус и също мисля , че без тест хич не е добра идея да се купуват. Дори да има находки не смятам да ги диря. Засега. Също изказвам личното си мнение и не ми дреме кой го харесва Stuck Out Tongue Winking Eye темата ако не друго тия дни поне оправда заглавието си Grinning

# 550
  • Чукарландия
Аз съм една от най-видните сляпопоръчкови персони ОВДЕ. Ама много ми е яко! Satisfied
Наистина тръпката от очакването е сравнима единствено с хазарт (не, че имам опит с хазарта).
Но знам на кого на мнението да се доверя, тук в темата старите кучета ме познават и знаят моите предпочитания.
Та в този ред на мисли, (Deetron, който е главен виновник Smiley за финансовия ми крах) такова стреляне падна, и съм в очакване на арабските красотички на Swiss Arabian, които той така услужливо ми побутна.Wink

Благодаря, Deetron! Съвсем сериозно! Hands Clap
Сега съм на полусъединител, чакам си парфюмите, така, както децата чакат Дядо Коледа, затова не ме подкокоросвайте допълнително! Smile

"Толкова ли ти е трудно да ме разбереш,
като паля, паля и не можеш да ме спреш." - ДАРА
Fire Engine

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 09:12 от BBeLLa

# 551
  • Стара Загора
Имам един арабски - Rasasi Egra . Много си го харесвам .Оприличават го на NR for her . Нося го пролет, лято и есен. Сега си взех Рава, но нея бих я носила само зимата , иначер ми избива една  нотка, която моя нос не харесва. В студа обаче мисля, че ще е чудесен. Пробвах и Аристократ , който наподобяват на бакара, много , много ми хареса и той. Е, не е точно копие на Бакара, но си заслужава вниманието, поне за мен. Много харесвам и Ajmal Amber Musk.

p.s. Бела, и на мен ми лиспваше Kissing Face

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 09:23 от Magnum

# 552
Аа, на Ajmal имаше един розАв уд дето го поръчваха преди няколко години, не му помня името в едно грозновато сребърно шише , той беше хубав иначе. А тази марка дето Бела сега ги е купила загледах Казабланка. Бела, да споделиш като получиш Stuck Out Tongue В единия ни Мол има някакъв магазин за арабски парфюми , носи се яко розово-удова миризма която вече ми е писнала. Засега не съм влизала, само на един-два пъти отразявам магазинерката-консултантка която доста наперено стои пред самия открит магазин и млади мъже по двама-трима все се навъртат. Добър подход Sweat Smile

# 553
Моето мнение е ,че няма нищо по-сладко от поръчка на сляпо. Риска е нулев,защото от опит знам,че няма нищо по ликвидно от парфюм и мобилен телефон....
Добре казано Flowers Hibiscus
И аз така мисля.

От мен малко есен в бутилки:
Скрит текст:
Снимката не е от най-добрите, трябва още да се упражнявам.Animal Joy Cat
По-късно ще пиша за Narciso Rouge, много ме плени.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 09:34 от Анонимен

# 554
неви86,някъде от Бг могат ли да се поръчат,от оригиналния сайт искат 19 евро за доставка-тоест два лосиона са 16,20 евро,а само доставката е повече от тях ?!?!?
Vrabcho_ есенните ти бутилки са чудесни....
питането ми отпада-открих от къде да поръчам .... Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт